Tegnsprogstolkning program

Hillsborough Community College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Tegnsprogstolkning program

Hillsborough Community College

Forudsat ekspertise i tegnsprogstolkning uddannelse siden 1986

'En dør til din fremtid' HCC tog i 1986 en ledende rolle i forbedringen af ​​lokale og statslige tolketjenester til døve og hørehæmmede, ved at udvikle en associeret videnskabsfortolkningsprogram for to (2) års tegnsprogtolkning.

Professionelle tolke give et link mellem døve og hørende individer i en række forskellige situationer, herunder men ikke begrænset til: uddannelses-, religiøse, medicinske og psykiske indstillinger.

Den tegnsprogstolkning Program på HCC er designet til at give de studerende tegnsprog færdigheder, en forståelse af døve kultur, viden om tolkens rolle og udvikling af færdigheder til at forberede de studerende til erhvervet som tegnsprogstolkning.

Tegnsprogstolke er i efterspørgslen. Med passagen af ​​amerikanerne med Disabilities Act, og stigningen i Video Relay Services behovet for dygtige og kvalificerede tolke er steget, og vil fortsætte med at vokse. Efterspørgslen efter uddannede tolke langt overstiger udbuddet.

Karrieremuligheder også bugne. Ud over de mange forretningsmuligheder, der tolke ansat af offentlige og private arbejdsgivere, herunder:

  • Uddannelsesorganisationer
  • Lokalt baserede organisationer
  • Medicinske faciliteter
  • Offentlig administration
  • De retshåndhævende myndigheder
  • vikarbureauer
  • Kirker og teaterforestillinger

Den tegnsprogstolkning Uddannelsen udbydes på Dale Mabry Campus.

HCC tegnsprogstolkning Program er et åbent optagelse program, og ingen yderligere særlig ansøgning eller optagelse til tegnsprogstolkning Program kræves ud over regelmæssige optagelse uddannet.

De kommer ind studerende, der har taget akkrediterede ASL kurser i gymnasiet kan være i stand til at overføre kreditter som kollegium parallel, hvis kurserne blev godkendt som Advanced Placement eller dual tilmelding kurser, eller hvis kurserne blev taget i Hillsborough County High Schools. HCC og SDHC har en artikulation aftale giver studerende, indtaste tegnsprogstolkning Program, der har gennemført ASL I og II i gymnasiet til at tage ASL II på HCC og modtage kollegium kredit for ASL I efter udløbet af en bestemt antal programmet kurser. Spørg din high school vejleder for mere information.

Tegnsprogstolkning kurser bliver undervist på en fast semester tidsplan i en fem-semester sekvens og fuld tid studerende tilmelding er recom¬mended. Kurser SKAL tages i den foreskrevne rækkefølge for at udvikle faglige færdigheder i ordnet udvikling

Studerende på en deltid kan kræve ekstra tid til at gennemføre programmet, men skal planlægge kurser i henhold til den anbefalede rækkefølge. bør arrangeres et møde med den Program manager tegnsprogstolkning Program vedrørende passende planlægning af programmet naturligvis krav for deltidsstuderende, før du starter naturligvis arbejde.

Studerende, der afslutter AS grad kan være parat til at tage Educational Tolk Performance Assessment (EIPA) efter endt uddannelse. Studerende, der afslutter AS grad skal udfylde en ekstra bro af 18 point i almen uddannelse at være berettiget til overførsel til tolk Training BA program på University of South Florida og / eller ASL / engelsk tolkning program på University of North Florida.

Flere af de AS uddannelser ligeledes opfylde forudsætning kurser for bacheloruddannelser ved fortolkningen ind og ud af staten.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Tampa, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Tampa, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen