Læs den officielle beskrivelse

Kompetencebaseret læring for at forbedre lederskabsfærdigheder

Denne serie er designet til at opbygge de færdigheder, som tilsynsmyndighederne har mest brug for i ledende medarbejdere, til større individuelle, team og organisatoriske præstationer.

Anvendt lederskab: Lead from Within (Del I) vil udvikle færdigheder i bedre kommunikation, identificere roller og ansvar, interpersonelle stilarter og selvforvaltning.

Anvendt lederskab: Lead Great People (Del II) vil udvikle personlige effektivitetsfærdigheder på områderne at skabe et motiverende klima, der fører til vækst og performance management.

Anvendt lederskab: Bly med formål (del III) vil undersøge færdigheder i kundeservice, visionindstilling, problemløsning og procesforbedring.

Anvendt lederskab: Lead for Legacy (Del IV) ser på etik, konfliktløsninger, forhandlingsfærdigheder og forandringsledelse.

Special Announcement: Blended Program Vores berømte Applied Leadership program tilbydes nu i et blandet læringsformat, der kombinerer det bedste af online og ansigt til ansigt instruktion for at levere resultater nydt og effektivt.

Levering er 3 til 4 timer om ugen af ​​online studie i 8 uger, afkortet med 3 fulde dage af ansigt til ansigt klasseværelsetræning. Fordelene er:


Reducerede rejseomkostninger
8 dages træning med kun 3 dage væk fra kontoret
Undersøg når og hvor du vil
Starter snart!

Se 1 flere kurser fra Boise State University College of Business & Economics »

This course is Online og campus kombineret
Start Date
Duration
8 uger
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date