Hvorfor er sommerskolen af interesse for dig?

Her på Fundesem Business School har vi udviklet et innovativt tre ugers program for universitetsstuderende og nyuddannede, der giver eleverne mulighed for at erhverve sig viden om erhvervslivet og forbedre deres personlige færdigheder på meget kort tid.

Klasserne gives af de samme lærere som dem på FBS MBA-programmerne og følger den samme case study metodologi. Klasserne undervises på engelsk på grund af det store antal udenlandske studerende, som skolen tiltrækker. De casestudier, der diskuteres og analyseres, er dem, der udarbejdes af de bedste erhvervskoler i verden, som Harvard, MIT, IE, Stanford, IESE, Kellogg osv.

Hvorfor vælge FBS?

FBS er en skole med over 50 års erfaring med en anerkendt prestige, både nationalt og internationalt.

Skolen har førsteklasses faciliteter med klasseværelser for foredragsholder, store tavler og multimedieteknologi, der er nødvendige for at imødekomme behovene hos de studerende, der ønsker at studere på en top handelsskole.

Desuden er FBS beliggende i Alicante, en af de byer med den bedste kvalitet livsstil i Europa. Alicante har et fremragende klima og anses for at være Miami of Europe. Byen byder på store strande og et unikt miljø, hvilket gør det misundeligt for andre Middelhavsbyer.

De studerende, der deltager i sommerskolen, kan nyde en kosmopolitisk by, unik i Spanien og Europa. Alicante er den fjerde by i Spanien med hensyn til BNP.

Summer School-programmet omfatter både faglige og aktiveringsfag, såsom forbedring og læring af personlige færdigheder samt karriereplanlægning og vurdering for at blive tilbudt det første job.

Hvad er sommerskolen datoer?

Sommerskolen begynder den 8. juli og afsluttes den 26. juli med en diplompræsentation ceremoni.

Hvor meget koster sommerskolen?

€ 2.000

Herunder: Teori klasser, workshops og udenfor aktiviteter. Early Bird Application Rabat: En rabat på 500 € finder anvendelse, hvis fuld betaling af programmet er lavet inden den 31. maj 2019.

Er der indkvarteringsfaciliteter for studerende?

Ja, FBS kan hjælpe eleverne med deres bolig (i lejligheder tæt på skolen) gennem sine aftaler med ejendomsmæglere.

De studerende, der deltager i sommerskolen, kan nyde en kosmopolitisk by, unik i Spanien og Europa.

Program undervist i:
  • Engelsk
Senest opdateret Maj 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 uger
Fuldtid
Price
2,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato