close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Sommer kurser er en glimrende måde at modtage supplerende uddannelse i et bestemt fagområde eller kan bygge bro mellem to akademiske år. En bred vifte af emnet er tilgængelig for dem interesseret i at tilmelde dig i et sommerkursus. De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabe… Læs mere

Sommer kurser er en glimrende måde at modtage supplerende uddannelse i et bestemt fagområde eller kan bygge bro mellem to akademiske år. En bred vifte af emnet er tilgængelig for dem interesseret i at tilmelde dig i et sommerkursus.

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

De videregående uddannelsesinstitutioner indgår regelmæssige fireårige gymnasier og universiteter. Uddannelse er taget meget alvorligt i Sydkorea, og landet er hjemsted for flere verdensklasse universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med forskellige udenlandske universiteter, og er en god måde for udlændinge at opleve livet på landet.

Busan by er den 2. største Metropolitan by i Sydkorea. Det er hjemsted for Sydkoreas største beach front og har en befolkning på over 3 millioner mennesker. Busan har over 10 universiteter.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Læs mere om at studere i Sydkorea
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Oogieart
Busan, Sydkorea +2 Mere

Udvikle en kunst portefølje egnet til forelæggelse for top gymnasier, besøge museer og studierne i NYC baserede kunstnere og designere.

Udvikle en kunst portefølje egnet til forelæggelse for top gymnasier, besøge museer og studierne i NYC baserede kunstnere og designere. -
Summer course
Fuldtid
2 måneder
Engelsk
på universitet