$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Hvis du vil lære under et universitets lavsæson, er et sommerkursus den perfekte måde at gøre det på. Denne type klasse tilbydes i de måneder, hvor et traditionelt universitet er mindre optaget. Du kan måske spørge dig selv: Hvad er et sommer kursus i kunststudier? Denne form for klasse lærer om kreative aktiviteter som maleri, tegning, fotografi eller skulptur. Det kan endda også omfa… Læs mere

Hvis du vil lære under et universitets lavsæson, er et sommerkursus den perfekte måde at gøre det på. Denne type klasse tilbydes i de måneder, hvor et traditionelt universitet er mindre optaget.

Du kan måske spørge dig selv: Hvad er et sommer kursus i kunststudier? Denne form for klasse lærer om kreative aktiviteter som maleri, tegning, fotografi eller skulptur. Det kan endda også omfatte nonvisual kunstformer, såsom scenekunst, musik og poesi. Du kan muligvis lære om æstetik og kunstnerisk teori såvel som de tekniske aspekter af din valgte kunstform.

Nogle af fordelene ved en klasse inden for billedkunst inkluderer chancen for at opbygge en portefølje eller få feedback på dit arbejde. Du kan også være i stand til at skarpe færdigheder som abstrakt tænkning, problemløsning eller kreativitet, hvilket kan vise sig meget nyttigt i de fleste fremtidige karriere.

Du bør huske på, at de samlede omkostninger ved et sommer kursus i kunst kan variere ganske lidt mellem institutionerne. Sørg for at nå ud til kontoret for din valgte skole for at lære mere.

En række karriere kan forfølges efter at have taget et kursus i kunststudier. Der er en række forskellige stillinger til rådighed inden for en række organisationer. Du kan også arbejde selvstændigt som billedhugger, maler, illustratør, fotograf eller kunstner med speciale i andre områder. Relaterede karriere omfatter grafisk designer, mode konsulent, animator eller webside designer. Nogle studerende vælger at blive pædagoger og undervise andre om kunst.

Hvis du vil lære mere om sommerklasser relateret til billedkunst, skal du tjekke denne database. Alt du skal gøre for at komme i gang er at søge efter dit program nedenfor og kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
BAs | Masters | MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
New York Academy of Art
New York, USA

New York Academy of Art har et unikt månedligt sommeropholdsprogram i New York for ambitiøse studerende og nyuddannede. Programmet er åbent for nuværende studerende og nylige ... +

New York Academy of Art har et unikt månedligt sommeropholdsprogram i New York for ambitiøse studerende og nyuddannede. Programmet er åbent for nuværende studerende og nylige kandidater fra USA og internationale institutioner med en demonstreret evne inden for kunst. De, der er optaget på programmet, vil have mulighed for at arbejde i vores studios, tage undervisning og udstille på akademiet. -
Summer course
Fuldtid
Engelsk
på universitet