Read the Official Description

Isoleret teori

Vi bruger de nyeste nyeste undervisningsmaterialer til alle vores teoretiske kurser, og du gør alt dit studie på vores træningsfaciliteter i Göteborg. Priserne inkluderer alle bøger, diagrammer og navigationsudstyr til teorien. Vi valgte omhyggeligt de bedste bøger og manualer på markedet for vores kurser.

ATPL med (IR) teori

EASA ATPL H teoretiske fuldtids kurser. Vi bruger en blanding af bøger fra Oxford, Nordion og Wagtendonk. Teoretisk træning er opdelt i to dele, begge med en varighed på seks uger. Hver del består af undervisningsforelæsninger efterfulgt af eksamener. Der er 14 fag i ATPL helikopterbanen, IR-teori er inkluderet i kurset. Teoretisk træning består af grundskole ATPL Theory 650 timer.

Pris og varighed

59 000 SEK / 6 ugers eksamener 6 ugers eksamener

PPL teori

EASA PPL H. Der er 9 emner i PPL helikopterbanen, og du har mulighed for at have nogle af bøgerne på dit eget sprog. Undervisningen foregår på engelsk eller skandinavisk sprog afhængigt af individuelle behov.

Pris og varighed

30 000 SEK / Individuel tidsplan

IR

EASA IR H. Der er 4-7 emner afhængigt af licenshaverens niveau. Alle foredrag er lavet på engelsk og vi bruger en blanding af bøger fra Oxford, Nordion og Wagtendonk.

Pris og varighed

24 000 SEK / Individuel tidsplan

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Northern Air Training »

Last updated March 13, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
12 uger
Fuldtid
Price
59,000 SEK
for ATPL med (IR) teori. 30 000 SEK for PPL teori. 24 000 SEK for IR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date