Filter
Summer course
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At tage sig tid til at deltage i en sommer kursus er en fantastisk mulighed for at gøre fremskridt i retning af en universitetsuddannelse. For en forholdsvis kort tid investering, disse hurtigere tempo sommerkurser formidle den samme kerne oplysninger som findes i en traditionel benævnelse længde engagement.

Hvad er en sommer kursus i statskundskab? En sommer kursus i statskundskab tager de studerende på en udforskning af de statslige systemer i deres eget land, og giver indsigt i deres nations forhold til andre rundt om i verden. Politiske videnskab kurser trækker fra mange andre studieretninger, herunder historie, sociologi, psykologi og økonomi for at nævne et par stykker. Der er et væld af forskellige politiske videnskab klasser til rådighed, nogle fokuserer på regeringerne i enkelte nationer, mens andre mener, at materialet på internationalt plan.

Politisk videnskab sommerkurser træffes af de studerende til en række forskellige årsager.Nogle gør det for at få et solidt fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltager blot at opnå en større forståelse af verden uden for deres dag-til-dag liv.

Oftere end ikke, sommerkurser på universiteter er billigere end dem, der tilbydes under standard akademiske år. Ikke desto mindre er det klogt at gøre forskning på hver skole af interesse at have en detaljeret liste med valgmuligheder.

De, der vælger at tage en sommer kursus i statskundskab lægge grunden for at opfylde og meningsfulde karrierer i fremtiden. Håbefulde journalister typisk brug for nogle grundlæggende politisk viden til at få hyret af store publikationer og tv-net. Omfattende studier i statskundskab kræves ofte for mange offentlige stillinger, om de er lokale eller internationale karakter. Næsten alle senatorer, repræsentanter, ambassadører, præsidenter og statsministre har en vis baggrund i feltet for at være effektiv.

Nationer rundt omkring i verden lære eleverne snørklede af statskundskab, hvilket er grunden til sommerkurser i emnet er så bredt tilbydes. For at tilmelde dig i en, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

29 Resultater i Statskunskab

University of Southampton International Summer School

Når du deltager i International Summer School 2019, vil du studere op til seks spændende emner i løbet af de fire uger, du er hos os. Hvert emne leveres af et internation ... [+]

Bliv medlem for en sommer af britisk kultur og udforsk vores verdensledende forskning.

Når du deltager i International Summer School 2019, vil du studere op til seks spændende emner i løbet af de fire uger, du er hos os. Hvert emne leveres af et internationalt anerkendt akademisk medarbejder ved University of Southampton, der arbejder sammen med en af vores mange entusiastiske forskerstuderende. På tværs af tre indgribende og interaktive klasseværelser vil de introducere dig til deres emnevalg og forklare hvorfor det er vigtigt for dem og give dig et indblik i det verdensklasse forskningsmiljø, de arbejder i.

Du vil finde, at hvert emne er en venlig og engagerende oplevelse: Du vil normalt studere i grupper med omkring 15-20 medstudenter, så du kan danne gode samarbejdsforhold og få mulighed for at bidrage og diskutere i klassen.... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
July 2019
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

To ugers intensiv undersøgelse (i Bruxelles ... [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ugers sommerskole (1 uge i Bruxelles og 1 i Wien). Det er et crash kursus i EU's politiske beslutningstagning, med fokus i 2019 om analyse af menneskers sikkerhed i EU! Mens vi berører alle EU's politikområder, vil vi tilbyde deltagerne indsigt i flere aspekter af sikkerhed, herunder sikkerhed i traditionel forstand (forsvar), men også fra et samfundsperspektiv (migration, miljø og udvikling).

Besøg: Europa-Kommissionen, Europa-Parlamentet, OSCE, FN, EU-delegation i Wien.

Dedikeret websted: www.eu-summerschool.eu

Dedikeret Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Ansøg senest den 1. maj 2019! (10% rabat for tidligfugl, hvis du ansøger inden den 15. marts 2019)... [-]

Belgien Brussels Østrig Vienna
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Vesalius College

Beliggende i Bruxelles, 'Europas hovedstad', tilbyder Vesalius College studerende en unik sommeroplevelse. I løbet af bare 7 uger giver sommersessionen studerende et foku ... [+]

Beliggende i Bruxelles, 'Europas hovedstad', tilbyder Vesalius College studerende en unik sommeroplevelse. I løbet af bare 7 uger giver sommersessionen studerende et fokuseret akademisk program og mulighed for at opleve og udforske det bedste af europæisk kultur og rejse.

Vesalius College Summer Program bestod af kurser i Business, Communications, International Affairs og International

Kurser

Sommer 2019

Den maksimale kursusbelastning er 2 kurser.

ART101G - Kunst i Belgien - Leon LockBUS 102G, Den belgiske bryggeriindustri i en global sammenhæng: Erhverv, økonomi, kultur og innovation - Sven Van KerckhovenBUS2113G - Principer for organisatorisk ledelse - Munira AminovaBUS243G - Management Control Systems - Kim AdamsenBUS 316G - Forretningsmodeller og lederskab i overgangstider - de KemmeterBUS 363G - Global bæredygtighed og samfund - Frank BillingsleyCMM 214G, Gamification i Politik, Erhverv og Kommunikation: En Tværfaglig TilnærmelseCMM233G - Introduktion til PhotojournalismCMM 262G, europæisk film, kultur og nutidige visioner - Ernest MathijsINT 381G, PraktikLOV 204G, Menneskerettigheder og international strafferet: Den Internationale Straffedomstols sag - Medlir MemaPOL 223G, etnisk konflikt, forsoning og genopbygning - Medlir MemaPOL 225G, Global Terrorisme, Terrorisme og (De-) Radikalisering - Serge StroobantsPOL234G, økonomi og politik i EU - Mark CornerPOL 261G, historie og politik i det moderne Mellemøsten - Iris AbrahamPOL 334G, Den Europæiske Union i Verden - Amie Kreppel... [-]
Belgien Brussels
June 2019
Fuldtid
7 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Exeter International Summer School

Dette modul vil fokusere på den europæiske menneskerettighedskonvention og dens lov som fortolket af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og af de engelske domstole g ... [+]

Om

Dette modul vil fokusere på den europæiske menneskerettighedskonvention og dens lov som fortolket af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og af de engelske domstole gennem den britiske menneskerettighedslov. Dette modul har til formål at udstyre dig med grundlæggende menneskerettighedskunskab og de vigtigste færdigheder til at forstå den nuværende udvikling i menneskerettighederne lov. Det vil tilskynde dig til at følge de seneste udviklinger og skærpe dine kritiske tænkningskompetencer.

Self Catering Overnatning Forudsat4 dages tur til londonSocialt program, herunder dagsture og aftenaktiviteterAnsøgningsfrist 24 maj 20192.400 kr. Pr. Session [-]
Det Forenede Kongerige Exeter
August 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Higher School of Economics

Tjen kreditter og opdage Rusland på HSE International Summer University i Moskva og St. Petersborg ... [+]

Hver sommer, bachelor-og kandidatstuderende og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelsksprogede kurser med HSE bedste professorer. Kurser fokus på politik, historie, økonomi og kultur i Rusland og Eurasien, og omfatter også datalogi, matematik, samfundsvidenskab, humaniora, og russisk sprog.

Studerende designe deres egne studieplaner baseret på deres interesser og antallet af kreditter, de ønsker at tjene. Der tilbydes specielle moduler på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campusser, så internationale studerende kan opleve Ruslands tre byer om en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Gebyr: 150 USD pr. Akademisk kredit (mere information)

... [-]
Rusland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg
June 2019
Deltid
2 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

I år tilbyder MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk udenrigspolitik: moderne udfordringer" og "russisk energipolitik og internationalt energisam ... [+]

I år tilbyder MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk udenrigspolitik: moderne udfordringer" og "russisk energipolitik og internationalt energisamarbejde".

