Read the Official Description

Retter, desserter, wienerbrød, bageri ... Vil du gerne skabe den mest udsøgte kombination af varianter og emplatados mere originale? Starter nye madlavning erfaringer fra minut en af ​​din læring, kan du blive den mest efterspurgte professionelle.

MÅL

Kør pre-behandlingsaktiviteter, forberedelse, konservering, færdiggørelse / præsentation og service alle former for kulinariske inden for produktion køkken uddybninger.

Kursus program

Professionelle moduler første år

  • Forretning og iværksætterånd (65 timer)
  • Forbehandling og opbevaring af fødevarerne (300 timer)
  • Grundlæggende processer af kager og bagværk (270 timer)
  • Sikkerhed og hygiejne i fødevarer håndtering (65 h)
  • madlavning teknikker (300 timer)

Professionelle moduler Andet år

  • Uddannelse og vejledning (90 timer)
  • gastronomiske tilbud (80 h)
  • Desserter restaurering (185 timer)
  • Kulinariske produkter (195 timer)
  • Fremmedsprog (80h)
  • uddannelse Arbejdsplads (370 h)

karrieremuligheder

  • Cook.
  • Chef de partie.
  • Commissary medarbejder produktionsenheder og mad og drikke.

faglig progression

Ved slutningen af ​​vores undersøgelser kan eleverne demonstrere Cambridge Første niveau (ved at bestå den officielle undersøgelse evalueret på Center).

  • Adgang til videregående studier (bedømt Apt i Test Adgang til højere Grade).
  • Faglig specialisering kurser.
  • Forberedelse til afprøvning adgang cyklusser af højere grad.
  • En anden cyklus af Erhvervsuddannelse Mellemøsten Grad med mulighed for validering af professionelle moduler efter gældende regler.
  • Studentereksamen i alle dens former.
Program taught in:
Spansk

See 9 more programs offered by Campus FP »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date