Specialisering i projektledelse

Universidad EIA

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Specialisering i projektledelse

Universidad EIA

Hvorfor studere specialisering i projektledelse i VVM

Profilen af ​​kandidatuddannelsen i Project Management Specialization omhandler accept af fagfolk fra forskellige akademiske discipliner, hvilket favoriserer den tværfaglige analyse og den integrerede opfattelse af projekterne uden at miste hver deltager sin faglige identitet eller foregive at invadere felter uden for hans erhverv.

De elementer, der adskiller specialiseringen i projektledelse er: tilgangen til teorien om begrænsninger, den systemiske og strategiske tænkning og vægt på metodologien i Project Management Institute (PMI).

Theory of Constraints ser værdikæden som en helhed, hvis dele interagerer systemisk og ikke på deres isolerede komponenter. I denne forbindelse vurderes projekterne på en holistisk måde, der stræber efter at strategisk styrke det svageste led i kæden for at øge systemets produktivitet. Dens løsning med kritiske kæder og dens vision i multiprojektioner giver den en høj differentieringsværdi.

Med fokus på specialisering er målet at udvikle holdninger og kompetencer hos specialisterne, der giver dem mulighed for på en mere frugtbar måde at håndtere forvaltningen og forbedringen af ​​eksisterende projekter og design af nye.

objektiv

Projektledelsen specialist vil være kompetent til at planlægge, direkte og fuldt ud evaluere alle typer af projekter, der følger den globale ramme af PMI-metoden.

profiler

Projektledelsens specialist på Universidad EIA vil kunne:

  • Identificere problemer, behov og muligheder, der giver anledning til specifikke projekter med kreativitet og lederskab.
  • Formulere og evaluere investeringsprojekter, efter PMI®-metoden.
  • Direkte planlægning, udførelse, kontrol og lukning af projekterne, styring af deres risici.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spanish (Colombia)


Sidst opdateret October 23, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
2 semestre
Price
Pris
10,300 COP
hvert semester
Information
Deadline
Locations
Colombia - Envigado, Antioquia
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Colombia - Envigado, Antioquia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen