Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Statskunskab

At tage sig tid til at deltage i en sommer kursus er en fantastisk mulighed for at gøre fremskridt i retning af en universitetsuddannelse. For en forholdsvis kort tid investering, disse hurtigere tempo sommerkurser formidle den samme kerne oplysninger som findes i en traditionel benævnelse længde engagement.

Hvad er en sommer kursus i statskundskab? En sommer kursus i statskundskab tager de studerende på en udforskning af de statslige systemer i deres eget land, og giver indsigt i deres nations forhold til andre rundt om i verden. Politiske videnskab kurser trækker fra mange andre studieretninger, herunder historie, sociologi, psykologi og økonomi for at nævne et par stykker. Der er et væld af forskellige politiske videnskab klasser til rådighed, nogle fokuserer på regeringerne i enkelte nationer, mens andre mener, at materialet på internationalt plan.

Politisk videnskab sommerkurser træffes af de studerende til en række forskellige årsager.Nogle gør det for at få et solidt fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltager blot at opnå en større forståelse af verden uden for deres dag-til-dag liv.

Oftere end ikke, sommerkurser på universiteter er billigere end dem, der tilbydes under standard akademiske år. Ikke desto mindre er det klogt at gøre forskning på hver skole af interesse at have en detaljeret liste med valgmuligheder.

De, der vælger at tage en sommer kursus i statskundskab lægge grunden for at opfylde og meningsfulde karrierer i fremtiden. Håbefulde journalister typisk brug for nogle grundlæggende politisk viden til at få hyret af store publikationer og tv-net. Omfattende studier i statskundskab kræves ofte for mange offentlige stillinger, om de er lokale eller internationale karakter. Næsten alle senatorer, repræsentanter, ambassadører, præsidenter og statsministre har en vis baggrund i feltet for at være effektiv.

Nationer rundt omkring i verden lære eleverne snørklede af statskundskab, hvilket er grunden til sommerkurser i emnet er så bredt tilbydes. For at tilmelde dig i en, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Sommerfred og konfliktkursus Kosovo

RIT Kosovo™
på universitet Fuldtid Deltid June 2019 Kosovo Prishtina USA Rochester + 2 mere

Øv global læring med nye venner fra hele verden. Udforsk konflikt transformation med praktikere og akademikere i klasseværelser, workshops, studierejser og møder med højtstående embedsmænd på Balkan. Gør dette og meget mere på Post-Conflict Transformation sommerprogrammet på RIT / AUK Vores fem ugers pakke består af to kurser (tre kredit timer, der tilbydes af AUK

[+]

Velkommen til sommerprogrammet i Kosovo

18. juni - 28. juli RIT Kosovo™ (AUK) freds- og konfliktprogrammet gør det muligt for deltagerne at arbejde sammen med akademiske specialister og fornemte praktikere inden for militære, diplomatiske, menneskerettige og humanitære anliggender med stor erfaring på Balkan og globalt. Øv global læring med nye venner fra hele verden. Udforsk konflikt transformation med praktikere og akademikere i klasseværelser, workshops, studierejser og møder med højtstående embedsmænd på Balkan. Gør dette og meget mere på Post-Conflict Transformation sommerprogrammet på RIT / AUK. Vores fem ugers pakke består af to kurser (3 kredit timer, tilbydes af AUKs partneruniversitet, Rochester Institute of Technology) og en af ​​to studieture: Montenegro , Bosnien og Serbien eller Albanien, Grækenland og Makedonien. Kurser er til undervisere, kandidater og fagfolk på relevante områder Programmet tilbyder kurser i:... [-]


Sommerskole om EU-politisk beslutningstagning

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel
på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Belgien Brussels Østrig Vienna + 2 mere

To ugers intensiv undersøgelse (i Bruxelles [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ugers sommerskole (1 uge i Bruxelles og 1 i Wien). Det er et crash kursus i EU's politiske beslutningstagning, med fokus i 2019 om analyse af menneskers sikkerhed i EU! Mens vi berører alle EU's politikområder, vil vi tilbyde deltagerne indsigt i flere aspekter af sikkerhed, herunder sikkerhed i traditionel forstand (forsvar), men også fra et samfundsperspektiv (migration, miljø og udvikling).

Besøg: Europa-Kommissionen, Europa-Parlamentet, OSCE, FN, EU-delegation i Wien.

