TESOL / TEFL

Lumos Language School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

TESOL / TEFL

Lumos Language School

Bare fordi nogen taler engelsk betyder ikke, at er egnet til at undervise. Undervisningen kræver teknisk og didaktisk forbedring. Vores program er baseret på en tredobbelt-certificering, som vil give dig de legitimationsoplysninger, der er nødvendige for at lykkes på engelsk undervisning karriere.

Nyere forskning i Brasilien viser vigtigheden af ​​at rejse til lande, der taler det sprog, for at fuldføre uddannelsen af ​​lærere. Med deltagelse i nogle programmer kan adquerir nogle attester såsom FCE, CAE, TOEIC, TOEFL eller endda CPE, men ingen af ​​disse certifikater demonstrere deres evne på det sprog, at undervise dem, der ikke taler.

KURSUS

Programmet er opdelt i to dele: 1- Du vil få klasser på vores hovedkvarter i USA i Salt Lake City. Disse klasser bliver undervist af lærere uddannet og dygtige i uddannelse af lærere. 2 Som en del af dette program, vil du komme til at arbejde også i certificering TESOL / TEFL. Dette er en international certificering, der omfatter 120 timers slagtilfælde, der kan udfyldes under deres ophold i USA.

Mange lærere fuldføre de to dele, mens de er i USA modtager deres certifikater efter afslutningen af ​​programmet. Du vil også være at gøre en engelsk eksamen ved afslutningen af ​​programmet, der vil give dig certifikatet for ECT "Inglês Certificering Test". Denne test blev udviklet af Brigham Young University og administreres af Lumos / TALL.

PARTIClPANTES • Ansøgeren skal have gennemført high school eller college, men det er ikke afgørende, da det er meget afhængig af undervisning regler og fastholdelse af lærere i de enkelte lande. • Kandidaten skal have en god flydende i sproget til præsentationer og foredrag vil være nødvendigt, samt udarbejdelse af timeplaner og andre materialer. • kandidat vil være forpligtet til at bevise en beherskelse af sproget gennem test af TOEFL HIH / minimum 80 point eller deromkring i testen præsenteret af Lumos (EPT), hvor 65 point vil være påkrævet ud over et interview via videokonference på engelsk. • Lærere interesserede bør deltage i et live-webnar med direktørerne for Lumos Sprogskole, hvor yderligere detaljer vil blive præsenteret, og tvivl kan afklares.

PRIS

Undervisningen, prøvning og certificering er US $ 1700. Dette beløb dækker hele undervisningsmateriale, bøger og tests, der kræves for certificering. Udgifter til overnatning, mad og transport er op til den studerende.

CERTIFICAOES

  1. ECT- Inglês Certificering Test - TALL & BYU. Engelsk certifikat i fire discipliner, lytte, skrive, Kommunikation og Reading / Fortolkning. Kandidaten modtager certifikatet for at opnå en score på mindst 75% i hvert fag.

  2. TESOL / TEFL - Et internationalt anerkendt og krævede i mange lande, således at en lærer kan undervise i engelsk. Dette certifikat vil blive udstedt af det globale sprog Træning i Storbritannien i samarbejde med Lumos Sprogskole.

  3. Lumos Salt Lake-certifikat - Ved afslutningen af ​​det program, du vil modtage et certifikat for færdiggørelse og deltagelse i internationalt kursus for lærere på vores skole.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Salt Lake City, Utah
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Salt Lake City, Utah
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen