Sommer Kurser Programmer

Sommer Kurser er en måde at opbygge værdifulde akademiske kvalifikationer i løbet af sommeren session i skoler og universiteter over hele verden. Sommer kurser tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er sommer kurser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige sommerkurser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære sommerkurser nedenfor.

Nyligt tilføjede sommerkurser

SWISSAM Hospitality Business & Culinary Arts School

SWISSAM Sommer Sprogkurser I Sotji

June 2, 2018
SWISSAM lærere designet og udviklet et unikt uddannelsessprog kursus - engelsk for turisme. SWISSAM sommer sprogkurser er et godt tilbud til gymnasieelever og universitetsstuderende, samt alle, der arbejder eller ønsker at arbejde i turisme og gæstfrihed. SWISSAM sommer sprogkurser er åbne for studerende, der er 14 år. Kurserne er arrangeret af SWIS… [+]SAM Hospitality Business [-]

United Campus of Malta

Sommerskole I Iværksætteri

Maj 24, 2018
I løbet af de to ugers kursus i Entrepreneurship vil du blive mentoriseret af træner og ikke professorer. Du vil arbejde sammen i et fælles rum i stedet for klasseværelser, og du vil blive udfordret som virkelige iværksættere.

GISMA Business School

Den Digitale Virksomhed Og Tjenester

Maj 12, 2018
Digitalisering har transformeret både organisationers og deres kunders behov og adfærd. Siden Generation Z er vokset op omgivet af computere og smartphones, helt nedsænket på internettet, er behovet for at forstå digitalisering og udfordringer løbende stigende.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et sommerkursus?