Filter
Summer course
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At tage sig tid til at deltage i en sommer kursus er en fantastisk mulighed for at gøre fremskridt i retning af en universitetsuddannelse. For en forholdsvis kort tid investering, disse hurtigere tempo sommerkurser formidle den samme kerne oplysninger som findes i en traditionel benævnelse længde engagement.

Hvad er en sommer kursus i statskundskab? En sommer kursus i statskundskab tager de studerende på en udforskning af de statslige systemer i deres eget land, og giver indsigt i deres nations forhold til andre rundt om i verden. Politiske videnskab kurser trækker fra mange andre studieretninger, herunder historie, sociologi, psykologi og økonomi for at nævne et par stykker. Der er et væld af forskellige politiske videnskab klasser til rådighed, nogle fokuserer på regeringerne i enkelte nationer, mens andre mener, at materialet på internationalt plan.

Politisk videnskab sommerkurser træffes af de studerende til en række forskellige årsager.Nogle gør det for at få et solidt fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltager blot at opnå en større forståelse af verden uden for deres dag-til-dag liv.

Oftere end ikke, sommerkurser på universiteter er billigere end dem, der tilbydes under standard akademiske år. Ikke desto mindre er det klogt at gøre forskning på hver skole af interesse at have en detaljeret liste med valgmuligheder.

De, der vælger at tage en sommer kursus i statskundskab lægge grunden for at opfylde og meningsfulde karrierer i fremtiden. Håbefulde journalister typisk brug for nogle grundlæggende politisk viden til at få hyret af store publikationer og tv-net. Omfattende studier i statskundskab kræves ofte for mange offentlige stillinger, om de er lokale eller internationale karakter. Næsten alle senatorer, repræsentanter, ambassadører, præsidenter og statsministre har en vis baggrund i feltet for at være effektiv.

Nationer rundt omkring i verden lære eleverne snørklede af statskundskab, hvilket er grunden til sommerkurser i emnet er så bredt tilbydes. For at tilmelde dig i en, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

27 Resultater i Statskundskab

University of Exeter International Summer School

Dette stimulerende kursus vil give dig mulighed for at engagere dig med nogle af de mest udfordrende og presserende spørgsmål i internationale relationer og konflikter. D ... [+]

Dette stimulerende kursus vil give dig mulighed for at engagere dig med nogle af de mest udfordrende og presserende spørgsmål i internationale relationer og konflikter. Du vil undersøge de vigtigste egenskaber ved dagens globale sikkerhedsmiljø, fra terrorisme til spændinger skabt af klimaændringer, fra atomvågen spredning til migrationskrisen.

Du vil overveje, hvordan forskellige tænkeskoler kan afgøre afgørende vores analyse af disse spørgsmål, hvilket vil føre til en vurdering af den komplekse rolle faktorer som militær kapacitet, økonomiske strukturer, internationale institutioner, identiteter og ideologier eller sprog og følelser.... [-]

Det Forenede Kongerige Exeter
August 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Vesalius College

Beliggende i Bruxelles, 'Europas hovedstad', tilbyder Vesalius College studerende en unik sommeroplevelse. I løbet af bare 7 uger giver sommersessionen studerende et foku ... [+]

Beliggende i Bruxelles, 'Europas hovedstad', tilbyder Vesalius College studerende en unik sommeroplevelse. I løbet af bare 7 uger giver sommersessionen studerende et fokuseret akademisk program og mulighed for at opleve og udforske det bedste af europæisk kultur og rejse.

Vesalius College Summer Program bestod af kurser i Business, Communications, International Affairs og International

Kurser

Sommer 2020 (TBC)

Den maksimale kursusbelastning er 2 kurser.

Kunst i BelgienDen belgiske bryggeriindustri i en global sammenhæng: Erhverv, økonomi, kultur og innovationPrincipper for organisationsledelseManagement Control Systems Forretningsmodeller og lederskab i overgangstiderGlobalt bæredygtighed og samfundGamification i politik, forretning og kommunikation: en tværfaglig tilgangIntroduktion til fotojournalismeEuropæiske film, kultur og moderne visionerPraktikMenneskerettigheder og international strafferet: Den Internationale Straffedomstols sag Etnisk konflikt, forsoning og genopbygningPOL 225G, Global terrorisme, Terrorisme og (De-) Radikalisering POL234G, EU's økonomi og politikPOL 261G, Historie og politik i det moderne MellemøstenPOL 334G, Den Europæiske Union i verden... [-]
Belgien Bruxelles
June 2020
Engelsk
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

To ugers intensiv undersøgelse (i Bruxelles ... [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ugers sommerskole (1 uge i Bruxelles og 1 i Wien). Det er et crash kursus i EU's politiske beslutningstagning, med fokus i 2019 om analyse af menneskers sikkerhed i EU! Mens vi berører alle EU's politikområder, vil vi tilbyde deltagerne indsigt i flere aspekter af sikkerhed, herunder sikkerhed i traditionel forstand (forsvar), men også fra et samfundsperspektiv (migration, miljø og udvikling).

Besøg: Europa-Kommissionen, Europa-Parlamentet, OSCE, FN, EU-delegation i Wien.

Dedikeret websted: www.eu-summerschool.eu

Dedikeret Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Ansøg senest den 1. maj 2019! (10% rabat for tidligfugl, hvis du ansøger inden den 15. marts 2019)... [-]

Belgien Bruxelles Østrig Wien
Kontakt skolen
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

I år tilbyder MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk udenrigspolitik: moderne udfordringer" og "russisk energipolitik og internationalt energisam ... [+]

I år tilbyder MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk udenrigspolitik: moderne udfordringer" og "russisk energipolitik og internationalt energisamarbejde".

Begge moduler undervises på engelsk af berømte internationalt anerkendte MGIMO universitetsprofessorer på kandidatniveau. Studerende vil deltage i daglige foredrag, efterfulgt af gruppediskussioner og samarbejdsprojekter, møde fremtrædende russiske politikere og diplomater, repræsentanter for russiske og internationale store virksomheder.

Hvert modul består af Disciplin-Specific Courses (62 kontakt timer inklusive en mundtlig eksamen, 5 ECTS) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på det russiske sprogkursus (4 ECTS). Det russiske sprogkursus er undervist i grupper sammensat af studerende med tilsvarende niveauer af færdigheder på russisk sprog.... [-]

Rusland Odintsovo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Sciences Po Lille

Har du lyst til at besøge de europæiske institutioner, studere EU-spørgsmål og fransk sprog på samme tid i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! ... [+]

Har du lyst til at besøge de europæiske institutioner, studere EU-spørgsmål og fransk sprog på samme tid i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School foreslår et innovativt program omkring 2 spor:

International - EU-anliggenderFransk sprog

Professorer undervisning i de fire uger af sommerskolen vil have mulighed for at undervise i små grupper af studerende og foreslå metodologiske og interaktive tilgange. Studerende vil dele deres tid i Lille mellem moduler, der fokuserer på internationale og europæiske anliggender, herunder spørgsmål som den europæiske identitet og værdier, migration og konflikter. Kurserne på det franske sprog sigter mod at forbedre og forbedre deres sprogfærdigheder samt give en vis forståelse for de moderne aspekter af det franske samfund. Sciences Po Lille Sommerskole byder på forskellige udflugter og sociale arrangementer.... [-]

Frankrig Lille
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Higher School of Economics

Tjen kreditter og opdage Rusland på HSE International Summer University i Moskva og St. Petersborg ... [+]

Hver sommer, bachelor-og kandidatstuderende og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelsksprogede kurser med HSE bedste professorer. Kurser fokus på politik, historie, økonomi og kultur i Rusland og Eurasien, og omfatter også datalogi, matematik, samfundsvidenskab, humaniora, og russisk sprog.

Studerende designe deres egne studieplaner baseret på deres interesser og antallet af kreditter, de ønsker at tjene. Der tilbydes specielle moduler på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campusser, så internationale studerende kan opleve Ruslands tre byer om en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Gebyr: 150 USD pr. Akademisk kredit (mere information)

... [-]
Rusland Moskva Nizhny Novgorod Sankt Petersborg
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SIT Graduate Institute

I dette tre-ugers faglige og akademiske træningsprogram lærer du de centrale ideer og praksis i konfliktomdannelse. ... [+]

I dette tre-ugers faglige og akademiske træningsprogram lærer du de centrale ideer og praksis i konfliktomdannelse. Programmet finder sted på SIT Graduate Institute 's campus i Brattleboro, Vermont, og ledes af en forskelligartet gruppe internationalt anerkendt fakultet med mange års anvendt, klasseværelse og forskningserfaring. Denne gruppe omfatter SIT fakultet, professionelle fredsbyggere og fakultet fra de internationale NGO-musikere uden grænser, der arbejder i partnerskab med SIT .