Begge moduler undervises på engelsk af berømte internationalt anerkendte MGIMO universitetsprofessorer på kandidatniveau. Studerende vil deltage i daglige foredrag, efterfulgt af gruppediskussioner og samarbejdsprojekter, møde fremtrædende russiske politikere og diplomater, repræsentanter for russiske og internationale store virksomheder.

Hvert modul består af Disciplin-Specific Courses (62 kontakt timer inklusive en mundtlig eksamen, 5 ECTS) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på det russiske sprogkursus (4 ECTS). Det russiske sprogkursus er undervist i grupper sammensat af studerende med tilsvarende niveauer af færdigheder på russisk sprog.... [-]

Rusland Odintsovo
June 2019
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Sciences Po Lille

Har du lyst til at besøge de europæiske institutioner, studere EU-spørgsmål og fransk sprog på samme tid i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! ... [+]

Har du lyst til at besøge de europæiske institutioner, studere EU-spørgsmål og fransk sprog på samme tid i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School foreslår et innovativt program omkring 2 spor:

International - EU-anliggenderFransk sprog

Professorer undervisning i de fire uger af sommerskolen vil have mulighed for at undervise i små grupper af studerende og foreslå metodologiske og interaktive tilgange. Studerende vil dele deres tid i Lille mellem moduler, der fokuserer på internationale og europæiske anliggender, herunder spørgsmål som den europæiske identitet og værdier, migration og konflikter. Kurserne på det franske sprog sigter mod at forbedre og forbedre deres sprogfærdigheder samt give en vis forståelse for de moderne aspekter af det franske samfund. Sciences Po Lille Sommerskole byder på forskellige udflugter og sociale arrangementer.... [-]

Frankrig Lille
June 2019
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
SOAS Summer School

Dette kursus undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, som bidrager til fortsat vold inden for og ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kursus undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, som bidrager til fortsat vold inden for og mellem lande. Det orienteres primært af en politisk økonomi-tilgang til analyse af konflikter og fremhæver den måde, hvorpå konfliktpartiernes og deres internationale støttes økonomiske og politiske interesser kan sammenbruge til at danne "krigssystemer". Derudover ser kurset på, hvordan konflikter er påvirket af udvikling gennem fokus på køn, traume og hukommelse, inspireret af poststrukturalistiske tilgange til at forstå forholdet mellem konflikt og udvikling.

Kurset er opdelt i tre dele: For det første vil vi udforske de centrale begreber om konflikt, udvikling og vold og indføre flere grundlæggende tilgange til analyse af konflikter: hvad angår rationelt valg, politisk økonomi og flere antropologiske tilgange, der foregriber betydningen og social embeddedness of violence. For det andet vil vi udforske og kritisk afprøve en række forklaringer til årsagerne og konsekvenserne af voldelig konflikt, idet der fokuseres på forklaringer, der er opstillet med hensyn til naturressourcer og miljøskarphed og med hensyn til etniske eller religiøse identiteter og virkningerne af forskydning og humanitær kriser og virkningen af ​​voldelig konflikt om ikke-krig, "kriminel" vold. Endelig vil vi overveje den rolle, som eksterne intervenienter spiller for at lindre og forværre konflikten med fokus på udfordringerne ved eksternt ledet efterkonfliktopbygning, den globale våbenhandel og internationale politiske og økonomiske institutioners rolle mere bredt i at skabe konflikter og hvordan krigen mod terror artikulerer med konflikterne og metoderne til at analysere dem, som vi har studeret.... [-]

Det Forenede Kongerige London
July 2019
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Euro ... [+]

Oversigt

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en specialiseret pensum, der tager dig på en 16-dages oplevelsesrejse gennem Bosnien-Hercegovina, Grækenland og Cypern.

