Læs den officielle beskrivelse

Studerende i udlandet programmet på South Cheshire College og West Cheshire College.

Dette er en spændende mulighed for studerende i alderen 15-19 år at have en fornemmelse af collegeuddannelse på en af ​​de mest innovative højskoler i Storbritannien. International uddannelse vil give dig en berigende og givende oplevelse, der forbliver hos dig resten af ​​dit liv. Du vil lære nye færdigheder, opleve nye kulturer, og dit sind vil blive åbnet op for den brede verden, vi lever i. På South Cheshire College og West Cheshire College tilbydes to nyligt sammensmeltede førende kollegier, skræddersyede uddannelsesprogrammer til oversøiske studerende, skræddersyet til hver enkelt person; fra korte to ugers ophold til helårsprogrammer.

Vi kan arbejde med din skole eller kollegium for at give dig et meningsfuldt uddannelsesprogram, som kan omfatte en engelsk engelskundervisning, et udvalg af enheder fra traditionelle A-niveau kurser, såsom matematik, videnskab, økonomi, historie, sociologi, medier, og / eller et udvalg af enheder fra Diploma kurser, såsom Business Studies, IT, rejse og turisme, Engineering, etc.

Når du er færdig, kan du tage den viden og færdigheder, du har fået tilbage til din skole / skole for yderligere akkreditering og forbedre din profil til fremtidig uddannelse og beskæftigelse både hjemme og i udlandet. Du kan bruge fra så lidt som to uger til et fuldt akademisk år på en eller flere af vores campus i Cheshire. Dit ophold vil være baseret på et af vores universitetscampuser i enten Crewe, der er berømt for sin jernbanesektor og det prestigefyldte Bentley Motor Company.

Lærerne fra Bentley Motors har dedikeret plads inden for Crewe campus hvor de påtager sig en del af deres træning; eller Chester, en by grundlagt som en romersk fæstning i det 1. århundrede e.Kr., kendt for sine omfattende romerske vægge lavet af lokal rød sandsten. I den gamle by er Ræderne et shoppingområde præget af 2-niveauede overdækkede arkader og Tudor-stil-tømmerbygninger. Et romersk amfiteater med løbende udgravninger ligger lige uden for den gamle bymure og inde i den imponerende katedral står kontraster med det moderne hestevæddeløbsbane, der trækker store folkemængder til løbedage gennem året.

Dit ophold vil også omfatte muligheden for at deltage i andre internationale grupper, når de besøger byer i Storbritannien, såsom den historiske og smukke Chester, York, Oxford og Cambridge sammen med kulturelle og indkøbscentre som Liverpool, Manchester og London.

Vi vil også tilbyde dig mulighed for at bo hos en omhyggeligt udvalgt værtsfamilie afhængigt af dit studiested samt mulighed for at bo på Olive Grove i Nantwich, huse til vores heltidsstuderende, der studerer på vores Crewe Campus.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra South Cheshire College »

Senest opdateret July 3, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date