Læs den officielle beskrivelse

TOEFL KLASSER i Los Angeles

Mange af vores internationale studerende her på Columbia West College drøm om at deltage i en top universitet i USA. For at gøre denne drøm til virkelighed, skal de score så højt som muligt på TOEFL iBT® test (Test af engelsk som fremmedsprog internet-baseret test), fordi de amerikanske universiteter kræver TOEFL som en del af ansøgningsprocessen for internationale studerende. TOEFL måler elevernes evne til at forstå og tale engelsk på et avanceret akademisk niveau ved at teste deres engelske sprog læse, lytte, skrive og tale færdigheder. Passing TOEFL eksamen kræver en meget høj grad af færdigheder i engelsk, hvilket er grunden på Columbia West College, tilbyder vi en af ​​de bedste, mest omfattende TOEFL test forberedelse programmer i Los Angeles.

HVORDAN DET TOEFL program arbejde?

Vores TOEFL program er designet til ikke kun at sætte de studerende hver sektion af TOEFL-test, men også lære de studerende effektive standardiserede prøveudførelsestjenester strategier. Vores TOEFL klasser tillade studerende at styrke de nødvendige færdigheder for succes på TOEFL - akademisk skrivning, kritisk læsning-analyse, avanceret lytteforståelse og evnen til at bearbejde og formidle information effektivt på engelsk. Og fordi vi bruger virkelige TOEFL praksis tests i vore TOEFL klasser, kan eleverne føle sig trygge at vide, at de er ved at opbygge et stærkt fundament for at få den bedste score muligt.

HVAD ER TOEFL KLASSER LIKE?

Hver klasse i vores TOEFL-programmet er bygget op omkring de øverste TOEFL iBT® lærebøger og materialer til rådighed, mens regelmæssige computerbaserede praksis prøver simulere testbetingelserne studerende vil stå, når de tager TOEFL iBT®. På Columbia West College, også ønsker vi vores studerende til at tage ansvar for deres egne fremskridt ved at udvikle evnen til at vurdere deres styrker og svagheder på TOEFL iBT® testen, så vores lærere kan give yderligere fokuseret praksis (såsom supplerende læsning tekster og lyd øvelser) på de områder af testen, hvor de studerende har brug for mest hjælp.

Tilsammen udgør disse ressourcer og teknikker giver vores studerende med den mest effektive, realistiske forberedelse til rådighed. Som et resultat, kan de studerende forvente at forbedre følgende specifikke færdigheder målt ved TOEFL iBT®: skriftlige svar: evne til at skrive klart ved hjælp af passende ordforråd, grammatik og essay strukturer.

Kritisk læsning: Mulighed for at scanne tekster læsning at identificere hovedpunkter og detaljer samt omskrive en række læse tekster.

Lytte Færdigheder: Evne til at tage noter på at lytte passager med effektivitet og nøjagtighed.

Mundtlige Svar: Mulighed for at give klare svar om specifikke emner inden for en given tidsfrist, mens du bruger passende ordforråd, grammatiske strukturer, klar udtale, tryk, rytme og intonation.

Ud over at forbedre disse specifikke færdigheder, eleverne i Columbia West akademiets TOEFL klasser lærer nyttige strategier for test-tager succes. For eksempel vil vores erfarne og højt kvalificerede lærere hjælpe eleverne til at identificere de forskellige typer af læsning og lytte spørgsmål stillet på TOEFL iBT® testen og give mange eksempler på hvert spørgsmål type. Denne tilgang hjælper eleverne lærer at genkende forkerte svar hurtigt og tage de rigtige skridt at nå frem til korrekte svar.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Columbia West College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 - 48 uger
Fuldtid
Price
- 750-7000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date