Sommer Kurser Programmer

Sommer Kurser er en måde at opbygge værdifulde akademiske kvalifikationer i løbet af sommeren session i skoler og universiteter over hele verden. Sommer kurser tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er sommer kurser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige sommerkurser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære sommerkurser nedenfor.

Nyligt tilføjede sommerkurser

Ala-Edge

Sommer Edu.Fun. - Studere Engelsk Udlandet Program

August 9, 2018
Planlægger du at forbedre dine engelsksproglige færdigheder i udlandet? Vi kan helt sikkert hjælpe dig med at få de sproglige færdigheder, du har brug for, mens du lærer mere om den amerikanske kultur. Vores sommer generelle engelske klasser er baseret på den smukke campus Davis College i Toledo, Ohio. Kollegiet blev grundlagt i 1858, og indeholder store … [+]klasseværelser, en komfortabel studentelokale, et hyggeligt bibliotek, veludstyrede computerlaboratorier og meget mere. Davis College har en lille og venlig campus, hvor eleverne får individuel og øjeblikkelig opmærksomhed. [-]

Cardiff Sixth Form College

Sommer Skole

Juli 4, 2018
Programmet er udviklet primært til studerende i alderen 14 år, som vil gå videre til fuldtidsuddannelse i britiske institutioner, enten umiddelbart efter afslutningen eller det følgende år.

CLL Language Centres

Fransk 4 Liv

Juli 2, 2018
«Alizé» -programmet fremmer maksimal effektivitet i mastering af fransk takket være den fleksible karakter og den klare måde, den tilpasser til dine mål. Du kan tilmelde dig en pakke med flere moduler eller starte med et enkelt modul og derefter tilføje supplerende sessioner, indtil du har nået dine mål.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et sommerkursus?