Sportscoaching fundament grad (FDA)

The Manchester College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Sportscoaching fundament grad (FDA)

The Manchester College

Hvad er Sports Coaching Foundation Grad (FDA) kursus om?

Dette kursus er for studerende, der har en reel passion for sporten, og som ønsker at lære om kunst / videnskab coaching sport færdigheder. Studerende vil udvikle en række færdigheder og viden på centrale områder af sport coaching, der vil være passende for en vellykket overgang til en sports coaching / levering baseret karriere. Kurset er ideelt for dem, der ønsker at arbejde med sportsklubber, skoler, nationale styrende organer eller betjene sport coaching baserede virksomheder.

Kurset er leveret gennem en række måder, herunder praktisk baseret arbejde, reflekterende praksis, sport performance analyse og planlægning og organisering og kører sports coaching begivenheder. Kurset er overvejende praktisk baseret og centreret om adfærdskodekser og professionel praksis. Som en del af kurset studerende vil foretage erhvervserfaring. Kurset er fuldt understøttet af Manchester Fritid og praktikpladser udbydere.

Kurset er leveret både fuld tid og deltid, hovedsageligt over tre dage (fuld tid) efter branche specialiseret personale. Personalet har en bred vifte af viden inden for sport og coaching, og har deltaget aktivt med professionel fodbold, magt løft, gymnastik, hockey og fitness.

Kurset bedømmes gennem to opgaver per modul. Opgaver er baseret omkring industriens scenarier og er praktisk baseret på mange af modulerne. Udvikling af praktiske og faglige færdigheder (f.eks leverer sessioner, essay skriftligt, rapportskrivning, casestudier og selvbevidsthed / reflekterende evaluering af egne færdigheder) er bygget ind i opgaver at give de studerende mulighed for at udvikle sig og vokse deres færdigheder i en lang række områder .

Hvad vil jeg være i stand til at gøre, når jeg har gennemført dette kursus?

Efter eksamen fra fundamentet grad program studerende kan få mulighed for at komme videre og fuldføre en sammenkædet udmærkelse grad på University of Salford eller BA (Hons) Sport og Leisure Management.

Alternativt vil de studerende have færdigheder til at gå direkte ind i beskæftigelse. Tidligere studerende har gå på at arbejde i lokalsamfundet sport coaching, sport udvikling, sport forvaltning og sports baseret undervisningssammenhænge.

Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Manchester, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Manchester, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen