Sommer Kurser Programmer

Sommer Kurser er en måde at opbygge værdifulde akademiske kvalifikationer i løbet af sommeren session i skoler og universiteter over hele verden. Sommer kurser tjener en lang række formål for forskellige studerende: De er undertiden bruges til at bygge bro mellem de forskellige faser af akademiske studier, eller at give yderligere faglig uddannelse og kvalifikationer. Der er sommer kurser i en bred vifte af emner i Kunst, Humaniora, Business, biologiske og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige sommerkurser kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære sommerkurser nedenfor.

Nyligt tilføjede sommerkurser

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Sommerkursus - tværgående design

December 12, 2018
Dette intensive sommer kursus udfører en tværgående gennemgang, der forbinder områderne grafisk ekspression, produktdesign, dekoration og indretningsdesign. Studerende lærer på en dynamisk måde, hvordan hvert af disse områder virker, fra idéen om en ide til projektets gennemførelse, og opnår professionelle billeder, der kan tilføjes til deres porte… [+]følje. [-]

University of Exeter International Summer School

Victorianske revolutioner og evolutioner: litteratur og visuel kultur

December 10, 2018
Dette modul udforsker en bred vifte af visuelle og litterære tekster, fra gotiske romaner til præ-Raphaelite malerier, som giver en følelse af den ekstraordinære historiske rigdom i den victorianske æra.

London School of Business and Finance  (LSBF) Executive Education

Summer Business School

December 2, 2018
Start din sommer i den rigtige retning! LSBF Executive Education tilbyder et intensivt tre-ugers sommerprogram ideelt til undergraduate og nyuddannede. Denne sommer kursus er karriereorienteret og meget praktisk: en dag om ugen er dedikeret til virksomhedens besøg.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et sommerkursus?