Læs den officielle beskrivelse

Fremme din engelskkundskaber gennem vores STANDARD ESL PROGRAM

Columbia West College er en Los Angeles ESL skole for elever, der er interesseret i at forbedre deres engelskkundskaber til personlige, akademiske eller professionelle årsager. Vores Standard ESL program vil lære dig de samtale, læsning og skrivefærdigheder, du behøver for at lykkes i akademiske og faglige indstillinger. Hvad mere er, vil du udvikle tillid til at kommunikere med engelsk som modersmål på alle områder af dit liv, hvad enten i skolen, på arbejdet eller i samfundet.

Så hvis du har været på udkig efter ESL klasser i Los Angeles, bør du vide om fordelene ved at tage Standard ESL programmet på Columbia West College. Vores Standard ESL pensum er designet til at hjælpe dig med at forbedre dit engelsk naturligt som du bevæger dig fra start til avancerede niveauer. Derudover vores program struktur, store lærere, engagerende aktiviteter, og mindre klasseværelset størrelser hjælpe dig med at blive mere fortrolig med engelsk, så du kan lære engelsk så hurtigt som muligt.

VORES unikke tilgang til ESL KLASSER

På Columbia West College, vores tilgang til læring er kommunikative, interaktiv, og vigtigst af alt, sjovt! Du vil lære grammatik, læsning, skrivning, og samtale færdigheder gennem en række forskellige metoder i og ud af klasseværelset. Nogle af de store fordele ved vores unikke program omfatter:

  • Små klasser: Få en mere personlig lærerig oplevelse. Færre elever betyder at vores instruktører har mere tid til at tilbringe med hver elev.
  • Tilpas din læring: Lærere opfordre dig til at oprette forbindelse til det, du er ved at lære ved at dele dine personlige erfaringer, der giver taler, at gennemføre interviews, og deltage i en række forskellige diskussioner med klassekammerater.
  • Kreative opgaver og aktiviteter: Styrke de færdigheder, du lærer i klassen med sjove og engagerende opgaver og aktiviteter, såsom spil, rollespil og kulturelle ekskursioner i Los Angeles-området.
  • Overvåg dine fremskridt: Lærere løbende overvåge dine fremskridt gennem quizzer, præsentationer og kreative individ og gruppe projekter.
  • Læring gennem en bred vifte af teknologi og medier: Teknologi og medier er en vigtig del af dit daglige liv. Hvorfor skulle de ikke hjælpe dig med at lære engelsk, også? I stedet for bare lærebøger og foredrag, vil din lærer bruge computere, projektorer, musik, nyheder og online spil til at holde dine klasser interessant, motiverende og sjovt som du lærer engelsk.

Disse fordele ved vores Standard ESL-program hjælper eleverne ligesom du lykkes i at blive tillidsfulde, flydende engelsk højttalere. Vores program vil være udfordrende nok til at hjælpe dig med at mestre engelsk, men alligevel personlig nok til at gøre oplevelsen behagelig og fornøjelig.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Columbia West College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 - 48 uger
Fuldtid
Price
- USD 700 til USD 6500
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date