Filter
Summer course
Sydkorea Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sydkorea tilbyder bachelorer programmer.

Sumemer kurser er ofte en allé, der anvendes af de studerende til at opnå supplerende certifikater eller kvalifikationer uden for det normale skoleår. Uanset om de er at bygge bro mellem niveauer af studier eller tilføje til en karriere videnbase, kan disse kurser findes i næsten ethvert område af undersøgelsen.

De videregående uddannelsesinstitutioner indgår regelmæssige fireårige gymnasier og universiteter. Uddannelse er taget meget alvorligt i Sydkorea, og landet er hjemsted for flere verdensklasse universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med forskellige udenlandske universiteter, og er en god måde for udlændinge at opleve livet på landet.

Universiteter for bachelorgrad i Sydkorea. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Sydkorea her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

AUIA International Summer School

Startende fra 2016, AUIA samarbejder med Hankuk University of Foreign Studies (HUFS) på et sommerprogram i generelle undersøgelser. HUFS er anerkendt som en førende unive ... [+]

AUIA Seoul: HUFS International Summer Session 26 juni til juli 28., 2017

Startende fra 2016, AUIA samarbejder med Hankuk University of Foreign Studies (HUFS) på et sommerprogram i generelle undersøgelser. HUFS er anerkendt som en førende universitet i teori og praksis af fremmedsprog. Universitetet opfordrer eleverne til at bruge de sproglige kvalifikationer, de har erhvervet til at studere politik, økonomi, samfund og kultur i hver region af verden. Som en fælles skole skole med omkring 15.000 studerende i 74 afdelinger i 17 gymnasier, universitetet har pædagogiske udveksle bånd med 463 universiteter i 90 lande verden over.

AUIA SEOUL KURSER Kursus kode Kursus navn K... [-]
Sydkorea Seoul
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Oogieart

Udvikle en kunst portefølje egnet til forelæggelse for top gymnasier, besøge museer og studierne i NYC baserede kunstnere og designere. ... [+]

Summer Art Portefølje Intensiv Program

Juni 26 - 26 August, 2017 mandag - lørdag fra 10:00 til 06:00

New York Boston Busan

Mere Beyond Portefølje Prep

Udvikle en kunst portefølje egnet til forelæggelse for top gymnasier, besøge museer og studierne i NYC baserede kunstnere og designere.

Indskrive

[-]
Sydkorea Busan
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Hankuk University Of Foreign Studies

Den internationale sommersession på koreansk ... [+]

** 2020 ISS-plan: 16. juli - 14. august (Indtjekning: 15. jul, Udtjekning: 15. august)

Program højdepunkterCosmopolitan

Under den internationale sommersession på HUFS, der er blevet nationalt rangeret som den mest kosmopolitiske campus i Korea, har eleverne mange muligheder for at interagere med udenlandske studerende fra forskellige lande samt lokale koreanske studerende.

Verdensklasse fakultet

ISS inviterer mange verdensberømte forskere i asiatiske studier og international business til at undervise i sommersessionen. Disse inviterede professorer fra prestigefyldte udenlandske universiteter sammen med det deltagende HUFS-fakultet gør ISS-uddannelsen virkelig konkurrencedygtig i globaliseringens alder.... [-]

Sydkorea Seoul
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
4 - 5 uger
på universitet
Læs mere på dansk