I Bosnien-Hercegovina rejser du til Sarajevo, kaldet "Europas Jerusalem" på grund af dens engang historiske blanding af jøder, kristne og muslimer. Efter Sarajevo har du en to-dages tur til Republika Srpska, der omfatter et besøg på mindespladsen for ofre for Srebrenica og en overnatning i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvindende klassiske Bro på Drina.... [-]

Tyskland Freiburg
May 2019
Fuldtid
8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Go For it Brussels

Hvorfor ikke bruge din sommer til at fremme dit CV og få virkelige erfaringer inden for det domæne, du er interesseret i? Bruxelles er Europas kosmopolitiske smeltedigel, ... [+]

Er du ikke træt af at søge jobannoncer, der kræver erfaring? Og hvordan skal du alligevel opleve?

Vi kan hjælpe

Hvis du er en bachelor eller kandidatstuderende på et universitet i EU, eller i Norge eller Schweiz, er dette programmet for dig! Vi vil hjælpe dig med at overgå jævnt fra akademisk til professionel verden.

Hvad du får:

en praktikplacering i dit område af interesse: Vi finder det for dig efter høring af dig: Du behøver ikke sende 100 ansøgningerkarriereudvikling coaching: fra cv og optimering af omslag til rådgivning om din LinkedIn profil, vil vi træne dig om at finde og præsentere dine styrker og finde frem til den værdi, du kan medbringelokal orientering og rådgivning, så du aldrig føler dig fortabt i en ukendt jungle: du vil altid have en venlig person at ringe, hvis du vil have hjælp eller rådStart i pole position... [-]
Belgien Brussels
Åben tilmelding
Fuldtid
2 - 6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Southampton

Dette emne, leveret af Steve Chisnall, en tidligere Sir Vice Marshal i Storbritanniens Royal Air Force, og direktøren for Southampton's MSc i International Security a ... [+]

Brug din sommer til at blive en del af et verdensklasse universitet

Når du deltager i International Summer School 2018, bestiller du dit sted for at blive en del af et internationalt anerkendt center for verdensklasse forskning, virksomhed og læring. I løbet af fire uger, 16. juli til 10. august 2018, møder du mange af de studerende og medarbejdere, der gør University of Southampton en af ​​de øverste 1% af universiteterne i verden.

Blander med studerende og medarbejdere fra hele verden i klasseværelset, som du får mest ud af vores moderne campusfaciliteter, eller mens du slapper af i din komfortable boligareal, vil du få venner og få erfaringer til at tage hjem, der er unikke .... [-]

Det Forenede Kongerige Southampton
July 2019
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Collegium Civitas

Med sammenbruddet af Sovjetunionen, mange af de lande i Centraleuropa flyttede hurtigt at løsrive sig fra den russiske indflydelsessfære og sluttede vestlige institutione ... [+]

Oversigt

Med sammenbruddet af Sovjetunionen, mange af de lande i Centraleuropa flyttede hurtigt at løsrive sig fra den russiske indflydelsessfære og sluttede vestlige institutioner, herunder NATO og EU. Den vestlige så dette som opfyldelsen af ​​retten til selvbestemmelse; Rusland havde tendens til at se det som en truende bevægelse der minder om "omringning." Dette kursus vil undersøge de komplekse historiske rødder modstridende holdning mellem NATO og EU på den ene side og Rusland på den anden side og vise, hvordan dette påvirker begivenhederne i Ukraine og videre. Vi vil diskutere betydningen af ​​intelligens i skumle verden af ​​hybrid krig. Vi vil drøfte, hvordan energi- og ikke-energi naturressourcer spiller roller i sikkerhedspolitikken. Vi vil også se på den rolle, som de traditionelle og nye medier spiller i statens sikkerhed, og hvad stater skal gøre for at styrke cybersikkerhed inden for deres grænser. ... [-]

Polen Warsaw
June 2019
Fuldtid
15 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Geneva Institute of Geopolitical Studies

Hovedformålet med denne undersøgelse er at introducere de grundlæggende begreber i geopolitik. ... [+]

Hovedformålet med denne undersøgelse er at introducere de grundlæggende begreber i geopolitik. Kurset vedtager en tværfaglig tilgang, der omfatter strategiske, geografiske, historiske, kulturelle og økonomiske dimensioner for at fremme en dybere forståelse af moderne internationale forbindelser. Konferencer vil blive afholdt af førende internationale eksperter.

