Sommerskole

Saint Michael's College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Sommerskole

Saint Michael's College

International Study Kurser 2017

For at registrere til en sommer session kursus, udfylde og indsende den Undergraduate Tilmeldingsblanket, findes på Studiekontoret Forms side. Tilmelding begynder den 1. marts.

International Study Kursusbeskrivelser

Frankrig: kultur og samfund i middelalderens Bourgogne

  • HI / RS / AH / HU 280 (4 point)
  • Forudsætning: Ingen
  • Dato: Maj 13-31, 2017

Dette program giver de studerende første hånd erfaring af at leve på det sted, SMC s oprindelse i Bourgogne - et 12. århundrede kloster - mens de studerer middelalderens historie og kultur i den originale sammenhæng. Klasser afholdes hver anden dag i Pontigny forberede de studerende til stedet besøger næste dag til slotte, kirker, katedraler, slagmarker, klostre, arkæologiske udgravninger og byer, museer og biblioteker. På denne måde læsning, studere og udforske de materielle rester af denne kultur er integreret.

Terryl Kinder (Distinguished Visiting Professor of Fine Arts), en praktiserende middelalderlig arkæolog, bor i byen Pontigny og taler flydende fransk. De steder vil de studerende besøge er en integreret del af hendes forskning, og nogle er ikke på anden måde åbne for offentligheden.

Mongoliet og Kina: i fodsporene på Djengis Khan

  • MJD 226 (2 point)
  • Forudsætning: Sophomore stående og Tilladelse af instruktør
  • Dato: Maj 2017

Vores kursus vil udforske de historiske og kulturelle forbindelser mellem Mongoliet og Kina, med fokus på den mongolske imperium af oldtiden, det 21. århundrede Folkerepublikken Kina, og de fysiske og digitale mure, der skiller disse to vitale områder i Asien i dag. Studerende vil læse meget på Kina / Mongoliet forhold, udforske varieret historie i denne region gennem multimedie forskningsprojekter, og rejser til Mongoliet og Kina i løbet af de sidste to uger af maj for at opleve den rige kultur og historie i denne region på første hånd. Programfladen omfatter en 7 dages tur i Mongoliet og 4 dage i Beijing (med besøg på Den Kinesiske Mur i Kina, herunder en vandretur på Wild Wall).

Wales: Environmental Undersøgelse af Bæredygtige steder

  • ES 244 (2 point)
  • Forudsætning: ES243 Environmental Study af bæredygtige Steder (foråret 2017, 2 point)
  • Dato: 18. maj - 1 juni, 2017

I denne undersøgelse i udlandet tur, vil de studerende forbinder økologiske og æstetiske perspektiver, som de vidner, hvordan Welsh har integreret en grøn sensibilitet til deres politiske og kulturelle identitet. Vi undersøger "sted" ved at vandre i en geo-global nationalpark, interagere med miljøpolitiske beslutningstagere, iværksættere, kunstnere og designere og gå inden for en historisk landskab, herunder slotte, katedraler og den walisiske kyst-sti fuld af inspirerende topografi, gamle relikvier, og tidløse landsbyer. Studerende vil have mulighed for at engagere sig i et forskningsprojekt (som kan omfatte en kunstnerisk undersøgelse eller global spørgsmål komponent) udviklet i foråret halv kursus og gennemføres i Wales.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
11 - 18 dage
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Burlington, Vermont
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Burlington, Vermont
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen