Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Statskunskab

At tage sig tid til at deltage i en sommer kursus er en fantastisk mulighed for at gøre fremskridt i retning af en universitetsuddannelse. For en forholdsvis kort tid investering, disse hurtigere tempo sommerkurser formidle den samme kerne oplysninger som findes i en traditionel benævnelse længde engagement.

Hvad er en sommer kursus i statskundskab? En sommer kursus i statskundskab tager de studerende på en udforskning af de statslige systemer i deres eget land, og giver indsigt i deres nations forhold til andre rundt om i verden. Politiske videnskab kurser trækker fra mange andre studieretninger, herunder historie, sociologi, psykologi og økonomi for at nævne et par stykker. Der er et væld af forskellige politiske videnskab klasser til rådighed, nogle fokuserer på regeringerne i enkelte nationer, mens andre mener, at materialet på internationalt plan.

Politisk videnskab sommerkurser træffes af de studerende til en række forskellige årsager.Nogle gør det for at få et solidt fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltager blot at opnå en større forståelse af verden uden for deres dag-til-dag liv.

Oftere end ikke, sommerkurser på universiteter er billigere end dem, der tilbydes under standard akademiske år. Ikke desto mindre er det klogt at gøre forskning på hver skole af interesse at have en detaljeret liste med valgmuligheder.

De, der vælger at tage en sommer kursus i statskundskab lægge grunden for at opfylde og meningsfulde karrierer i fremtiden. Håbefulde journalister typisk brug for nogle grundlæggende politisk viden til at få hyret af store publikationer og tv-net. Omfattende studier i statskundskab kræves ofte for mange offentlige stillinger, om de er lokale eller internationale karakter. Næsten alle senatorer, repræsentanter, ambassadører, præsidenter og statsministre har en vis baggrund i feltet for at være effektiv.

Nationer rundt omkring i verden lære eleverne snørklede af statskundskab, hvilket er grunden til sommerkurser i emnet er så bredt tilbydes. For at tilmelde dig i en, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Sommerskole om EU-politisk beslutningstagning

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel
på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Belgien Brussels Østrig Vienna + 2 mere

To ugers intensiv undersøgelse (i Bruxelles [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ugers sommerskole (1 uge i Bruxelles og 1 i Wien). Det er et crash kursus i EU's politiske beslutningstagning, med fokus i 2019 om analyse af menneskers sikkerhed i EU! Mens vi berører alle EU's politikområder, vil vi tilbyde deltagerne indsigt i flere aspekter af sikkerhed, herunder sikkerhed i traditionel forstand (forsvar), men også fra et samfundsperspektiv (migration, miljø og udvikling).

Besøg: Europa-Kommissionen, Europa-Parlamentet, OSCE, FN, EU-delegation i Wien.

Dedikeret websted: www.eu-summerschool.eu

Dedikeret Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Ansøg senest den 1. maj 2019! (10% rabat for tidligfugl, hvis du ansøger inden den 15. marts 2019)... [-]


Institut for lov og politik sommerprogram

The Hebrew University of Jerusalem
på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Israel Jerusalem

Institut for lov og politik afholdes i samarbejde med det juridiske fakultet for hebraisk universitet og Rothberg International School. Instituttet er specielt designet til oversøiske studerende og advokater og giver en introduktion til det stimulerende akademiske miljø i Det Hebreiske Universitet ved Mt. Scopus, Jerusalem. Et internationalt aktivitetscenter, Jerusalem, er et unikt sted at leve, lære og deltage i programmets akademiske og ekstra-curriculære aktiviteter, herunder felture, gæsteforedrag og sociale aktiviteter. [+]

Institut for lov og politik afholdes i samarbejde med det juridiske fakultet for hebraisk universitet og Rothberg International School. Instituttet er specielt designet til oversøgende studerende og advokater og giver en introduktion til det stimulerende akademiske miljø i Det Hebreiske Universitet ved Mt. Scopus, Jerusalem. Et internationalt aktivitetscenter, Jerusalem er et unikt sted at leve, lære og deltage i programmets akademiske og ekstra-curriculære aktiviteter, herunder felture, gæsteforedrag og sociale aktiviteter.

