Filter
Summer course
Det Forenede Kongerige

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Sommer kurser udbydes i talrige forskellige fag i alle faser af faglig udvikling. Mange enkeltpersoner, uanset deres scene i uddannelse eller karriere, kan drage fordel af den brede vifte af sommerens kurser til rådighed.

I betragtning af de hastigt svindende ressourcer i verden, bæredygtig forvaltning er en rettidig disciplin, hvor eleverne lærer at balancere en virksomheds ønske om vækst med praksis, der er miljøvenlige og vil ikke yderligere mindske naturressourcer.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Bæredygtig miljøledelse, Det Forenede Kongerige

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
The International Summer School for Teens

Studerende vil dække en bred vifte af emner fra biologi til økologi til klimaforandringer og fødevaresikkerhed. ... [+]

Rute

Miljøvidenskab og Bevarelse er en praktisk klasse fuld af feltstudier og eksperimenter.

Lær hvordan vores miljø påvirkes af ændringen, lær hvad det betyder for livet, og find ud af, hvordan du positivt påvirker det. Når vi går ind i en periode med hidtil uset forandring i menneskets historie, har undersøgelsen af bevarelse og vores planetens fremtid aldrig været mere vigtig. Formålet med dette kursus er at introducere eleverne de vigtigste problemer, der påvirker biodiversiteten i verden i dag. Studerende vil dække en bred vifte af emner fra biologi til økologi til klimaforandringer og fødevaresikkerhed. Som en del af kurset skal eleverne udvikle deres laboratoriefærdigheder og gennemføre et afsluttende projekt, der vil blive centreret omkring fagfærdigheder. Kurset omfatter en tur til Blair Drummond Safari Park.... [-]

Det Forenede Kongerige Stirling
Kontakt skolen
Engelsk
20 dage
på universitet
Læs mere på dansk