Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere specialisering i Corporate Finance i VVM

Kandidatprofilen for Specialisering i Corporate Finance overvejer accept af fagfolk primært fra de faglige discipliner relateret til økonomi, regnskab, administration og teknik, hvilket favoriserer den tværfaglige analyse for at opnå en omfattende finansieringsform og sikrer også et vist niveau viden om grundlæggende eller grundlæggende begreber for dem, der letter læringsprocessen.

De særlige elementer, der skelner mellem VVM's specialisering i Corporate Finance, er: tilgangen til finansiel administration, evaluering af projekter, værdiansættelse af virksomheder, administration af investeringer og måling og styring af risici. Alt ovenfor understøttes i den intensive brug af matematiske værktøjer og statistikker. Med fokus på specialisering er målet at udvikle holdninger og kompetencer hos specialister, der gør det muligt for dem at omhyggeligt tage fat på økonomistyring og udvikle færdigheder til at afgøre kritiske vurderinger af planer og processer på det økonomiske område af organisationer.

objektiv

Specialisten inden for Corporate Finance vil være kompetent til at designe og gennemføre finansielle strategier med henblik på optimalt at styre økonomiske ressourcer.

profiler

Universidad EIA vil kunne:

  • Analyser dynamikken i de finansielle processer i de nye sammenhænge af usikkerhed, risiko og komplekse operationer.
  • Integrere virksomhedens elementer og finansielle markeder i løsningen af ​​finansielle situationer.
  • Optimer resultaterne af den økonomiske forvaltning baseret på vurderingen af ​​de alternativer, der kan ses i den nuværende finans- og finansmarkeds.
Program undervist i:
Spanish (Colombia)

Se 3 flere kurser fra Universidad EIA »

Senest opdateret May 15, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
2 semestre
Price
10,300 COP
hvert semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date