Read the Official Description

Håndtering Bæredygtige Forest Landskaber

Arrangør:

Helsinki Universitet, Institut for Skov Sciences, Viikki Tropical Resources Institute (Vitri)

DATOER:

8.-2017/08/24

PRISER:

850-1400 (+ udflugt udgifter ~ 190) EUR

CREDITS:

6 ECTS

KOORDINATOR:

Adrian Monge Monge

Target studerende

Dette kursus gennemgår skovbrug fra et tværfagligt og globalt perspektiv. Der vil være fokus på økosystemtjenester, at skovene leverer, og de studerende skal derfor have mindst en grundlæggende forståelse af økosystemfunktioner. Avanceret Master eller doktorgrad studerende er hjerteligt inviteret på dette kursus, som er unge fagfolk i et felt relateret til de emner. Derudover kan fagfolk allerede i arbejdslivet vil tage dette kursus for at opdatere deres færdigheder.

Synopsis

Dette kursus har til formål at forbedre vores forståelse af skov økosystemtjenester, ikke mindst som fremtidens globale skovressourcer er en daglig bekymring i internationale politiske debat og processer.

Internationale og nationale initiativer skal styrkes for at opretholde det økonomiske potentiale i skovlandskaber under stigende pres fra befolkningstilvæksten. Desuden nye udfordringer såsom tilpasning til usikre klimaforhold, konkurrerende arealanvendelser samt bekymringer om fødevaresikkerhed er eksempler på store problemer står hver dag af skovafhængige samfund og beslutningstagere verden over.

Alle disse førere af forandring opfordring til integrerede og tværfaglige metoder til at indarbejde landskabsforvaltning på en måde, at både tilskynder til øjeblikkelig innovativ handling og sætter mål for at finde bæredygtige løsninger. Af disse grunde har skove og industrielle plantager blevet en vigtig del af den globale naturressourcer puslespil. En bredere ramme bør derfor omfatte fleksible forvaltningsordninger for at muliggøre en effektiv deltagelse af lokalsamfund, og etablering af omkostningseffektive produktionssystemer (f.eks plantager, skovlandbrugssystemer), som kan generere en tilstrækkelig strøm af kommercielle produkter, økosystemtjenester og levebrød forbedringer.

For en funktionel ramme, men internationale og nationale initiativer for god regeringsførelse, gennemsigtighed, effektivitet og lighed skal integreres i planlægningsprocessen. Det er det komplekse net af indbyrdes forbundne spørgsmål, at dette kursus bringer i forgrunden.

Læringsmål

Formålet med dette intensive kursus er at give værktøjer og metoder til at analysere og identificere muligheder for styring skovklædte landskaber til flere fordele, mens bevare deres funktion og modstandskraft.

Kursus format og undervisningsmetoder Kurset består af: 1. pre-retters undersøgelse 2. foredrag og refleksion øvelser på forelæsningerne 3. udflugter / ekskursioner (for eksempel for at Hyytiälä Forestry Field Station) 4. gruppearbejde 5. offentligt seminar, og 6. uformelle program såsom spil, dokumentarfilm og drama sessioner.

Den læring metode er interaktiv, med fokus på diskussion og kreativ deltagelse.

Midler og kriterier for vurderingen

a. Pre-eksamen: 20% af det endelige score
b. Refleksion øvelse: 40% af det endelige score
c. Gruppe rapport og præsentation: 40% af det endelige score
d. Udflugt til finske institutioner: ingen effekt på den endelige score
e. Øvelser: ingen effekt på den endelige score.

Yderligere oplysninger: a. Alle opgaver, der er anført på kurset krav er obligatoriske for alle studerende. For at bestå kurset, modtage ECTS og den endelige eksamensbevis, studerende skal gennemføre alle de opgaver og aktiviteter;
b.. Hvis eleverne glip af en klasse, skal de skrive et essay om samme emne for hver savnet foredrag træningspas eller institutionel besøg. Denne skriftlige essay består af en hel A4-side (12-størrelse skrifttype, 1,5 plads, Times New Roman, omkring 600 ord).

Karakterskala: 5 = excellent
4 = meget god
3 = god
2 = gennemsnitlig
1 = dårlig
0 = mislykkes.

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
17 dage
Fuldtid
Price
850 EUR
850-1400 (+ udflugt udgifter ~ 190) EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date