Institut for Ret og Politik er udformet til at give en grundig analyse af Israels vigtigste lov- og politiske udfordringer både på nationalt og internationalt plan. Gennem diskussion og debat samt praktiske erfaringer, udflugter til omstridte områder og gæsteforedrag fra juridiske eksperter, vil du forbedre din forståelse af de komplekse problemer, der konfronterer Israel med lokal og international ret.... [-]


Menneskerettighedslov

University of Exeter International Summer School
på universitet August 2019 Det Forenede Kongerige Exeter

Dette modul vil fokusere på den europæiske menneskerettighedskonvention og dens lov som fortolket af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og af de engelske domstole gennem den britiske menneskerettighedslov. Dette modul har til formål at udstyre dig med grundlæggende menneskerettighedskunskab og de vigtigste færdigheder til at forstå den nuværende udvikling i menneskerettighederne [+]

. Om

Dette modul vil fokusere på den europæiske menneskerettighedskonvention og dens lov som fortolket af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og af de engelske domstole gennem den britiske menneskerettighedslov. Dette modul har til formål at udstyre dig med grundlæggende menneskerettighedskunskab og de vigtigste færdigheder til at forstå den nuværende udvikling i menneskerettighederne lov. Det vil tilskynde dig til at følge de seneste udviklinger og skærpe dine kritiske tænkningskompetencer.

Self Catering Overnatning Forudsat4 dages tur til londonSocialt program, herunder dagsture og aftenaktiviteterAnsøgningsfrist 24 maj 20192.400 kr. Pr. Session [-]

MGIMO International Summer School 2019 i russisk udenrigs- og energipolitik

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
på universitet Fuldtid 3 uger September 2019 Rusland Odintsovo

I år tilbyder MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk udenrigspolitik: moderne udfordringer" og "russisk energipolitik og internationalt energisamarbejde". [+]

I år tilbyder MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk udenrigspolitik: moderne udfordringer" og "russisk energipolitik og internationalt energisamarbejde".

Begge moduler undervises på engelsk af berømte internationalt anerkendte MGIMO universitetsprofessorer på kandidatniveau. Studerende vil deltage i daglige foredrag, efterfulgt af gruppediskussioner og samarbejdsprojekter, møde fremtrædende russiske politikere og diplomater, repræsentanter for russiske og internationale store virksomheder.

Hvert modul består af Disciplin-Specific Courses (62 kontakt timer inklusive en mundtlig eksamen, 5 ECTS) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på det russiske sprogkursus (4 ECTS). Det russiske sprogkursus er undervist i grupper sammensat af studerende med tilsvarende niveauer af færdigheder på russisk sprog.... [-]


Udvikling og konflikt

SOAS Summer School
på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Kurset undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, der bidrager til fortsat vold inden for og mellem lande. Den informeres af en politisk økonomi-tilgang til analyse af konflikter og fremhæver den måde, hvorpå konfliktpartiernes og deres internationale støttemænds økonomiske og politiske interesser kan konspirere for at danne "krigssystemer" og hvor voldelig konflikt kan skabe stor velstand i nogen tid forårsager ødelæggelse for mange flere. [+]

Programbeskrivelse

Kurset undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, der bidrager til fortsat vold inden for og mellem lande. Den informeres af en politisk økonomi-tilgang til analyse af konflikter og fremhæver den måde, hvorpå konfliktpartiernes og deres internationale støttemænds økonomiske og politiske interesser kan konspirere for at danne "krigssystemer" og hvor voldelig konflikt kan skabe stor velstand i nogen tid forårsager ødelæggelse for mange flere.

Kurset er opdelt i tre dele: For det første vil vi udforske de centrale begreber om konflikt, udvikling og vold og indføre flere grundlæggende tilgange til analyse af konflikter: hvad angår rationelt valg, politisk økonomi og flere antropologiske tilgange, der foregriber betydningen og social embeddedness of violence. For det andet vil vi udforske og kritisk afprøve en række forklaringer til årsagerne og konsekvenserne af voldelig konflikt, idet der fokuseres på forklaringer, der er opstillet med hensyn til naturressourcer og miljøskarphed og med hensyn til etniske eller religiøse identiteter og virkningerne af forskydning og humanitær kriser og virkningen af ​​voldelig konflikt om ikke-krig, "kriminel" vold. Endelig vil vi overveje den rolle, som eksterne intervenienter spiller for at lindre og forværre konflikten med fokus på udfordringerne ved eksternt ledet efterkonfliktopbygning, den globale våbenhandel og internationale politiske og økonomiske institutioners rolle mere bredt i at skabe konflikter og hvordan krigen mod terror artikulerer med konflikterne og metoderne til at analysere dem, som vi har studeret.... [-]


International sommer universitet

Higher School of Economics
på universitet Deltid 2 - 8 uger June 2019 Rusland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg + 2 mere

Tjen kreditter og opdage Rusland på HSE International Summer University i Moskva og St. Petersborg [+]

Hver sommer, bachelor-og kandidatstuderende og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelsksprogede kurser med HSE bedste professorer. Kurser fokus på politik, historie, økonomi og kultur i Rusland og Eurasien, og omfatter også datalogi, matematik, samfundsvidenskab, humaniora, og russisk sprog.

