Læs den officielle beskrivelse

Lær det italienske sprog og udvikle væsentlige færdigheder til at tilslutte sig kunst og design bacheloruddannelser i de bedste universiteter i Italien. Fokus på dine områder af interesse for dig, samtidig med at du forbedrer dine akademiske evner i et støttende miljø.

Vores etårige forberedende kursus giver dig en bred forståelse af kunst og design. Udvikle dine kunstneriske færdigheder og beslutte hvilken specialisme du skal forfølge. Det vil også forbedre dit færdighedsniveau. Dette vil hjælpe dig med at beslutte dig om dit valg af Honours degree specialisme i de følgende tre år. Du vil indsende en portefølje af arbejde efter afslutningen af et års kursus. Vi vil vurdere dette for fremskridt på specialismen efter eget valg.

Det ideelle forberedelse til din bachelorgrad i kunst og design i Italien

Instituttet År i Kunst og Design program giver mulighed for internationale studerende, der ønsker at tilmelde sig italiensk universitet for at øge deres viden om det italienske sprog og kultur samtidig lære de grundlæggende begreber kunst, design og arkitektur i Italien.

Det akademiske program tilbydes som 9 måneders undervisning med 600 timers klasser og workshops og suppleres af et eksamensforberedelseskursus, kunst og design praktiske laboratorier og kulturelle udflugter.

Efter en vellykket gennemførelse af programmet, vil de studerende opnå CILS B2 niveau certificering (Certificering af italiensk som fremmedsprog) og modtage akademiske titler med juridisk værdi, akkrediteret af det italienske undervisningsministerium, der gælder for tilmelding til italiensk bacheloruddannelser.

Grundårsprogrammet giver eleverne betinget forudindskrivning til MADE-programmet | Kunstakademi i Siracusa, Sicilien.

emner

35%: Art

20 Credits | 160 timer

 • Arkitektur og Designhistorie
 • Italiensk kunsthistorie
 • Italiensk samfund gennem biograf
 • Design Pathway workshops

65%: italiensk sprog

40 Credits | 400 timer

 • Italiensk Sprogkursus (360 timer)
 • CILS eksamen forberedelse

Pathway workshops

Studerende vil deltage i en serie praktiske laboratorier og praktiske workshops, der styres af fagfag, der vil bidrage til at udvikle de grundlæggende færdigheder og teknikker til kunst- og designstudioarbejde og mastering af kunsthåndværk med forskellige materialer.

Pathway workshops vil også udvide den studerendes portefølje, hvilket er et væsentligt krav til indskrivning i design uddannelser i Italien.

Italiensk kunsthistorie

Italien har været et af de mest afgørende centre for opdagelse i kunst og kultur, og de vigtigste faser i sin kunst, især fra renæssancen til barok og neoklassiske perioder, har påvirket og stadig fascinerer verden. Kurset defineres som en dynamisk vej mod kendskabet til de historiske / teoretiske faser af de vigtigste profiler, der karakteriserer italiensk historie fra middelalderen til de seneste tendenser inden for kunst, herunder Futurism, Conceptual Art, Arte Povera og Transavanguardia.

Arkitekturhistorie

Studerende lærer om arkitektur og design i Italien fra begyndelsen af det 19. århundrede til i dag. Efter en samlet introduktion til den europæiske kunstneriske og kulturelle kontekst udvikler kurset emnerne til arkitekten og designerens rolle i det italienske samfund og dets omdannelse fra førindustrielle til postindustrielle alder.

Italiensk sprog

Det italienske sprogkursus tilbydes som et 8-måneders intensivt program, der giver eleverne mulighed for at begynde på begynderniveau for at opnå det krævede øvre mellemliggende (B2) niveau af italiensk sprogkompetence, der kræves for tilmelding til italienske universitetsprogrammer.

Studerende undervises af ekspert, højt kvalificerede indfødte italienske sproginstruktører, der implementerer den kommunikative metode i klasseværelset for at opnå de bedste resultater i alle 4 sproglige færdigheder: tale, skrive læsning og lytteforståelse.

CILS eksamen forberedelse

Studerende deltager i et 40-timers intensivt CILS eksamensforberedelseskursus, der skal dække de bedste metoder til akademisk skrivning, forberedelsestest med CILS fortidspapirer og mundtlige eksamen simuleringer ledet af instruktører, der er CILS-eksaminatorer fra University of Siena.

Syracuse Academy er et CILS eksamenscenter. Studerende vil være i stand til at tilmelde sig forårsprøven på. i slutningen af maj for at opnå B2 CILS certificeringen, som anerkendes af alle italienske og internationale universiteter og designskoler.

Italiensk samfund gennem biograf

Kurset sigter mod at lede eleverne gennem Italiens vigtigste historiske begivenheder som repræsenteret af italienske filmskabere fra 40'erne til i dag. Gennem en kritisk tilgang og gruppediskussion vil temaer, direktører og skuespillere, som karakteriserer traditionen og innovationen af italienske film, være

analyseret i forhold til forskellige nationale begivenheder, hvilket viser en social historie i Italien.

Studenteretning

"En utrolig universitetsoplevelse inden du selv starter universitetet! Det har hjulpet mig med at udforske mine lidenskaber og finde min sande interesse inden for design, for at få en klar ide om graden specialisering og karrierevej, jeg vil følge. Personalet og professorerne på Akademiet var utroligt støttende og fik mig til at føle mig velkommen i den solrige by Siracusa fra den første dag i programmet. Jeg har lavet venskaber med studerende fra Italien og over hele verden under workshops og sprogudvekslingshændelser, det er en uvurderlig oplevelse for min personlige og faglige udvikling! "

Top grunde til at deltage i vores Foundation Year program

 1. Hjælper med at udfylde hullerne for italiensk universitet
  • Det italienske universitetssystem kræver mindst 12 fulde år primær og sekundær uddannelse for tilmelding til alle uddannelser. Universiteter og designskoler kræver også et certifikat for italiensk sprog B2-øvre mellemniveau og en personlig portefølje (for design bachelor programmer).
 2. Designet til internationale studerende
  • Vores studerende kommer fra en række lande, aldersgrupper og baggrunde. Vi glæder os over intelligente, kreative, motiverede mennesker, der er interesserede i at flytte ind i et kunst og design kald.
 3. Vælg den specialisering der passer til dig
  • Udover at give dig mulighed for at blive fortrolig med sproget og kulturen i Italien, inden du starter universitetet, giver stiftelsesåret også mulighed for at besøge universiteter over hele landet og bestemme hvilken skole der passer dig.

Hvem er dette program til?

Studerende, der ønsker at vælge omhyggeligt hvilken disciplin kunst og design de ønsker at arbejde, mens de udvikler deres praktiske færdigheder og personlige porteføljer:

 • Grafisk design
 • Mode design
 • Produkt design
 • Indretning
 • Arkitektur
 • Kreativ kunst
 • Fotografering
 • Tegning
 • Nye medier
 • Visuel kommunikation

Studerende med mindre end 12 års skolegang, der ønsker at tilmelde sig i et italiensk universitet.

Også studerende, der studerede i de amerikanske eller britiske skolesystemer og ikke har de tre eksamener med avanceret placering eller eksamen på niveau, der kræves for at tilmelde sig på et italiensk universitet.

Studerende, der har brug for at forbedre deres sprogfærdigheder:

 • opnåelse af en anerkendt B2-niveau (øverste mellemliggende) certificering af italiensk sprog er forpligtet til at deltage i italiensk bacheloruddannelser.

Programoplysninger

Tillader fonden året studerende til at tilmelde sig enhver kunst og design grad i Italien?

Efter afslutningen af grundårsprogrammet kan eleverne vælge at ansøge om et universitet eller designakademi i Italien, idet de har opnået de nødvendige forudsætninger for sprogkundskaber og det mindste antal skoleår, der kræves for ansøgning til bachelorgrader i Italien. Afhængigt af universitetet kan eleverne blive bedt om at give yderligere dokumentation eller til at bestå en adgangseksamen for optagelse til det valgte program.

Færdiggørelse af grundårsprogrammet giver direkte adgang til BA-kurser på MADE Program | Fine Arts and Design Academy i Syracuse.

Hvad er forudsætningerne for at tilmelde sig i institutåret?

Studerende, der ansøger om at blive medlem af Foundation Year-programmet, skal fremlægge følgende dokumenter:

 • Videregående uddannelsesbevis eller eksamensbevis
 • Engelsksprog B1 (lavere mellemliggende) niveau certifikat: IELTS 4.5, Cambridge PET eller tilsvarende)

Hvad er programgebyrer og deadlines?

Tilmeldingsgebyr: € 2.100

 • der skal betales mindst 30 dage før programmets startdato

NB. Ikke-EU-studerende skal betale indmeldelsesgebyret mindst 90 dage før programmets start for at behandle visumansøgningen.

Undervisningsgebyr: € 5.750

 • at være fuldt ud betalt af program startdato (Efterårsstart: 12. september / forårsstart: 9. januar)

NB. Alle ansøgningsdokumenter skal sendes mindst 30 arbejdsdage før starten af programmet til admissions@syracuseacademy.org

Hvad er programmets datoer?

Stiftelsesåret er et 9-måneders intensivt forberedelsesprogram for universitetet. Studerende kan tilmelde sig for at starte programmet i efteråret eller forårssemesteret.

Efterårstart - programstart

 • 12. september 2019 - 31. maj 2020

Forårstart - programstart

 • 9. januar 2020 - 6. september 2020
Program undervist i:
Engelsk
Italiensk
Senest opdateret April 15, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sep. 12, 2019
Jan. 9, 2020
Duration
9 måneder
Fuldtid
Price
7,850 EUR
Deadline
Juli 29, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Kontakt skolen
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 12, 2019
End Date
Maj 31, 2020
Ansøgningsfrist
Juli 29, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Start Date
Jan. 9, 2020
End Date
Sep. 6, 2020
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.

Sep. 12, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Juli 29, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
End Date
Maj 31, 2020

Jan. 9, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
End Date
Sep. 6, 2020

Syracuse Academy