Dedikeret websted: www.eu-summerschool.eu

Dedikeret Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Ansøg senest den 1. maj 2019! (10% rabat for tidligfugl, hvis du ansøger inden den 15. marts 2019)... [-]


GLOBAL PEACE, SECURITY AND STRATEGIC STUDIES

Vesalius College
på universitet 10 dage July 2019 Belgien Brussels

[+]

10-dages 'Global Peace, Security and Strategic Studies Summer School'

Velkommen til sommerskolen 2018 Global Peace, Security og Strategic Studies.

Europa og den bredere verden står over for komplekse, mangesidede og grundlæggende sikkerhedsudfordringer på en stadig ekspansiv skala.

For en sen ansøgning efter denne dato eller spørgsmål, bedes du kontakte Admissions Office.

[-]

Institut for lov og politik sommerprogram

The Hebrew University of Jerusalem
på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Israel Jerusalem

Institut for lov og politik afholdes i samarbejde med det juridiske fakultet for hebraisk universitet og Rothberg International School. Instituttet er specielt designet til oversøiske studerende og advokater og giver en introduktion til det stimulerende akademiske miljø i Det Hebreiske Universitet ved Mt. Scopus, Jerusalem. Et internationalt aktivitetscenter, Jerusalem, er et unikt sted at leve, lære og deltage i programmets akademiske og ekstra-curriculære aktiviteter, herunder felture, gæsteforedrag og sociale aktiviteter. [+]

Institut for lov og politik afholdes i samarbejde med det juridiske fakultet for hebraisk universitet og Rothberg International School. Instituttet er specielt designet til oversøgende studerende og advokater og giver en introduktion til det stimulerende akademiske miljø i Det Hebreiske Universitet ved Mt. Scopus, Jerusalem. Et internationalt aktivitetscenter, Jerusalem er et unikt sted at leve, lære og deltage i programmets akademiske og ekstra-curriculære aktiviteter, herunder felture, gæsteforedrag og sociale aktiviteter.

Institut for Ret og Politik er udformet til at give en grundig analyse af Israels vigtigste lov- og politiske udfordringer både på nationalt og internationalt plan. Gennem diskussion og debat samt praktiske erfaringer, udflugter til omstridte områder og gæsteforedrag fra juridiske eksperter, vil du forbedre din forståelse af de komplekse problemer, der konfronterer Israel med lokal og international ret.... [-]


Udvikling og konflikt

SOAS Summer School
på universitet Fuldtid 19 dage July 2019 Det Forenede Kongerige London

Kurset undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, der bidrager til fortsat vold inden for og mellem lande. Den informeres af en politisk økonomi-tilgang til analyse af konflikter og fremhæver den måde, hvorpå konfliktpartiernes og deres internationale støttemænds økonomiske og politiske interesser kan konspirere for at danne "krigssystemer" og hvor voldelig konflikt kan skabe stor velstand i nogen tid forårsager ødelæggelse for mange flere. [+]

Programbeskrivelse

Kurset undersøger sammenhængen mellem konflikt og udvikling mellem ulighed og vold og mellem de strukturer og interesser, der bidrager til fortsat vold inden for og mellem lande. Den informeres af en politisk økonomi-tilgang til analyse af konflikter og fremhæver den måde, hvorpå konfliktpartiernes og deres internationale støttemænds økonomiske og politiske interesser kan konspirere for at danne "krigssystemer" og hvor voldelig konflikt kan skabe stor velstand i nogen tid forårsager ødelæggelse for mange flere.

Kurset er opdelt i tre dele: For det første vil vi udforske de centrale begreber om konflikt, udvikling og vold og indføre flere grundlæggende tilgange til analyse af konflikter: hvad angår rationelt valg, politisk økonomi og flere antropologiske tilgange, der foregriber betydningen og social embeddedness of violence. For det andet vil vi udforske og kritisk afprøve en række forklaringer til årsagerne og konsekvenserne af voldelig konflikt, idet der fokuseres på forklaringer, der er opstillet med hensyn til naturressourcer og miljøskarphed og med hensyn til etniske eller religiøse identiteter og virkningerne af forskydning og humanitær kriser og virkningen af ​​voldelig konflikt om ikke-krig, "kriminel" vold. Endelig vil vi overveje den rolle, som eksterne intervenienter spiller for at lindre og forværre konflikten med fokus på udfordringerne ved eksternt ledet efterkonfliktopbygning, den globale våbenhandel og internationale politiske og økonomiske institutioners rolle mere bredt i at skabe konflikter og hvordan krigen mod terror artikulerer med konflikterne og metoderne til at analysere dem, som vi har studeret.... [-]


Mellem Østen

Tel Aviv University
på universitet Fuldtid 41 dage June 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Studerende, der deltager i dette sommerprogram, vil have mulighed for at undersøge Mellemøsten fra et insiderperspektiv og få en nyanseret forståelse af de vigtigste transformationer, der finder sted i regionen. Alle kurser tilbyder mindst en dags lang udflugt for at supplere de kursusundervisning. [+]

Studerende, der deltager i dette sommerprogram, vil have mulighed for at undersøge Mellemøsten fra et insiderperspektiv og få en nyanseret forståelse af de vigtigste transformationer, der finder sted i regionen. Alle kurser tilbyder mindst en dags lang udflugt for at supplere de kursusundervisning. Studerende kan vælge at tage to af de følgende tre kurser:

Historie og hukommelse i Tel Aviv-Jaffa (3 point)Arabiske og israelere: konflikt og konfliktløsning i Mellemøsten (3 studiepoeng)Islam politik

Udover kursusarbejde tilbydes sociale aktiviteter og ture rundt om i landet, som for eksempel Nord, Det Døde Hav og Jerusalem og ledes af vores Madrichim. Nøjagtige datoer for disse vil blive annonceret tættere på programmets startdato.... [-]


MGIMO International Summer School 2018 i russisk udenrigs- og energipolitik

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
på universitet Fuldtid 3 uger September 2019 Rusland Moscow Italien Macerata Det Forenede Kongerige Saint Andrews Frankrig Nancy Spanien Marbella Milan USA Monterey Paris Rome Reading Schweiz Geneva + 16 mere

I år tilbyder MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk udenrigspolitik: moderne udfordringer" og "russisk energipolitik og internationalt energisamarbejde". [+]

I år tilbyder MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk udenrigspolitik: moderne udfordringer" og "russisk energipolitik og internationalt energisamarbejde".

Begge moduler undervises på engelsk af berømte internationalt anerkendte MGIMO universitetsprofessorer på kandidatniveau. Studerende vil deltage i daglige foredrag, efterfulgt af gruppediskussioner og samarbejdsprojekter, møde fremtrædende russiske politikere og diplomater, repræsentanter for russiske og internationale store virksomheder.

Hvert modul består af Disciplin-Specific Courses (62 kontakt timer inklusive en mundtlig eksamen, 5 ECTS) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på det russiske sprogkursus (4 ECTS). Det russiske sprogkursus er undervist i grupper sammensat af studerende med tilsvarende niveauer af færdigheder på russisk sprog.... [-]


Sommerkursus: International - EU-anliggender og / eller fransk sprog og samfund

Sciences Po Lille
på universitet Fuldtid 4 uger June 2019 Frankrig Lille

Har du lyst til at besøge de europæiske institutioner, studere EU-spørgsmål og fransk sprog på samme tid i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! [+]

Har du lyst til at besøge de europæiske institutioner, studere EU-spørgsmål og fransk sprog på samme tid i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School foreslår et innovativt program omkring 2 spor:

International - EU-anliggenderFransk sprog

Professorer undervisning i de fire uger af sommerskolen vil have mulighed for at undervise i små grupper af studerende og foreslå metodologiske og interaktive tilgange. Studerende vil dele deres tid i Lille mellem moduler, der fokuserer på internationale og europæiske anliggender, herunder spørgsmål som den europæiske identitet og værdier, migration og konflikter. Kurserne på det franske sprog sigter mod at forbedre og forbedre deres sprogfærdigheder samt give en vis forståelse for de moderne aspekter af det franske samfund. Sciences Po Lille Sommerskole byder på forskellige udflugter og sociale arrangementer.... [-]


Sommer skole eu og dens naboer: udfordringer og muligheder for samarbejde

University of Pisa Summer & Winter Schools
på universitet Fuldtid June 2019 Italien Pisa

Sommerskolen fokuserer på EU's forbindelser med sine sydlige og østlige naboer, hvor der lægges vægt på samarbejdsmulighederne, især inden for handel og energi samt på udfordringerne i dette samarbejde inden for udenrigsanliggender og migration. [+]

Sommerskolen fokuserer på EU's forbindelser med sine sydlige og østlige naboer, hvor der lægges vægt på samarbejdsmulighederne, især inden for handel og energi samt på udfordringerne i dette samarbejde inden for udenrigsanliggender og migration.

Eksperter, der kommer fra akademiet / eller og internationale institutioner, vil forklare de instrumenter, som EU støtter og søger at påvirke sine naboer såvel som resultaterne og fejlene i den europæiske naboskabspolitik.

Det er baseret på forelæsninger på to / tre timer og simuleringsspil på engelsk og tilbydes af professorer og jurister, statsvidenskab eller økonomi. Eleverne vil blive forsynet med læsemateriale og vil blive bedt om at tage en afsluttende eksamen. Det samlede antal timer (herunder simuleringsspil) på sommerskolen er 28/30.... [-]


International sommer universitet

Higher School of Economics
på universitet Deltid 2 - 8 uger June 2019 Rusland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg + 2 mere

Tjen kreditter og opdage Rusland på HSE International Summer University i Moskva og St. Petersborg [+]

Hver sommer, bachelor-og kandidatstuderende og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelsksprogede kurser med HSE bedste professorer. Kurser fokus på politik, historie, økonomi og kultur i Rusland og Eurasien, og omfatter også datalogi, matematik, samfundsvidenskab, humaniora, og russisk sprog.

Studerende designe deres egne studieplaner baseret på deres interesser og antallet af kreditter, de ønsker at tjene. Der tilbydes specielle moduler på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campusser, så internationale studerende kan opleve Ruslands tre byer om en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Gebyr: 150 USD pr. Akademisk kredit (mere information)

... [-]

Summer Praktik Program

Go For it Brussels
på universitet Fuldtid 6 - 10 uger September 2019 Belgien Brussels

Hvorfor ikke bruge din sommer til at fremme dit CV og få virkelige erfaringer inden for det domæne, du er interesseret i? Bruxelles er Europas kosmopolitiske smeltedigel, et godt sted at komme i gang med at bygge din internationale karriere. [+]

En praktikplads du ikke vil gå hjem fra

Immersiv, fuld tid praktikplads i et område efter eget valg. Fleksibel start og varighed: Vi anbefaler et minimum ophold på 8 uger.

Træn dine supermagter

Giv dit CV et løft med en erhvervserfaring i Europas multikulturelle hovedstad. Uanset om du føler dig fokuseret på et bestemt område, eller du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan vi hjælpe.

Individuel succesplan: Vi tager dig tid til at lære dig at kende, og vi hjælper dig med at opbygge din plan til en vellykket karriere.Praktikplacering: Vi vil ansøge om dig, ingen grund til at bekymre dig om ansøgningsprocessen.Coaching: i eller gruppe og en på en session, lærer du, hvordan du netværksmåder din måde at skabe professionelle forbindelser til. Du vil få værdifulde tips til at forhandle om dine opgaver, din tid og dine relationer på kontoret.Portefølje: Tag et komplet værktøjssæt til dit næste program. Aldrig føle sig tabt igen!... [-]

Sommerskole i russiske studier: russisk sprog, politik

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
på universitet Fuldtid 2 - 4 uger July 2019 Rusland Saint Petersburg

Ønsker du at studere russisk sprog og lære mere om det politiske og kulturelle liv i Rusland? Deltag i denne sommer skole! [+]

Ønsker du at studere russisk sprog og lære mere om det politiske og kulturelle liv i Rusland? Deltag i denne sommer skole!

Vores August-modul er en perfekt mulighed for dem, der gerne vil starte det nye akademiske år, efter at have modtaget et imponerende kredsløbskurs i russiske studier og international erfaring.

St. Petersborg med sin rige historie og kunst er en by, der inspirerer, en by, du vil forelske sig i, når du besøger den. Inden for dette modul vil du samtidig:

opnå eller fremme dine russiske sprogfærdighederlære om de vigtigste politiske fakta og figurer i det moderne Ruslandudforske St. Petersborg som en "kulturhovedstad i Rusland" og nyd en lang række ekstracurricular aktiviteter.... [-]

European Union Summer

IES Abroad
på universitet Fuldtid 8 uger May 2019 Tyskland Freiburg

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en specialiseret pensum, der tager dig på en 16-dages oplevelsesrejse gennem Bosnien-Hercegovina, Grækenland og Cypern. [+]

Oversigt

EUs sommerprogram giver dig mulighed for intensivt at studere fortid, nutid og fremtidige udfordringer i den europæiske integration. Programmet begynder i hjertet af Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en specialiseret pensum, der tager dig på en 16-dages oplevelsesrejse gennem Bosnien-Hercegovina, Grækenland og Cypern.

