Sommer Kurser Programmer

Sommer Kurser er en måde at opbygge værdifulde akademiske kvalifikationer i løbet af sommeren session i skoler og universiteter over hele verden. Sommer kurser tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er sommer kurser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige sommerkurser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære sommerkurser nedenfor.

Nyligt tilføjede sommerkurser

Innes Institute Vienna

International Student Sailing Week

Oktober 16, 2018
Denne sommerskole er det perfekte valg for internationale studerende og fagfolk, der ønsker at forme deres tværkulturelle teambygning og sejladsevner ved at netværk og interagere med talentfulde og interessante kolleger fra hele verden. Dette kursus er velegnet til alle fagområder. Under denne skole vil du sejle over Adriaterhavet og opdage fantastiske kro… [+]atiske øer med et lille hold. Du vil bruge rigelig tid sammen, støtte og kende hinanden, mens du lærer at fungere i en gruppe. Den professionelle skipper ved din side vil tage sig af din sikkerhed og hjælpe dig med at organisere tiden om bord, samtidig med at du introducerer dig til det grundlæggende om sejlads. Hvis du har erfaring med sejlads, bliver du også udfordret. [-]

Manchester Central School of English

Kursus: Junior Summer School

Oktober 15, 2018
2018 Junior Summer School, Peel Park, Salford University Campus

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Tegning

Oktober 3, 2018
Tegning er en væsentlig del af hver kunst og designspecialisme, også for dem, der ønsker at arbejde i den kreative industri, og er kernen i, hvad vi gør her på AUB.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et sommerkursus?