Læs den officielle beskrivelse

SID Rovinj Workshop

Siden oprettelsen i 1991 den italienske School of Design har sat den treårige undervisningsprojekt med særlig vægt på udvikling af kreativitet studerende; i den tro, at sociale, økonomiske og kulturelle liv enhver menneskelig samfund uundgåeligt gå gennem sin evne til at producere innovative ideer.

Det er svært at være kreativ, hvis du ikke kender den metode til at producere kreativitet.

De udestående metodiske tilgang til kreativitet teknikker er en del af den kulturelle og faglige baggrund af den italienske School of Design, og mere end én gang vi står over for spørgsmålet om, hvordan man kan kommunikere og dele med andre kreative metode SID.

Siden 1998 har vi fundet det rigtige svar i SID Rovinj Workshop projekt uge af høj-drevne kreativt design, der i 2012 nåede målstregen af ​​det femtende udgave.

For den begrænsede tid til rådighed (en uge), har til formål værkstedet at generere ideer om emnet tildelt af virksomheden kunden gennem anvendelse af kreative metode SID.

Modtagere

Workshoppen henvender sig til studerende SID, eller som deltager kurser på industrielt design i andre institutter og unge designere interesseret i at udforske kreative metoder, der ligger til projektet, både italienske og udenlandske.

workshop Proceedings

For succes SID Rovinj Workshop er uundværlige par enkle ingredienser:

  • THE CREATIVE METODE

Sættet af procedurer udviklet af den italienske School of Design og konstant opdateret gennem bidrag fra det internationale kreative samfund og deres daglige program "i feltet."

  • vejleder

Workshoppen ledes af 6 Lærere i italiensk Designskole uddannet anvendelsen af ​​kreativ metode med begrænset arbejdsgrupper, gennem års direkte træning erfaringer.

  • DELTAGERE

40 personer: Studerende SID, eller som deltager kurser på industrielt design i andre institutter og unge designere.

  • KUNDEN

For pragmatisme, der kendetegner italiensk Designskole aldrig beskæftiger sig med teoretiske argumenter, men vælger fra tid til anden store virksomheder markedsledere, der tildeler koncept design spørgsmål at tage fat og udvikle det arbejde uge "nedsænkning".

I dag er italienske School of Design har designet til: City of Rovinj, Rollerblade, Alfa Romero, Fodtøj Row, Whirlpool, Firme di Vetro, Chicco-Artsana, Fischer, Baggage Roncato, Ferrero Plastic Sandri, Inoxveneta, FAG Graphic Arts, World.

Certificate of deltagelse

Ved afslutningen af ​​workshoppen uge vi får et bevis for deltagelse til hver deltager.

Se og sprog

Valget af placering har spillet en strategisk rolle for succesen af ​​projektet.

Efter nogen lidt forskning er blevet valgt Rovinj, en sand vugge kreativitet.

af venetiansk oprindelse by beliggende på vestkysten af ​​Istrien, i Kroatien, det er i stand til at garantere og resultere i nye atmosfærer, med rytmer og usædvanlige indstillinger i forhold til vores daglige livsstil.

For en uge vi glemme bilen; vi bevæger os til fods, på cykel, svømning, sejlsport.

Arbejdet er sjovt, uden formalitet, ofte i en badedragt på swimmingpools eller på de klipper, der rejser sig fra et uforurenet hav, men også gå i en naturpark, der minder om ro i Wien Woods.

De officielle sprog er italiensk og engelsk.

Se 1 flere kurser fra Scuola Italiana Design (SID) »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
1 uge
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date