Programmets filosofi er, at konfliktomdannelsestræning er mest effektiv, når den kombinerer færdighedsbaseret akademisk instruktion med personlig interaktion mellem fredsbyggere på tværs af etniske, nationale, religiøse og kulturelle opdelinger. Du og dine medkontakter deltager vil lære af hinanden og dine instruktører i et intensivt format efter en erfaringsindlæringsmodel. Normalt deltager fredsbyggere fra mindst 15 lande i programmet.... [-]

USA Brattleboro
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Go For it Brussels

Intet siger international professionel som et CV, der kan prale med erfaring i flere lande, men hvordan sammensætter du det, hvis du er frisk ud af skolen eller endda sta ... [+]

Er du ikke træt af at søge jobannoncer, der kræver erfaring? Og hvordan skal du alligevel opleve?

Vi kan hjælpe

Hvis du er en bachelor, kandidatstuderende eller nyuddannet på et universitet eller universitet er dette programmet for dig! Vi hjælper dig med at skifte glat fra den akademiske til den professionelle verden.

Hvad du får:

en praktikplads i dit interesseområde, 100% garanteret!En poleret cv og følgebrev, problemfrilokal orientering og rådgivning, så du hurtigt føler dig hjemme i dit nye miljøBackpacker-option: vores mest overkommelige program!Programafgiften inkluderer praktikplads, cv-polering og karrierecoaching samt akademiske kreditter: 2250 € fast gebyr... [-]
Belgien Bruxelles
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Euro ... [+]

Oversigt

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en specialiseret pensum, der tager dig på en 16-dages oplevelsesrejse gennem Bosnien-Hercegovina, Grækenland og Cypern.

I Bosnien-Hercegovina rejser du til Sarajevo, kaldet "Europas Jerusalem" på grund af dens engang historiske blanding af jøder, kristne og muslimer. Efter Sarajevo har du en to-dages tur til Republika Srpska, der omfatter et besøg på mindespladsen for ofre for Srebrenica og en overnatning i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvindende klassiske Bro på Drina.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton

Dette emne, leveret af Steve Chisnall, en tidligere Sir Vice Marshal i Storbritanniens Royal Air Force, og direktøren for Southampton's MSc i International Security a ... [+]

Brug din sommer til at blive en del af et verdensklasse universitet

Når du deltager i International Summer School 2018, bestiller du dit sted for at blive en del af et internationalt anerkendt center for verdensklasse forskning, virksomhed og læring. I løbet af fire uger, 16. juli til 10. august 2018, møder du mange af de studerende og medarbejdere, der gør University of Southampton en af ​​de øverste 1% af universiteterne i verden.

Blander med studerende og medarbejdere fra hele verden i klasseværelset, som du får mest ud af vores moderne campusfaciliteter, eller mens du slapper af i din komfortable boligareal, vil du få venner og få erfaringer til at tage hjem, der er unikke .... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton International Summer School

Når du deltager i International Summer School 2019, vil du studere op til seks spændende emner i løbet af de fire uger, du er hos os. Hvert emne leveres af et internation ... [+]

Bliv medlem for en sommer af britisk kultur og udforsk vores verdensledende forskning.

Når du deltager i International Summer School 2019, vil du studere op til seks spændende emner i løbet af de fire uger, du er hos os. Hvert emne leveres af et internationalt anerkendt akademisk medarbejder ved University of Southampton, der arbejder sammen med en af vores mange entusiastiske forskerstuderende. På tværs af tre indgribende og interaktive klasseværelser vil de introducere dig til deres emnevalg og forklare hvorfor det er vigtigt for dem og give dig et indblik i det verdensklasse forskningsmiljø, de arbejder i.

Du vil finde, at hvert emne er en venlig og engagerende oplevelse: Du vil normalt studere i grupper med omkring 15-20 medstudenter, så du kan danne gode samarbejdsforhold og få mulighed for at bidrage og diskutere i klassen.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Geneva Institute of Geopolitical Studies

Hovedformålet med denne undersøgelse er at introducere de grundlæggende begreber i geopolitik. ... [+]

Hovedformålet med denne undersøgelse er at introducere de grundlæggende begreber i geopolitik. Kurset vedtager en tværfaglig tilgang, der omfatter strategiske, geografiske, historiske, kulturelle og økonomiske dimensioner for at fremme en dybere forståelse af moderne internationale forbindelser. Konferencer vil blive afholdt af førende internationale eksperter.