I Bosnien-Hercegovina rejser du til Sarajevo, kaldet "Europas Jerusalem" på grund af dens engang historiske blanding af jøder, kristne og muslimer. Efter Sarajevo har du en to-dages tur til Republika Srpska, der omfatter et besøg på mindespladsen for ofre for Srebrenica og en overnatning i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvindende klassiske Bro på Drina.... [-]


International Summer School, emne 1 - Moderne globale sikkerhedsudfordringer

University of Southampton
på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Det Forenede Kongerige Southampton

Dette emne, leveret af Steve Chisnall, en tidligere Sir Vice Marshal i Storbritanniens Royal Air Force, og direktøren for Southampton's MSc i International Security and Risk, giver dig et overblik over de vigtigste sikkerhedsudfordringer, som verden står overfor i dag. Det giver dig mulighed for at udforske svar på de ovennævnte spørgsmål ved hjælp af klassisk og nutidig litteratur fra en række akademiske discipliner. Du får også mulighed for at undersøge specifikke casestudier for at anvende disse sikkerhedsteorier til virkelige udfordringer, udforske forskellige politiske muligheder, som regeringer kan overveje, og diskutere fordelene og ulemperne ved disse tilgange. [+]

Brug din sommer til at blive en del af et verdensklasse universitet

Når du deltager i International Summer School 2018, bestiller du dit sted for at blive en del af et internationalt anerkendt center for verdensklasse forskning, virksomhed og læring. I løbet af fire uger, 16. juli til 10. august 2018, møder du mange af de studerende og medarbejdere, der gør University of Southampton en af ​​de øverste 1% af universiteterne i verden.

Blander med studerende og medarbejdere fra hele verden i klasseværelset, som du får mest ud af vores moderne campusfaciliteter, eller mens du slapper af i din komfortable boligareal, vil du få venner og få erfaringer til at tage hjem, der er unikke .... [-]


sommerprogram i geopolitik og sikkerhed

Georgian Institute Of Public Affairs
på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Georgien Tbilisi

Dette kursus er designet til at give graduate og senior bachelor niveau studerende med en bred viden om og forståelse af Sortehavet-kaspiske Region. Kurset vil give med strategisk overblik over historiske og seneste udvikling, samt med forskellige scenarier for den langsigtede udvikling i regionen gennem undersøgelse af de empiriske sager og aktuelle sikkerhedssituation i regionen. [+]

Certificeret Credit Summer Program

Geopolitik og sikkerhed - Case Black Sea-Caspian Region

Dette program understøttes af generøse bidrag fra MR. FRANK Greinke og hans familie fundament.

PROGRAM BESKRIVELSE & MÅL

Dette kursus er designet til at give graduate og senior bachelor niveau studerende med en bred viden om og forståelse af Sortehavet-kaspiske Region. Kurset vil give med strategisk overblik over historiske og seneste udvikling, samt med forskellige scenarier for den langsigtede udvikling i regionen gennem undersøgelse af de empiriske sager og aktuelle sikkerhedssituation i regionen. Fokus for kurset vil være på pivotale stater for stabilitet og vækst i regionen: Ukraine, Georgien, Armenien, Aserbajdsjan, Usbekistan, Kasakhstan og Turkmenistan Under diskussion i klassen, vi vil male strategisk kort over Kaukasus og Centralasien ved at se på flere interne og eksterne faktorer af stabilitet, herunder: interesser stormagter og modstridende udenrigspolitiske prioriteter i de regionale lande; status for styring, effektivitet af de stater, og problemet med korruption; stærk makro vækst i nogle lande på grund af naturlige ressourcer, ledsaget af begrænset adgang til økonomiske og uddannelsesmæssige muligheder; beskæftigelse som et sikkerhedsspørgsmål og centrale mål for statens legitimitet; fejlallokering af naturlige, menneskelige og økonomiske ressourcer; status af civilsamfundet; muligheder for at lette borgernes engagement i den nationale udvikling af multietniske samfund og øge deres følelse af empowerment.... [-]