Eksamensforberedelse Pakke

Vores specialiserede test forberedelse pakke giver stringent og intensiv træning for alle dele af prøverne ved hjælp af de mest avancerede læseplaner og undervisningsmetoder.

Studerende er uddannet og udstyret til at opnå succes på Cambridge, IELTS eller TOEFL test, og vinde tillid ved at udvikle test tager strategier, når du tager regelmæssige praksis tests.

IELTS

IELTS (International English Language Testing System) er en engelsk sprogfærdighed eksamen, der måler sproget evne kandidater, der har behov for at studere eller arbejde, hvor engelsk er det sprog, kommunikation. Det er verdens gennemprøvede engelsk test. Mere end 1,7 millioner kandidater tage testen hvert år til at starte deres rejser i international uddannelse og beskæftigelse.

 • Hvem skal tage eksamen? Accelereret professionelt program (APP) International Business English hjælper eleverne med at udvikle de nødvendige færdigheder til at kommunikere med succes på jobbet med vægt på læsestrategier, analytisk tænkning, diskussion og mundtlig fremlæggelse. Emner integreret i kurset omfatter global kommunikation, forretningsmæssige emner, og business-relaterede emner.
 • Hvor kan jeg bruge dette certifikat? IELTS score er accepteret af over 8.000 organisationer over hele verden, herunder universiteter, arbejdsgivere, udlændingemyndighederne, og andre professionelle enheder.

Fordele ved at forberede denne eksamen med inlingua Washington DC

Inlingua Washington DC har kunnet tilbyde eksamen i over 10 år, og vi er stolte af at være den største IELTS center i USA.

 • IELTS uddannede lærere: Vore lærere og censorer modtager særlig uddannelse og er certificeret af IELTS anerkendende organ.
 • Autentiske Cambridge Materialer: Studerende vil bruge fuld længde IELTS test og lærebøger udviklet af skaberen af ​​testen.
 • Beliggenhed: Forberede og Test på samme sted. Vores to test center steder og vigtigste campus er blevet anerkendt af IELTS USA som top IELTS center i USA i 3 år i træk.

Cambridge Eksamen (FCE og CAE)

Cambridge eksamen er en international engelsk kvalifikationer egnet til akademiske eller professionelle situationer. Disse eksamener gør det muligt for takers at kunne ansøge om indlæggelser med hundredvis af højt anerkendte universiteter og skoler i de fleste engelsktalende lande, og forberede det vil også hjælpe eleverne med at udvikle engelskkundskaber, der kræves for succes med både at studere samt arbejder.

 • Hvem skal tage disse eksamener? Enhver, hvis første sprog ikke er engelsk kan tage disse eksamener. Nogle tager eksamen, fordi de ønsker et internationalt anerkendt certifikat andre tage eksamen for at forberede til rejser eller bor i udlandet, til at forbedre deres beskæftigelsesmuligheder, eller at søge muligheder for videregående uddannelser.
 • Hvor kan jeg bruge dette certifikat? Cambridge engelsk eksamener er accepteret af mere end 13.500 universiteter, arbejdsgivere og regeringer rundt om i verden.

Fordele ved at forberede denne eksamen med inlingua Washington DC

 • Autentiske Cambridge Materialer: Studerende vil forberede med rigtige FCE og CAE eksamener og lærebøger udviklet af skaberen af ​​eksamen. Kurserne behandler systematisk med områder af ordforråd udvikling og bruge regulære diagnostiske eksamener at måle studerendes fremskridt.
 • Beliggenhed: Inlingua Washington DC er en officiel Cambridge eksamen center. Kurset og den officielle undersøgelse vil blive administreret på inlingua Washington DC.

TOEFL

TOEFL iBT test måler kandidaternes evne til at bruge og forstå engelsk på universitetsniveau. Det vurderer også, hvor godt de kombinerer lytte, læse, tale og skrive færdigheder til at udføre faglige opgaver.

 • Hvem skal tage denne test? Kandidater tage TOEFL testen af ​​mange grunde: Som med IELTS, nogle kandidater tager det at opnå engelske sprogfærdighed krav til indlæggelser på universiteter; andre tager det at forbedre deres engelskkundskaber til professionelle eller erhvervsmæssige formål. TOEFL bruges også til indvandring formål i visse lande, hvor engelsk er det officielle sprog.
 • Hvor kan jeg bruge TOEFL certifikat? Mere end 8.500 gymnasier, agenturer og andre institutioner i mere end 130 lande accepterer TOEFL score. TOEFL er også anerkendt af faglige organer, udlændingemyndighederne og andre statslige organer.

Fordele ved at forberede denne eksamen på inlingua Washington DC

 • Autentiske Materialer: Vores kursus bruger TOEFL forberedelse materiale udviklet af maker af eksamen, og bruger software, der tilnærmer den timet, multiple-choice TOEFL iBT.
 • Beliggenhed: Inlingua Washington DC er en officiel TOEFL / iBT eksamen center. Kurset og den officielle undersøgelse vil blive administreret på inlingua Washington DC

State-of-the-art computer lab: Vores state-of-the-art computer / Lab med mere end 30 arbejdsstationer giver os mulighed for at imødekomme den øgede efterspørgsel efter brugen af ​​læring og undervisning teknologibaserede ressourcer.

Kursus længde

8 uger

Krav

Høj Intermediate til Advanced engelsk; afhængig af målet score og testen.

Klassestørrelse

5-15 elever pr klasse.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 5 flere kurser fra inlingua® Washington DC »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
8 uger
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date