Read the Official Description

Tro og Globalisering

Arrangør:

Det Teologiske Fakultet, Universitetet i Helsinki

DATOER:

8.-2017/08/24

PRISER:

850-1400 EUR

CREDITS:

5 ECTS

KOORDINATOR:

Ville Päivänsalo

Target studerende

Dette kursus er designet til studerende interesseret i de ovennaevnte spørgsmål om tro og globalisering fra perspektiver, for eksempel religiøse studier / teologi, politisk filosofi, internationale forbindelser, sociologi, historie (af ideer), interkulturelle studier eller etik menneskelig udvikling . Kurset anbefales til studerende i deres 3. år eller over.

Synopsis

Dette Helsinki Summer School kursus på nogle af de centrale emner i religion og vold samt religiøst inspirerede etik i lyset af sekulære modernitet og globalisering. Den er designet til at udstyre sine deltagere med (1) en grundlæggende forståelse af nogle af de store historiske paradigmer for tolerance, vold og dialogisk retfærdighed på tværs af kulturelle sfærer og (2) indledende evner til at deltage i det virkelige liv diskussion af tro-relaterede konflikter og etik i vores globale tidsalder. Det andet formål med kurset forfølges navnlig gennem to symposier, en åben symposium (selektivt) og en intern én. Gennem skrive deres kursus essays samt ved at levere deres egne præsentationer og diskutere dem, vil de studerende blive støttet til at vokse i retning af ekspertise inden for religion, konflikter og dialogisk retfærdighed.

Læringsmål

Efter at have taget kurset, kan eleverne forstå nogle af de store historiske paradigmer for tolerance, vold og dialogisk retfærdighed på tværs af kulturelle sfærer, og de har foreløbige evner til at deltage i det virkelige liv diskussion af tro-relaterede konflikter og etik i vores globale tidsalder .

Kursus format og undervisningsmetoder

Kurset består af forelæsninger, oplæsninger, foredrag, essays, diskussion og refleksion. Forelæsningerne og drøftelserne i den første og anden uge vil forberede de studerende til at deltage aktivt i undervisningen arrangementer i løbet af den sidste uge med gæsteforelæsere. Nogle af de mere progressive studerende vil blive inviteret til at have deres præsentationer i Open Symposium, der vil være åben for offentligheden, og de andre vil præsentere i den interne symposium.

Midler og kriterier for vurderingen

Karakterskala: 5 = fremragende 4 = meget god 3 = god 2 = gennemsnit 1 = dårlig 0 = mislykkes. Vurderingen er baseret på:

  • Deltagelse i undervisningen (under hensyntagen til de pre-aflæsninger) og in-class opgaver (30%)
  • Præsentation i det indre eller det åbne symposium (35%)
  • Selvfølgelig essay (35%)
Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
17 dage
Fuldtid
Price
850 EUR
850-1400 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date