Målgruppe deltagere: Personer, der arbejder for internationale organisationer og offentlige institutioner, diplomater, universitetsstuderende, der arbejder i forskellige økonomiske sektorer og andre interesserede enkeltpersoner.

Datoer: Program starter mandag den 13. juli og slutter fredag ​​17 juli, 2015.... [-]

Schweiz Geneve
Februar 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus giver en kritisk introduktion til historien, naturen og virkningen af social protest og sociale bevægelser, politikken for neoliberal udvikling og stigning a ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus giver en kritisk introduktion til historien, naturen og virkningen af social protest og sociale bevægelser, politikken for neoliberal udvikling og stigning af ngo'er til en global industri. Det analyserer hvordan sociale bevægelser og ngo'er har interageret og påvirket hinanden, og hvordan de har globaliseret. Den stiller spørgsmålstegn ved begrebet udvikling som økonomisk vækst, vurderer kritikerne mod ngo'er som alternativer til statsledte udviklingsmodeller, overvejer begrebet og brugen af humanitær intervention i forskellige sammenhænge, diskuterer arbejdsmarkedets og arbejdsmarkedets rolle som organiserer sammen med sociale bevægelser og udforsker i hvilket omfang bevægelser udgør en udfordring for neoliberal og kapitalistisk udvikling. Endelig undersøger den både det teoretiske grundlag for social bevægelse og ngo-strategier for social forandring samt deres praktiske implikationer og trækker på en række casestudier og undersøger, hvilken form for udvikling og social forandring der er muligt.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Collegium Civitas

Med sammenbruddet af Sovjetunionen, mange af de lande i Centraleuropa flyttede hurtigt at løsrive sig fra den russiske indflydelsessfære og sluttede vestlige institutione ... [+]

Oversigt

Med sammenbruddet af Sovjetunionen, mange af de lande i Centraleuropa flyttede hurtigt at løsrive sig fra den russiske indflydelsessfære og sluttede vestlige institutioner, herunder NATO og EU. Den vestlige så dette som opfyldelsen af ​​retten til selvbestemmelse; Rusland havde tendens til at se det som en truende bevægelse der minder om "omringning." Dette kursus vil undersøge de komplekse historiske rødder modstridende holdning mellem NATO og EU på den ene side og Rusland på den anden side og vise, hvordan dette påvirker begivenhederne i Ukraine og videre. Vi vil diskutere betydningen af ​​intelligens i skumle verden af ​​hybrid krig. Vi vil drøfte, hvordan energi- og ikke-energi naturressourcer spiller roller i sikkerhedspolitikken. Vi vil også se på den rolle, som de traditionelle og nye medier spiller i statens sikkerhed, og hvad stater skal gøre for at styrke cybersikkerhed inden for deres grænser. ... [-]

Polen Warszawa
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
15 dage
på universitet
Læs mere på dansk
RIT Kosovo™

Øv global læring med nye venner fra hele verden. Udforsk konflikt transformation med praktikere og akademikere i klasseværelser, workshops, studierejser og møder med højt ... [+]

Velkommen til sommerprogrammet i Kosovo

18. juni - 28. juli RIT Kosovo™ (AUK) freds- og konfliktprogrammet gør det muligt for deltagerne at arbejde sammen med akademiske specialister og fornemte praktikere inden for militære, diplomatiske, menneskerettige og humanitære anliggender med stor erfaring på Balkan og globalt. Øv global læring med nye venner fra hele verden. Udforsk konflikt transformation med praktikere og akademikere i klasseværelser, workshops, studierejser og møder med højtstående embedsmænd på Balkan. Gør dette og meget mere på Post-Conflict Transformation sommerprogrammet på RIT / AUK. Vores fem ugers pakke består af to kurser (3 kredit timer, tilbydes af AUKs partneruniversitet, Rochester Institute of Technology) og en af ​​to studieture: Montenegro , Bosnien og Serbien eller Albanien, Grækenland og Makedonien. Kurser er til undervisere, kandidater og fagfolk på relevante områder Programmet tilbyder kurser i:... [-]

Kosovo Prishtina USA Rochester
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk