Læs den officielle beskrivelse

Alle vores spanske uddannelsesprogrammer er kortvarige, praktiske og meget intense og finder sted i Spanien. De har hver især forskellige mål, som passer efter dine behov og læringsfase. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information og en gratis sprogvurdering af dit niveau.

Diverbo leverer en personlig service og sørger for, at hver elev får det meste ud af en uddannelsesmæssig oplevelse, der passer til dine specifikke krav, tilgængelighed og budget.

Her er et resumé af de programmer, vi tilbyder:

Spanske klasser (på forespørgsel): Dette program er for alle niveauer. Det er en personlig service, der tilbyder unikt indhold, der er tilpasset de studerendes specifikke behov og mål. Læreren tilpasser sig elevernes tid og tilgængelighed. Klasserne anbefales til alle typer profiler.


Villa Española: Vores 3-dages boligkursus kombinerer klasseværelset spansk med lærere med samtaleøvelse i sociale timer. Det er perfekt til begynderstuderende, der ønsker at arbejde i hånden med en lærer og også egnet til mellem- og højniveau studerende, der ønsker at arbejde på visse aspekter af sproget, mens de praktiserer deres lytte- og talevidenskaber. Det anbefales især til forretningsfolk./>

Når grammatikfundamentet er indstillet, skal et sprog træde i praksis udenfor klasseværelset! Lev sproget blandt spanierne og være helt nedsænket i kulturen.

Pueblo Español : Hvis du har haft timer med spansk grammatik klasse og ikke nok samtale praksis, vil du virkelig drage fordel af 8-dages nedsænkning. Dette program er velegnet til studerende, der har et mellemniveau eller højere og søger at forbedre deres generelle lytte- og kommunikationsevner, arbejde på deres flydende og bygge deres selvtillid. Vi har et program, der passer perfekt til din profilalder, baggrund og motivation for at lære!

4-dages intensiv spansk klasser: Vi tilbyder et 16-timers intensivt spansk grammatik kursus før Pueblo Español nedsænkningsprogram. Disse klasser er ikke obligatoriske, men helt sikkert gode for dem, der er på det absolutte minimumsniveau (A2) eller ønsker at sætte deres grammatik, ordforråd, lytte- og talevidenskaber op til hastighed og gør dig klar til nedsænkning.


Metode/>

Det er det, der gør vores kurser skiller sig ud fra andre:

 • praktiske kurser, hvor eleverne er hovedpersonerne
 • stimulerende og underholdende atmosfære gjort behageligt af vores eksperter
 • tidsplaner designet til at afbalancere og maksimere læringsintensiteten
 • aktiviteter med fokus på at forbedre lytteforståelse, kommunikationsfærdigheder og selvtillid
 • kun taler spansk talt
 • værdifulde sociale netværk
 • en kombination af accelereret læring og kultur nedsænkning for en uforglemmelig livserfaring!

Resultater:

Vores programmer er til dig, hvis du vil:

 • erhverve og konsolidere grammatik viden
 • forbedre dit ordforråd, udtryk og flydende
 • forbedre din selvtillid
 • blive nedsænket i den spanske kultur
 • mød spanierne fra hele Spanien
 • en stimulerende og underholdende atmosfære, der er komfortabel af vores eksperter

Hvem er eleverne:

Uanset din alder og baggrund har vi et program, der passer perfekt til din profil!

 • Forretningsfolk og spanske entusiaster
  Alder: 24 år gammel (aldersgennemsnit 44)
  Studerende pr. Gruppe: 5 - 18
  Netværksmuligheder: Andre fagfolk, primært fra USA og Europa. I Pueblo Español nedsænkningskursus møder du spanierne i samme aldre og en række erhverv og baggrunde, der kommer fra hele Spanien.
 • Studerende
  Alder: 14-18
  Studerende pr. Gruppe: 15 - 20
  Netværksmuligheder: Andre studerende, primært fra USA, Canada og Europa. På Pueblo Español kurset vil du leve de 8 dage med spanske gymnasieelever fra hele Spanien med særlig interesse i at lære om nye kulturer.
 • University / College Students
  Alder: 19-23
  Studerende pr. Gruppe: 12-18
  Netværksmuligheder: Universitetsstuderende, hovedsagelig fra USA. I Pueblo Español immersion kursus vil du bo hos spanske universitetsstuderende, der studerer forskellige majors, der repræsenterer hele Spanien.


Hvornår og hvor:/>


Spanskundervisning (efterspørgsel): Lærernes tilgængelighed går fra kl. 8.00 til 20.00, altid tilpasset elevernes behov. Vi anbefaler mindst 4 timers klasse om ugen for at se fremskridt. Du kan starte klasser, så snart vi finder en lærer, der kan undervise i timetabellen, du vælger. Klasser finder sted i vores hovedkvarter i Madrid. Villa Española : Kurset foregår fra fredag ​​til søndag i vores firma drives hotel i Segovia (kun en time fra Madrid). Tilgængelighed afhænger af dit niveau./strong>

Pueblo Español : Programmer finder sted i 4-stjernede hoteller på smukke steder af høj kulturel interesse. Programtilgængelighed afhængigt af din profil. Hvis du er forretningsmæssig eller en spansk entusiast (fra 24 år og derover), kan du vælge mellem et af de ugentlige programmer, der finder sted fra marts til november. I sommermånederne er der særlige programmer for studerende mellem 13 og 17 år og en anden for universitetsstuderende i alderen 18 til 23 år.

4-dages Intensive spanske klasser: Kurset foregår fra mandag til torsdag fra kl. 9.30 til 1.30, i små grupper på højst 6 studerende. Klasser finder sted i vores hovedkvarter i Madrid.

Logistik:

Vi koordinerer alt fra Madrid, hvor du skal organisere din rejse til mindst en dag før starten af ​​programmet. Vi byder dig velkommen her og yder bus / bus transport fra Madrid til spillestederne. Mødestedet ligger i nærheden af ​​vores hovedkvarter i Madrid, og bussen afgår på programmets første dag. På programmets sidste dag kommer du tilbage til samme sted. Du er ansvarlig for at lave dine rejsearrangementer til Madrid (Spanien), din bolig i Madrid natten før og efter programmet.


Pris:/>

Spanske klasser: Prisen pr. Session (60 minutter) er 38 € (ingen registreringsgebyrer, inkluderet klassemateriale, ingen ekstra omkostninger til niveau test eller vurderinger). Der er en betydelig rabat, hvis de studerende bøger blokere timer (minimum 20 timer).

Villa Española: Der er to muligheder:
Weekend kursus med individuelle klasser. Det er et forhold mellem en lærer pr. Elev. (Der er mindst 2 studerende, maksimalt 5). Den samlede pris er € 1.250 pr. Studerende.
Weekend kursus i gruppe klasser. Dette omfatter en lærer for hver 3 studerende. (Der er højst 6 studerende, to grupper på tre studerende på samme niveau). Prisen er € 750 pr. Studerende. Du vil blive underrettet om weekenderne, så snart dit niveau er blevet vurderet.

Pueblo Español nedsænkning: Den fulde programpris, inkluderer fuldt værelse og bord i et privat rum, transport til og fra Madrid til lokalet, aktiviteter, udflugter, materiel og forsikring er 1.950 €.

Studie- og universitetsprogrammer: Den fulde programpris inklusive fuld værelse og pension i et delt værelse, transport til og fra Madrid til lokalet, udflugter, materiel og forsikring er 1.380 €. Alle mindreårige, der rejser alene, kan bestille velkomst- og afrejsepakke til ca. 200 €. Tjenesten omfatter: lufthavn afhentning / drop-off, dit hotel i Madrid natten før / efter programmet, måltider og chaperoning under dit ophold. Din eneste udgift under programmet er læskedrikke uden for måltider og souvenirs!

4-dages intensive spanske klasser: Den samlede pris på 4-dages spanske intensive klasser er € 192. Ved bestilling på Pueblo Español kurset er kursen € 155.

Hvad er ansøgningstrinnene:

 • Bed om mere information!
 • Hvis du ikke ved, hvilket niveau du er på, planlægger vi gratis en evalueringsniveau test! I en 10 minutters samtale kan vi rådgive dig hvilket program passer dig bedst!
 • Tjek ledighed og book en dato!
 • Lav din reservation og planlægge din rejse til og fra Madrid, Spanien
 • Arranger indkvartering i Madrid og forberede den spanske lærerfaring.
 • Gennemgå noter og forberede dig til evigt at forbedre mine spansktalende evner!
Program undervist i:
Spansk
This course is Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
3 - 8 dage
Fuldtid
Price
1,950 EUR
Den samlede pris på 8-dages Pueblo Español nedsænkningskursus er € 1.950. Den samlede pris på 4-dages spanske intensive klasser er € 192.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date