Studerende designe deres egne studieplaner baseret på deres interesser og antallet af kreditter, de ønsker at tjene. Der tilbydes specielle moduler på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campusser, så internationale studerende kan opleve Ruslands tre byer om en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Gebyr: 150 USD pr. Akademisk kredit (mere information)

... [-]

Sommerkursus: International - EU-anliggender og / eller fransk sprog og samfund

Sciences Po Lille
på universitet Fuldtid 4 uger June 2019 Frankrig Lille

Har du lyst til at besøge de europæiske institutioner, studere EU-spørgsmål og fransk sprog på samme tid i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! [+]

Har du lyst til at besøge de europæiske institutioner, studere EU-spørgsmål og fransk sprog på samme tid i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School foreslår et innovativt program omkring 2 spor:

International - EU-anliggenderFransk sprog

Professorer undervisning i de fire uger af sommerskolen vil have mulighed for at undervise i små grupper af studerende og foreslå metodologiske og interaktive tilgange. Studerende vil dele deres tid i Lille mellem moduler, der fokuserer på internationale og europæiske anliggender, herunder spørgsmål som den europæiske identitet og værdier, migration og konflikter. Kurserne på det franske sprog sigter mod at forbedre og forbedre deres sprogfærdigheder samt give en vis forståelse for de moderne aspekter af det franske samfund. Sciences Po Lille Sommerskole byder på forskellige udflugter og sociale arrangementer.... [-]


Sommerskole i russiske studier: russisk sprog, politik

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
på universitet Fuldtid 2 - 4 uger July 2019 Rusland Saint Petersburg

Ønsker du at studere russisk sprog og lære mere om det politiske og kulturelle liv i Rusland? Deltag i denne sommer skole! [+]

Ønsker du at studere russisk sprog og lære mere om det politiske og kulturelle liv i Rusland? Deltag i denne sommer skole!

Vores August-modul er en perfekt mulighed for dem, der gerne vil starte det nye akademiske år, efter at have modtaget et imponerende kredsløbskurs i russiske studier og international erfaring.

St. Petersborg med sin rige historie og kunst er en by, der inspirerer, en by, du vil forelske sig i, når du besøger den. Inden for dette modul vil du samtidig:

opnå eller fremme dine russiske sprogfærdighederlære om de vigtigste politiske fakta og figurer i det moderne Ruslandudforske St. Petersborg som en "kulturhovedstad i Rusland" og nyd en lang række ekstracurricular aktiviteter.... [-]

European Union Summer

IES Abroad
på universitet Fuldtid 8 uger May 2019 Tyskland Freiburg

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en specialiseret pensum, der tager dig på en 16-dages oplevelsesrejse gennem Bosnien-Hercegovina, Grækenland og Cypern. [+]

Oversigt

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en specialiseret pensum, der tager dig på en 16-dages oplevelsesrejse gennem Bosnien-Hercegovina, Grækenland og Cypern.

I Bosnien-Hercegovina rejser du til Sarajevo, kaldet "Europas Jerusalem" på grund af dens engang historiske blanding af jøder, kristne og muslimer. Efter Sarajevo har du en to-dages tur til Republika Srpska, der omfatter et besøg på mindespladsen for ofre for Srebrenica og en overnatning i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvindende klassiske Bro på Drina.... [-]


Summer Praktik Program

Go For it Brussels
på universitet Fuldtid 6 - 10 uger September 2019 Belgien Brussels

Hvorfor ikke bruge din sommer til at fremme dit CV og få virkelige erfaringer inden for det domæne, du er interesseret i? Bruxelles er Europas kosmopolitiske smeltedigel, et godt sted at komme i gang med at bygge din internationale karriere. [+]

En praktikplads du ikke vil gå hjem fra

Immersiv, fuld tid praktikplads i et område efter eget valg. Fleksibel start og varighed: Vi anbefaler et minimum ophold på 8 uger.

Træn dine supermagter

Giv dit CV et løft med en erhvervserfaring i Europas multikulturelle hovedstad. Uanset om du føler dig fokuseret på et bestemt område, eller du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan vi hjælpe.

Individuel succesplan: Vi tager dig tid til at lære dig at kende, og vi hjælper dig med at opbygge din plan til en vellykket karriere.Praktikplacering: Vi vil ansøge om dig, ingen grund til at bekymre dig om ansøgningsprocessen.Coaching: i eller gruppe og en på en session, lærer du, hvordan du netværksmåder din måde at skabe professionelle forbindelser til. Du vil få værdifulde tips til at forhandle om dine opgaver, din tid og dine relationer på kontoret.Portefølje: Tag et komplet værktøjssæt til dit næste program. Aldrig føle sig tabt igen!... [-]

Sommerskole EAFIT

Universidad EAFIT
på universitet Fuldtid June 2019 Colombia Medellín

Summer School vil tilbyde mere end 90 kurser for børn, unge og voksne fra Colombia og rundt om i verden, hvilket giver disse deltagere mulighed for at interagere med andre studerende og udforske deres interesseområder. [+]

Summer School vil tilbyde mere end 90 kurser for børn, unge og voksne fra Colombia og rundt om i verden, hvilket giver disse deltagere mulighed for at interagere med andre studerende og udforske deres interesseområder.

Nye kurser af interesse vil blive udviklet til sommersæsonen (13. juni til 7. august) inden for områder som statsvidenskab, urbanisme, iværksætteri, økonomi og teknik. Målet er at udvide vidensområderne gennem en didaktisk tilgang og opmuntre eleverne til at opleve universitetet og byen på en unik måde i løbet af sommeren. Dette program søger at fremme en undervisnings- og læringsproces, der inkorporerer nye akademiske elementer i opgaven med at forberede kompetente personer, og hjælpe dem med at møde det afgørende øjeblik for at vælge hvilket uddannelsesprogram der skal forfølges, samtidig med at deltagerne kan opleve byen Medellín og den store transformationer den har gennemgået fra et historisk og kulturelt perspektiv.Sommerskolens kursusudbud er i øjeblikket opdelt i:... [-]


International Summer School, emne 1 - Moderne globale sikkerhedsudfordringer

University of Southampton
på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Det Forenede Kongerige Southampton

Dette emne, leveret af Steve Chisnall, en tidligere Sir Vice Marshal i Storbritanniens Royal Air Force, og direktøren for Southampton's MSc i International Security and Risk, giver dig et overblik over de vigtigste sikkerhedsudfordringer, som verden står overfor i dag. Det giver dig mulighed for at udforske svar på de ovennævnte spørgsmål ved hjælp af klassisk og nutidig litteratur fra en række akademiske discipliner. Du får også mulighed for at undersøge specifikke casestudier for at anvende disse sikkerhedsteorier til virkelige udfordringer, udforske forskellige politiske muligheder, som regeringer kan overveje, og diskutere fordelene og ulemperne ved disse tilgange. [+]

Brug din sommer til at blive en del af et verdensklasse universitet

Når du deltager i International Summer School 2018, bestiller du dit sted for at blive en del af et internationalt anerkendt center for verdensklasse forskning, virksomhed og læring. I løbet af fire uger, 16. juli til 10. august 2018, møder du mange af de studerende og medarbejdere, der gør University of Southampton en af ​​de øverste 1% af universiteterne i verden.

Blander med studerende og medarbejdere fra hele verden i klasseværelset, som du får mest ud af vores moderne campusfaciliteter, eller mens du slapper af i din komfortable boligareal, vil du få venner og få erfaringer til at tage hjem, der er unikke .... [-]


Korsvej II - sikkerhedsspørgsmål og Centraleuropa

Collegium Civitas
på universitet Fuldtid 15 dage June 2019 Polen Warsaw

Med sammenbruddet af Sovjetunionen, mange af de lande i Centraleuropa flyttede hurtigt at løsrive sig fra den russiske indflydelsessfære og sluttede vestlige institutioner, herunder NATO og EU. [+]

Oversigt

Med sammenbruddet af Sovjetunionen, mange af de lande i Centraleuropa flyttede hurtigt at løsrive sig fra den russiske indflydelsessfære og sluttede vestlige institutioner, herunder NATO og EU. Den vestlige så dette som opfyldelsen af ​​retten til selvbestemmelse; Rusland havde tendens til at se det som en truende bevægelse der minder om "omringning." Dette kursus vil undersøge de komplekse historiske rødder modstridende holdning mellem NATO og EU på den ene side og Rusland på den anden side og vise, hvordan dette påvirker begivenhederne i Ukraine og videre. Vi vil diskutere betydningen af ​​intelligens i skumle verden af ​​hybrid krig. Vi vil drøfte, hvordan energi- og ikke-energi naturressourcer spiller roller i sikkerhedspolitikken. Vi vil også se på den rolle, som de traditionelle og nye medier spiller i statens sikkerhed, og hvad stater skal gøre for at styrke cybersikkerhed inden for deres grænser. ... [-]


sommerprogram i geopolitik og sikkerhed

Georgian Institute Of Public Affairs
på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Georgien Tbilisi

Dette kursus er designet til at give graduate og senior bachelor niveau studerende med en bred viden om og forståelse af Sortehavet-kaspiske Region. Kurset vil give med strategisk overblik over historiske og seneste udvikling, samt med forskellige scenarier for den langsigtede udvikling i regionen gennem undersøgelse af de empiriske sager og aktuelle sikkerhedssituation i regionen. [+]

Certificeret Credit Summer Program

Geopolitik og sikkerhed - Case Black Sea-Caspian Region

Dette program understøttes af generøse bidrag fra MR. FRANK Greinke og hans familie fundament.

PROGRAM BESKRIVELSE & MÅL

Dette kursus er designet til at give graduate og senior bachelor niveau studerende med en bred viden om og forståelse af Sortehavet-kaspiske Region. Kurset vil give med strategisk overblik over historiske og seneste udvikling, samt med forskellige scenarier for den langsigtede udvikling i regionen gennem undersøgelse af de empiriske sager og aktuelle sikkerhedssituation i regionen. Fokus for kurset vil være på pivotale stater for stabilitet og vækst i regionen: Ukraine, Georgien, Armenien, Aserbajdsjan, Usbekistan, Kasakhstan og Turkmenistan Under diskussion i klassen, vi vil male strategisk kort over Kaukasus og Centralasien ved at se på flere interne og eksterne faktorer af stabilitet, herunder: interesser stormagter og modstridende udenrigspolitiske prioriteter i de regionale lande; status for styring, effektivitet af de stater, og problemet med korruption; stærk makro vækst i nogle lande på grund af naturlige ressourcer, ledsaget af begrænset adgang til økonomiske og uddannelsesmæssige muligheder; beskæftigelse som et sikkerhedsspørgsmål og centrale mål for statens legitimitet; fejlallokering af naturlige, menneskelige og økonomiske ressourcer; status af civilsamfundet; muligheder for at lette borgernes engagement i den nationale udvikling af multietniske samfund og øge deres følelse af empowerment.... [-]


Sommerkursus - politik, internationale relationer og ledelse (for aldre 19-25)

Oxford Royale Academy
på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Det Forenede Kongerige Oxford Yarnton + 1 mere

Uanset om vi er klar over det eller ej, politiske spørgsmål har indflydelse på alle aspekter af vores liv. På denne fascinerende kursus, vil du nyde en intellektuelt stimulerende introduktion til denne disciplin og dets relevans til moderne verdens problemer. [+]

Oversigt Uanset om vi er klar over det eller ej, politiske spørgsmål har indflydelse på alle aspekter af vores liv. På denne fascinerende kursus, vil du nyde en intellektuelt stimulerende introduktion til denne disciplin og dets relevans til moderne verdens problemer.

Fagligt indhold Dette kursus kombinerer politik og internationale relationer med studiet af, hvad det kræver at være en succesfuld leder. Gennem en overbevisende blanding af debat, skriftlige opgaver og foredrag, vil du lære alt om de aktuelle emner, der dominerer verdenspolitikken, lige fra krænkelser af menneskerettighederne til terrorisme og spredning af atomvåben. Du vil overveje metoder til social videnskabelig undersøgelse, rolle demokrati i britisk politik, og de politiske systemer i andre lande. Diskussion forstærkes af de mange forskellige perspektiver, der tilbydes af dig og dine medstuderende, der kommer til Oxford Royale Academy fra hele verden. ... [-]