Retter, desserter, wienerbrød, bageri ... Vil du gerne skabe den mest udsøgte kombination af varianter og emplatados mere originale? Starter nye madlavning erfaringer fra minut en af ​​din læring, kan du blive den mest efterspurgte professionelle.

MÅL

Kør pre-behandlingsaktiviteter, forberedelse, konservering, færdiggørelse / præsentation og service alle former for kulinariske inden for produktion køkken uddybninger.

Kursus program

Professionelle moduler første år

  • Forretning og iværksætterånd (65 timer)
  • Forbehandling og opbevaring af fødevarerne (300 timer)
  • Grundlæggende processer af kager og bagværk (270 timer)
  • Sikkerhed og hygiejne i fødevarer håndtering (65 h)
  • madlavning teknikker (300 timer)

Professionelle moduler Andet år

  • Uddannelse og vejledning (90 timer)
  • gastronomiske tilbud (80 h)
  • Desserter restaurering (185 timer)
  • Kulinariske produkter (195 timer)
  • Fremmedsprog (80h)
  • uddannelse Arbejdsplads (370 h)

karrieremuligheder

  • Cook.
  • Chef de partie.
  • Commissary medarbejder produktionsenheder og mad og drikke.

faglig progression

Ved slutningen af ​​vores undersøgelser kan eleverne demonstrere Cambridge Første niveau (ved at bestå den officielle undersøgelse evalueret på Center).

  • Adgang til videregående studier (bedømt Apt i Test Adgang til højere Grade).
  • Faglig specialisering kurser.
  • Forberedelse til afprøvning adgang cyklusser af højere grad.
  • En anden cyklus af Erhvervsuddannelse Mellemøsten Grad med mulighed for validering af professionelle moduler efter gældende regler.
  • Studentereksamen i alle dens former.
Program undervist i:
Spansk

Se 9 flere kurser fra Campus FP »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato