Treenigheden Cert TESOL er en kvalifikation velegnet til dem, der ønsker at undervise i engelsk som andet sprog, men har lidt eller ingen erfaring i at gøre det. Dette program udstyrer de studerende med de grundlæggende færdigheder og viden, der kræves for ESOL lærere. Programmet giver også eleverne et solidt grundlag for selvevaluering og muligheder for yderligere faglig udvikling. Det er også velegnet til uddannede lærere, der ikke er uddannet i TESOL.

Treenigheden Cert TESOL kan tages som en stand-alone selvfølgelig, eller som del af HD for Internationale Studier (GDIS). Detaljer for hver af disse kan ses nedenfor:

Stand-alone kursus struktur

Der er to dele til kurset, den første er en Distance Education komponent, den anden en on-campus kursus. Distance Education komponent består af en række af studievejledninger med de medfølgende opgaver ud fra de tre sæt tekster. Praktikanter skal udfylde denne extramural undersøgelse, før de starter på campus program. On-campus komponent er en fem-ugers intensivt kursus, hvor pensum er omfattet af en række foredrag, seminarer og workshops. Undervisning praksis er integreret ved at relatere kurset komponenter til praktisk undervisning i forskellige ESOL klasser.

adgangskrav

  • Bachelorgrad foretrukne
  • Praktikanter, der er ikke-engelsk som modersmål skal have minimum af engelsk svarende til IELTS 7,5 på tværs af alle 4 bands.
  • Praktikanter er udvalgt af interview og en pre-retters engelsk bevidsthed opgave

Kursus datoer

Ansøgningerne er i øjeblikket bliver taget for følgende kurser: - 1 juni 2016 - 5 juli 2016 * Tal er begrænset til 14 elever per kursus. Ansøgninger skal foretages mindst otte uger forud for datoen for kursets start på grund af fjernundervisning del af kurset.

*Kurserne udbydes afhængig mindst otte registreringer.

**Der kan være et par dages forskel fra den dato sæt. Præcise datoer vil blive bekræftet omkring fire uger før starten af ​​hvert kursus

IPU HD for Internationale Studier (GDIS)

Treenigheden Cert TESOL kan også tages som en del af den etårige GDIS program.

IPU New Zealand Trinity Korte Kurser

IPU New Zealand byder på korte intensive kurser til ibrugtagne lærere i engelsk som fremmedsprog. Vores programmer er fuldt tilpasset til de behov, de lærere, der vælger at opdatere deres viden med os. Vores programmer er baseret på de CertTESOL krav udviklet af Trinity College London, samt på vores omfattende erfaring i at yde EFL lærer uddannelsesprogrammer for grupper som dem sponsoreret af Undervisningsministeriet Vietnam, Tianjin University, Kina, Prince Royal College, Thailand og mange flere. Vores kurser giver også oversøiske lærere mulighed for at uddybe deres kendskab til det engelske sprog, stifte bekendtskab med unikke New Zealand kultur og for at få et væld af nye pædagogiske ideer og materialer til brug i EFL klasseværelset.

Ansøgere kan tilmelde til kurser begynder den 16. marts, 11. maj 6 juli, 27. august eller 5. oktober 2015. De faktiske datoer kan forhandles til en vis grad med kursusudbyder. Deltagerne kan tilmelde i perioder på mellem 2 til 3 uger. Hver uge program består af op til 30 timers undervisning, observationer, undervisningspraksis og planlægning. Vi tilbyder også en række spændende kulturelle aktiviteter, dagsture og udflugter (omkostninger til aktiviteter, er ikke inkluderet i kurset priser).

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra IPU New Zealand »

Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Mar 2020
Duration
2 - 5 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020