Tilsyn træningsserie

Boise State University College of Business & Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Tilsyn træningsserie

Boise State University College of Business & Economics

Kompetencebaseret læring for at forbedre lederskabsfærdigheder

Denne serie er designet til at opbygge de færdigheder, som tilsynsmyndighederne har mest brug for i ledende medarbejdere, til større individuelle, team og organisatoriske præstationer.

Anvendt lederskab: Lead from Within (Del I) vil udvikle færdigheder i bedre kommunikation, identificere roller og ansvar, interpersonelle stilarter og selvforvaltning.

Anvendt lederskab: Lead Great People (Del II) vil udvikle personlige effektivitetsfærdigheder på områderne at skabe et motiverende klima, der fører til vækst og performance management.

Anvendt lederskab: Bly med formål (del III) vil undersøge færdigheder i kundeservice, visionindstilling, problemløsning og procesforbedring.

Anvendt lederskab: Lead for Legacy (Del IV) ser på etik, konfliktløsninger, forhandlingsfærdigheder og forandringsledelse.

Special Announcement: Blended Program Vores berømte Applied Leadership program tilbydes nu i et blandet læringsformat, der kombinerer det bedste af online og ansigt til ansigt instruktion for at levere resultater nydt og effektivt.

Levering er 3 til 4 timer om ugen af ​​online studie i 8 uger, afkortet med 3 fulde dage af ansigt til ansigt klasseværelsetræning. Fordelene er:


Reducerede rejseomkostninger
8 dages træning med kun 3 dage væk fra kontoret
Undersøg når og hvor du vil
Starter snart!

Varighed og pris
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
8 uger
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Boise, Idaho
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boise, Idaho
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen