Sundhed og social pleje, Universitet 1. og 2. år (niveau 4 og 5)

Generelt

Program beskrivelse

Undergraduate-niveau 4/5 Health and Social Care-kurset er et 240-point- kursus designet til at spore studerende til det sidste år af en tilknyttet bachelorgrad inden for sundheds- og socialsektoren, det sidste år Top-up-grad kan afsluttes på en UK universitet på campus eller via fjernundervisning.

Niveau 4-modulerne og opgaverne på dette kursus svarer til det første år af en universitetsgrad, og niveau 5-modulerne og opgaverne svarer til det andet år af en universitetsgrad .

Dette kursus består af seks niveau 4 moduler og opgaver (120 point) og fem niveau 5 moduler og opgaver (120 point). Hvis en studerende kun beslutter at studere på niveau 4, modtager de 120 point og kan ansøge om en undtagelse fra det første år af et universitetskursus.

Hvert modul består af ca. 40 guidede læretimer materiale med yderligere 30-50 timer valgfrit læringsmateriale. Disse materialer omfatter anbefalede øvelser, anbefalede aflæsninger og internetressourcer.

Kursgebyrer

Gebyret for tilmelding til niveau 4 og niveau 5 kurser sammen er £ 8500 online undersøgelse og. £ 12000 til studiet på campus. Alternativt kan studerende tilmelde sig et enkelt niveau (niveau 4 eller 5) for £ 5400 hver til onlineundersøgelse eller £ 9000 til campusstudie hver .

Studerende kan foretage betaling ved hjælp af en af ​​følgende metoder:

 • Kredit- eller betalingskort
 • bankoverførsel
 • Rentefri månedlige rater
 • Paypal
 • vestlige Union

Hvad er inkluderet i prisen for mit kursus?

 • Alt kursusmateriale, inklusive online moduler og skriftlige opgaver
 • Personlig vejledningstjeneste med 1-2-1 Skype sessioner
 • Dedikeret studiestøtte
 • Adgang til et online socialt læringsforum
 • Opgave mærkning og feedback
 • GRATIS NUS Ekstra kort til en værdi af £ 19.90
 • GRATIS bærbar computer
 • Gratis hjælp til cv-skrivning efter afsluttet kursus

Universitetsopfyldning

Hvis du beslutter dig for at fylde op til en fuld bachelorgrad gennem et akkrediteret britisk universitet, er omkostningerne angivet nedenfor. Bemærk, at nedenstående omkostninger kun er til fjernundervisning / online. Du har mulighed for at afslutte på campus; omkostningerne varierer afhængigt af hvilket universitet du valgte at afslutte det sidste år på.

Anglia Ruskin University

 • Ledelse og ledelse inden for sundhed og social pleje (top-up) BSc (Hons)

University of Derby

 • Integrativ sundhed og social pleje (Top-Up) BSc (Hons)

Er jeg berettiget til dette program?

For at tilmelde dig kursus på niveau 4 skal du være mindst 18 år og have en fuld sekundær uddannelse. Før du tilmelder dig niveau 5-kursus, skal du have nået et niveau 4 eller tilsvarende.

Niveau 4-modul

Akademiske studieværdigheder

Formålet med dette modul er at sætte eleverne i stand til at udvikle de nødvendige færdigheder og forståelse for at studere effektivt inden for videregående uddannelse. Dette gør det muligt for eleverne at tilegne sig de nødvendige reflekterende og kritiske tænkningskompetencer, der kræves for at opnå individuelt læringspotentiale.

Kommunikation inden for sundhed og social pleje

 • Formålet med dette modul er at udvikle den lærendes bevidsthed om forskellige former for kommunikation, der anvendes i sundheds- og socialplejemiljøer, og dets betydning for effektiv serviceydelse.

En introduktion til sundhedsvæsenets politik

Formålet med dette modul er at udvikle elevernes bevidsthed om forskellige påvirkninger på sundhedsvæsenet og deres indvirkning på udviklingen af politikken. Evaluering af sundhedspolitik vil give eleverne mulighed for at undersøge, hvad der er de vigtigste nutidige spørgsmål for dem, der laver politik, udbydere og dem, der modtager støtte.

Reflekterende praksis

Dette modul er designet til at introducere eleven til reflekterende praksis i alle dens former. Refleksioner om praksis og i praksis er vigtige begreber inden for sundhed og social pleje og indgår i ideen om selvudvikling, der forbinder teori med praksis.

Managing People in Health and Social Care

Formålet med dette modul er at sætte eleverne i stand til at forstå de processer, der er involveret i rekruttering, ledelse og udvikling af mennesker på arbejdspladsen inden for sundhed og social pleje. I dette modul vil eleverne undersøge de processer, der er involveret i ledelsen af enkeltpersoner på arbejdspladsen inden for sundhed og social pleje, og hvordan man letter ændringer i organisationen.

Sociologi: Begreber inden for sundhed og dårligt helbred

Formålet med dette modul er, at eleverne får en forståelse af sociologiske begreber sundhed og dårligt helbred og deres anvendelse til pleje praksis inden for sundhed og social pleje. Det vil gøre det muligt for eleverne at få en forståelse af det moderne samfunds natur og dets indflydelse på opfattelsen af sundhed og dårligt helbred. Eleverne vil undersøge, hvordan samfundet er struktureret med hensyn til alder, køn, etnicitet, social klasse, familie og husstande og dets indvirkning på sundhed og velvære.

Niveau 5-modul

Principper, der ligger til grund for sundhed og social pleje

Alle sundhedspersonale og socialt personale har professionelle adfærdskoder. Formålet med dette modul er at udvikle en forståelse af de værdier, teorier og politikker, der ligger til grund for sundheds- og socialplejepraksis, og de mekanismer, der findes for at fremme god praksis inden for sektoren.

Ledelse af kvalitet inden for sundhed og social pleje

Kvalitet er en væsentlig komponent i sundhedsvæsenet og et koncept med mange forskellige fortolkninger og perspektiver. Formålet med dette modul er, at eleverne udvikler en forståelse af forskellige perspektiver på sundheds- og socialservicekvaliteten, og hvordan den evalueres for at styrke og inddrage brugere af tjenester.

Forskningsprojekt

Dette modul sigter mod at udvikle elevens færdigheder med uafhængig undersøgelse og kritisk analyse ved at foretage en lille pilotundersøgelse, der er direkte relevant for deres videregående uddannelsesprogram eller faglige udvikling.

Partnerskab, der arbejder inden for sundhed og social pleje

Formålet med dette modul er at sætte eleverne i stand til at udvikle en forståelse af vigtigheden af at arbejde positivt i partnerskab med andre inden for sundhed og social pleje. Eleverne vil undersøge partnerskabets natur på tre niveauer. For det første vil de undersøge partnerskaber med brugere af tjenester, der giver enkeltpersoner mulighed for at træffe informerede beslutninger og tilskynde til uafhængighed. For det andet vil de overveje partnerskaber mellem forskellige fagfolk inden for sundhed og social pleje og udforske arbejde mellem agenturer. Endelig vil eleverne undersøge organisatoriske partnerskaber og undersøge forskellige måder at arbejde sammen på.

Arbejde med servicebrugere med komplekse behov

Målet med denne enhed er at hjælpe eleverne med at forstå spørgsmål om sundhed, handicap og sygdom, og hvordan sundhedspersonale kan give dem med komplekse fysiske og mentale sundhedsbehov mulighed for at bestemme deres egen pleje.

Karrierevej

Succesfuld afslutning af det fulde niveau 4/5 Sundheds- og socialplejekursus og det afsluttende år i et akkrediteret bacheloruddannelsesprogram vil fungere som et springbræt til en professionel karriere inden for sundheds- og socialomsorg. Kurset samler teori og praksis for dem, der ønsker at arbejde med mennesker i et omsorgsfuldt miljø. Det er velegnet som base for dem, der ønsker at flytte til en af de mange sundheds- eller sociale erhverv, eller dem, der ønsker at holde deres muligheder åbne.

Hvor lang tid vil det tage?

Eleverne kan lære i et tempo, der passer dem. Der er ingen tidsbegrænsninger eller deadlines med KIC. Eleverne kan til enhver tid studere modulerne i en hvilken som helst rækkefølge.

Senest opdateret Sep 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a profession ... Læs mere

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a professional education, the Kingsgate International College’s learning pathways can provide you with all you need. The Kingsgate International College delivers on Campus or online university pathway programmes with full Undergraduate and Postgraduate Diploma Awards to learners from all corners of the world. Learners can fast track their way through to a UK University Qualification on campus or by distance learning. Minimer