Filter
Summer course
Ungarn Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ungarn tilbyder bachelorer programmer.

Udgifterne til sommerkurser varierer fra skole til skole. Kurser på flere elite gymnasier og universiteter koste betydeligt mere end dem på mindre eller offentlige skoler. Omkostningerne er også afhængig af antallet af kurser en studerende tilmelder i.

Ungarn er et land i Centraleuropa. Det er beliggende i Karpaterne Basin og er omgivet af Slovakiets mod nord, Ukraine og Rumænien mod øst, Serbien og Kroatien i syd, Slovenien mod sydvest og Østrig mod vest.

Universiteter for bachelorgrad i Ungarn. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Ungarn her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Andrassy University Budapest

Den 1. juli 2017 overtog Ungarn formandskabet i Visegrád-gruppen for femte gang under mottoet "V4 CONNECTS". ... [+]

OM KONFERENCEN Den 1. juli 2017 overtog Ungarn formandskabet i Visegrád-gruppen for femte gang under mottoet "V4 CONNECTS". Under de fire missionerklæringer "European Visegrad", "Regional Visegrad", "Digital Visegrad" og "Global Visegrad" fremhæver formandskabets program nøgleproblemer, som er relevante inden for forskellige politikområder.

Inden for rammerne af arrangementet vil disse emner blive drøftet og diskuteret ved hjælp af eksperter fra videnskab, politik, økonomi og kultur. Konferencen sætter sig som mål at forbinde unge deltagere fra Visegrád-landene såvel som fra Tyskland for at styrke den gensidige forståelse og tillid mellem hinanden og dermed fremme samarbejdet mellem V4 og Tyskland.Ansøgning senest den 15. maj (forlængelse af fristen er mulig)... [-]

Ungarn Budapest
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
2 dage
på universitet
Læs mere på dansk