Lær det italienske sprog og udvikle væsentlige færdigheder til at tilslutte sig kunst og design bachelor-grader i de bedste universiteter og design akademier i Italien. Fokuser på dine interessepunkter, samtidig med at du forbedrer dine akademiske evner i et støttende miljø, forbedrer din viden og færdigheder inden for kunst, design, mode og arkitektur i Italien og opbygger din personlige portefølje.

Stiftelsesåret er et internationalt anerkendt program, der tildeler det italienske uddannelsesministeriums akademiske kreditter og giver direkte adgang til uddannelserne på MADE Fine Arts and Design Academy og forbereder optagelse til enhver universitet og designskole i Italien.

Det ideelle forberedelse til din bachelorgrad i kunst og design i Italien

Det akademiske program tilbydes som 9 måneders undervisning med 600 timers klasser og workshops og suppleres af et eksamensforberedelseskursus, kunst og design praktiske laboratorier og kulturelle udflugter.

Efter en vellykket gennemførelse af programmet, vil de studerende opnå CILS B2 niveau certificering (Certificering af italiensk som fremmedsprog) og modtage akademiske titler med juridisk værdi, akkrediteret af det italienske undervisningsministerium, der gælder for tilmelding til italiensk bacheloruddannelser.

emner

Kunst

20 Credits | 160 timer

 • Introduktion til arkitektur og design
 • Italiensk kunsthistorie
 • Italiensk samfund gennem biograf
 • Pathway i Kunst og Design

Italiensk sprog

40 Credits | 400 timer

 • Italiensk Sprogkursus (360 timer)
 • CILS eksamen forberedelse

Pathway workshops

Studerende vil deltage i en serie praktiske laboratorier og praktiske workshops, der styres af fagfag, der vil bidrage til at udvikle de grundlæggende færdigheder og teknikker til kunst- og designstudioarbejde og mastering af kunsthåndværk med forskellige materialer.

Pathway workshops vil også udvide den studerendes portefølje, hvilket er et væsentligt krav til indskrivning i design uddannelser i Italien.

114019_foto-720x479-1_0.jpg

Italiensk kunsthistorie

Italien har været et af de mest afgørende centre for opdagelse i kunst og kultur, og de vigtigste faser i sin kunst, især fra renæssancen til barok og neoklassiske perioder, har påvirket og stadig fascinerer verden. Kurset defineres som en dynamisk vej mod kendskabet til de historiske / teoretiske faser af de vigtigste profiler, der karakteriserer italiensk historie fra middelalderen til de seneste tendenser inden for kunst, herunder Futurism, Conceptual Art, Arte Povera og Transavanguardia.

Arkitekturhistorie

Studerende lærer om arkitektur og design i Italien fra begyndelsen af det 19. århundrede til i dag. Efter en samlet introduktion til den europæiske kunstneriske og kulturelle kontekst udvikler kurset emnerne til arkitekten og designerens rolle i det italienske samfund og dets omdannelse fra førindustrielle til postindustrielle alder.

Italiensk sprog

Det italienske sprogkursus tilbydes som et 8-måneders intensivt program, der giver eleverne mulighed for at begynde på begynderniveau for at opnå det krævede øvre mellemliggende (B2) niveau af italiensk sprogkompetence, der kræves for tilmelding til italienske universitetsprogrammer.

Studerende undervises af ekspert, højt kvalificerede indfødte italienske sproginstruktører, der implementerer den kommunikative metode i klasseværelset for at opnå de bedste resultater i alle 4 sproglige færdigheder: tale, skrive læsning og lytteforståelse.

CILS eksamen forberedelse

Studerende deltager i et 40-timers intensivt CILS eksamensforberedelseskursus, der skal dække de bedste metoder til akademisk skrivning, forberedelsestest med CILS fortidspapirer og mundtlige eksamen simuleringer ledet af instruktører, der er CILS-eksaminatorer fra University of Siena.

Syracuse Academy er et CILS eksamenscenter. Studerende vil være i stand til at tilmelde sig forårsprøven på. i slutningen af maj for at opnå B2 CILS certificeringen, som anerkendes af alle italienske og internationale universiteter og designskoler.

Italiensk samfund gennem biograf

Kurset sigter mod at lede eleverne gennem Italiens vigtigste historiske begivenheder som repræsenteret af italienske filmskabere fra 40'erne til i dag. Gennem en kritisk tilgang og gruppediskussion vil temaer, direktører og skuespillere, som karakteriserer traditionen og innovationen af italienske film, være

analyseret i forhold til forskellige nationale begivenheder, hvilket viser en social historie i Italien.

Studenteretning

"En utrolig universitetsoplevelse inden du selv starter universitetet! Det har hjulpet mig med at udforske mine lidenskaber og finde min sande interesse inden for design, for at få en klar ide om graden specialisering og karrierevej, jeg vil følge. Personalet og professorerne på Akademiet var utroligt støttende og fik mig til at føle mig velkommen i den solrige by Siracusa fra den første dag i programmet. Jeg har lavet venskaber med studerende fra Italien og over hele verden under workshops og sprogudvekslingshændelser, det er en uvurderlig oplevelse for min personlige og faglige udvikling! "

114018_foto-720x479-4.jpg

Top grunde til at deltage i vores Foundation Year program

 1. Hjælper med at udfylde hullerne for italiensk universitet
  • Det italienske universitetssystem kræver mindst 12 fulde år primær og sekundær uddannelse for tilmelding til alle uddannelser. Universiteter og designskoler kræver også et certifikat for italiensk sprog B2-øvre mellemniveau og en personlig portefølje (for design bachelor programmer).
 2. Designet til internationale studerende
  • Vores studerende kommer fra en række lande, aldersgrupper og baggrunde. Vi glæder os over intelligente, kreative, motiverede mennesker, der er interesserede i at flytte ind i et kunst og design kald.
 3. Vælg den specialisering der passer til dig
  • Udover at give dig mulighed for at blive fortrolig med sproget og kulturen i Italien, inden du starter universitetet, giver stiftelsesåret også mulighed for at besøge universiteter over hele landet og bestemme hvilken skole der passer dig.

Programoplysninger

Tillader fonden året studerende til at tilmelde sig enhver kunst og design grad i Italien?

Efter afslutningen af grundårsprogrammet kan eleverne vælge at ansøge om et universitet eller designakademi i Italien, idet de har opnået de nødvendige forudsætninger for sprogkundskaber og det mindste antal skoleår, der kræves for ansøgning til bachelorgrader i Italien. Afhængigt af universitetet kan eleverne blive bedt om at give yderligere dokumentation eller til at bestå en adgangseksamen for optagelse til det valgte program.

Færdiggørelse af grundårsprogrammet giver direkte adgang til BA-kurser på MADE Program | Fine Arts and Design Academy i Syracuse.

Hvad er forudsætningerne for at tilmelde sig i institutåret?

Studerende, der ansøger om at blive medlem af Foundation Year-programmet, skal fremlægge følgende dokumenter:

 • Videregående uddannelsesbevis eller eksamensbevis
 • Engelsksprog B1 (lavere mellemliggende) niveau certifikat: IELTS 4.5, Cambridge PET eller tilsvarende)

Hvad er programgebyrer og deadlines?

Tilmeldingsgebyr: € 2.100

 • der skal betales mindst 30 dage før programmets startdato

NB. Ikke-EU-studerende skal betale indmeldelsesgebyret mindst 90 dage før programmets start for at behandle visumansøgningen.

Undervisningsgebyr: € 5.750

 • at være fuldt ud betalt af program startdato (Efterårsstart: 12. september / forårsstart: 9. januar)

NB. Alle ansøgningsdokumenter skal sendes mindst 30 arbejdsdage før starten af programmet til admissions@syracuseacademy.org

Hvad er programmets datoer?

Stiftelsesåret er et 9-måneders intensivt forberedelsesprogram for universitetet. Studerende kan tilmelde sig for at starte programmet i efteråret eller forårssemesteret.

Efterårstart - programstart

 • 12. september 2019 - 31. maj 2020

Forårstart - programstart

 • 9. januar 2020 - 6. september 2020
Program undervist i:
Engelsk
Italiensk
Senest opdateret April 25, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 12, 2019
Jan 9, 2020
Duration
9 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
7,850 EUR
Tilmeldingsgebyr på € 2.100 Undervisningsgebyr på € 5.750
Deadline
Aug 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Dec 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 12, 2019
End Date
Maj 31, 2020
Ansøgningsfrist
Aug 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Start Date
Jan 9, 2020
End Date
Sep 6, 2020
Ansøgningsfrist
Dec 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.

Sep 12, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Aug 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
End Date
Maj 31, 2020

Jan 9, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Dec 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
End Date
Sep 6, 2020

Syracuse Academy

Spring 2019 - Syracuse Academy

Syracuse

Sicily

MADE Program CABIN OUT workshop