Målgruppe deltagere: Personer, der arbejder for internationale organisationer og offentlige institutioner, diplomater, universitetsstuderende, der arbejder i forskellige økonomiske sektorer og andre interesserede enkeltpersoner.

Datoer: Program starter mandag den 13. juli og slutter fredag ​​17 juli, 2015.... [-]

Schweiz Geneva
February 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Georgian Institute Of Public Affairs

Dette kursus er designet til at give graduate og senior bachelor niveau studerende med en bred viden om og forståelse af Sortehavet-kaspiske Region. Kurset vil give med s ... [+]

Certificeret Credit Summer Program

Geopolitik og sikkerhed - Case Black Sea-Caspian Region

Dette program understøttes af generøse bidrag fra MR. FRANK Greinke og hans familie fundament.

PROGRAM BESKRIVELSE & MÅL

Dette kursus er designet til at give graduate og senior bachelor niveau studerende med en bred viden om og forståelse af Sortehavet-kaspiske Region. Kurset vil give med strategisk overblik over historiske og seneste udvikling, samt med forskellige scenarier for den langsigtede udvikling i regionen gennem undersøgelse af de empiriske sager og aktuelle sikkerhedssituation i regionen. Fokus for kurset vil være på pivotale stater for stabilitet og vækst i regionen: Ukraine, Georgien, Armenien, Aserbajdsjan, Usbekistan, Kasakhstan og Turkmenistan Under diskussion i klassen, vi vil male strategisk kort over Kaukasus og Centralasien ved at se på flere interne og eksterne faktorer af stabilitet, herunder: interesser stormagter og modstridende udenrigspolitiske prioriteter i de regionale lande; status for styring, effektivitet af de stater, og problemet med korruption; stærk makro vækst i nogle lande på grund af naturlige ressourcer, ledsaget af begrænset adgang til økonomiske og uddannelsesmæssige muligheder; beskæftigelse som et sikkerhedsspørgsmål og centrale mål for statens legitimitet; fejlallokering af naturlige, menneskelige og økonomiske ressourcer; status af civilsamfundet; muligheder for at lette borgernes engagement i den nationale udvikling af multietniske samfund og øge deres følelse af empowerment.... [-]

Georgien Tbilisi
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Summer Boarding Courses

Politik & Economics er designet til de politiske ledere i morgen. ... [+]

Velkommen til en rig og dynamisk sommer college. Vores kurser samler kulturer, ideer og studere til at danne et springbræt til din fremtidige akademisk og professionel succes.

Oxford er hjemsted for vidunderlig arkitektur, historie og til nogle af de største tænkere i verden, er du inviteret til at blive en del af denne vidunderlige arv.

Studerende rejser fra hele verden til at blive en del af vores akademiske familie, der udgør en bemærkelsesværdig samfund hver med kulturer, lidenskaber og ideer til at tilbyde og lære.

Dette er Oxford College Summer School.

Politik og økonomi

Politik & Economics er designet til de politiske ledere i morgen. I løbet af kurset vil de studerende udvikle deres viden og forståelse af centrale politiske og økonomiske begreber, samt udvikle deres forståelse af internationale geopolitiske tendenser. De vil opdage, hvordan statslige politikker opretholdes eller ændres, mens fremme deres evne til at vurdere de ideologier og værdier i centrum for forskellige politiske systemer. Desuden vil de studerende lære at udvikle politiske kampagner og mestre kunsten at give præsentationer.... [-]

Det Forenede Kongerige Oxford
July 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk