Spanske kurser internt for virksomheder

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish design skræddersyede kurser i samarbejde med hver enkelt kundes personaleteam. Som et resultat strækker vores programmer ud over generel og erhvervsspansk til også at omfatte andre aspekter, der sigter mod at sikre, at medarbejderne får en flydende og effektiv spansk i forhold til hver enkelt virksomheds hovedområder med interesse, ansvar og virksomhedskultur.

Vores skræddersyede kurser lægger også særlig vægt på vigtigheden af interkulturel kompetence, som er en afgørende færdighed for professionel og virksomheds succes i et globaliseret forretningsmiljø.

Med hensyn til vores undervisningsmetoder giver vores kurser mulighed for at praktisere spansk i kommunikationssituationer i det virkelige liv. Hvert program inkluderer naturligvis klasseværelsetid, der er afsat til at perfeksjonere de fire kommunikationsevner (tale, lytte, læsning og skrivning) ved hjælp af præsentationer, korrespondance, referater, rapporter, bud og sociale medier osv., Og særlig opmærksomhed på grammatik, ordforråd, udtale og intonation og generel og virksomhedskultur. Men udover dette inkluderer vi klasser i professionelle situationer i virkeligheden ved at ledsage og mentorere fagfolk i deres forskellige hverdagssituationer og opgaver, så vi kan overvåge fremskridt, optimere læring og maksimere mulighederne ved nedsænkning.

120814_congresos1copia.jpg

Palacio de Congresos y Exposiciones i León

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se 2 flere kurser fra Think in Spanish »

Senest opdateret September 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
- Reservation til registrering: € 300. Kontakt os for studieafgift.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date