Flytrafikkontrol og formidling af nødvendige oplysninger sker ved kommunikation luftfart, som sikrer sikker og smidig afvikling af flytrafikken i luftrummet.

De navigationssystemer giver oplysninger om et flys position og muliggøre præcis navigation under hele flyvningen - fra sine take-off fra de ønskede flyveplads til landing på ankomstflyvepladsen.

Overvågning udstyr og systemer anvendes til overvågning af luftfartøjer og deres trafik i luften. De mest traditionelle overvågning enheder er radarer, men sammen er de nye teknologier tages i brug samt - ADS-B og MLAT-systemer.

I løbet af deres studier de studerende ved specialitet Luftfart Kommunikation og navigation Systems Management (Teknikere og ingeniører-til-være) lære forskellige luftfart relaterede discipliner, fysik og matematik. De får speciale kendskab til elektroteknik og radioteknologi, elektronik, informationsteknologi, databehandling og mange andre områder. Under hele studieforløbet de praktiske færdigheder i forvaltningen af ​​systemerne, er evnen til at vurdere de tekniske parametre og de færdigheder i at teste udstyr og materiel udvikles.

I løbet af 4-årige studium også få de studerende viden om de nyeste systemer og teknologier på marken, såsom satellitnavigation, VoIP kommunikation, GIS - det geografiske informationssystem og flere andre. Desuden er de UAV systemer lært, og det er muligt at behandle robotter og den respektive programmering.

De studerende får et præparat bred skala i kommunikation og navigationssystemer ledelse. Desuden kan de specialiserer sig i en af ​​de to subspecialties:

  • Specialisten på navigations-og overvågningsudstyr (A3.1), der erhverver indgående kendskab i løbet af deres to semestre på Institut for Radio og Kommunikation Engineering i Tallinn University of Technology, - det specialiserede på data kommunikation og information udstyr (A3. 2) der får indgående kendskab i løbet af deres to semestre i fakultetet for Matematik og Datalogi på Universitetet i Tartu.

Ingeniørerne for kommunikation luftfart og navigationssystemer kan arbejde i Estonian Air Forces, på flyvepladser og i andre virksomheder og virksomheder med tilknytning til luftfart.

Kurset for luftfart ingeniører varer fire år, og mængden af ​​studier er 240 ECTS-point. Undersøgelsen proces falder i tre faser:

  • Grundlæggende undersøgelser varer tre semestre (90 ECTS). Kurset består af forelæsninger og praktisk uddannelse, og tjener som grundlag for en akademisk grad kursus. Undersøgelserne udføres i samarbejde med Universitetet i Tartu og estiske University of Life Sciences.

  • Grundlæggende luftfart undersøgelser sidste for ét semester (30 ECTS).

Specialisering begynder efter afslutningen af ​​kurset i basisuddannelse luftfart og falder i to faser:

1.. Grundlæggende faglig uddannelse og

  1. Specialiseret uddannelse. Særlige kurser (op til 120 ECTS) sidste for fire semestre. Undersøgelserne udføres i samarbejde med Tallinn University of Technology og den praktiske uddannelse i samarbejde med forskellige luftfartsmyndigheder virksomheder og institutioner i Estland og i udlandet.

At opgradere fra Akademiet eleverne nødt til at skrive en graduering afhandling og bestå eksamen, afhængigt af den valgte speciale.

Undervisningssproget på EAVA er det estiske sprog undtagen for de fælles kurser, der udbydes til ERASMUS-studerende, der er udført i det engelske sprog.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Estonian Aviation Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date