Sommerskole i Paris

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Om Paris

Paris er en by, der ikke behøver introduktion - Lysets by . En uomtvistelig verdenshovedstad, stedet for underskrivelsen af de mest ambitiøse internationale aftaler om at begrænse klimaændringerne, Parisaftalerne i 2016, og vært for OL i 2024, har det været hjemsted for nogle af de største kreative talenter og kritiske tænkere gennem moderne historie . Hvilket bedre sted at tilbringe 2 uger på at få et indblik i Disruptive Technologies og deres indflydelse på de virksomheder og ledere, der bruger dem?

eiffel tower, paris, france

Vores Program

Vores Kedge Business School på Kedge Business School campus i Paris giver internationale studerende mulighed for at udvikle deres viden og forståelse af forstyrrende teknologier og deres indflydelse på moderne ledelse i hjertet af Paris.

I løbet af vores 2-ugers sommerskole tilbyder vi:

 • 2 kurser, hver med 5 ECTS
 • Hvert kursus er et intensivt modul på 1 uge
 • Et forretningsbesøg hos parisiske virksomheder, der bruger Artificial Intelligence og Blockchain-teknologier.
 • En guidet tur til Paris ved floden Seine
 • 1 morgenmad, 1 frokost og 1 aftensmad
 • Officielle udskrifter og et certifikat

Kvalificerede deltagere: Meget motiverede og fordomsfri studerende på bachelor- eller kandidatniveau med god akademisk status med et tilstrækkeligt niveau for engelsk.

programmer

Pakke 1: Forstyrrende teknologier og moderne styring

 • Kursus 1: Forstyrrende teknologier
  Kursusformat: 6 timer om dagen over 1 uge; fra 29. juni - 3. juli 2020
 • Kursus 2: Skabelse af kundeværdi med innovative teknologier
  Kursusformat: 6 timer om dagen over 1 uge; fra 6. - 10. juli

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

Hvorfor vælge dette program?

2 Intensive Kurser

Du kan kun tage et kursus på en uge og forlade med 5 ECTS-point eller begge kurser i pakken (10 ECTS). Og hvis du vil blande og matche med andre Kedge Summer School-programmer, kan du følge så mange som 6 klasser fra 8. juni til 17. juli. "Hop-On" - tage en klasse i 2 uger - derefter "Hop-Off" og rejse Europa i to uger, så kom tilbage og tage en anden klasse. Der findes adskillige muligheder for at tilpasse dit program efter dine behov, interesser, timing og budget!

Alle kurser leveret på engelsk

af en varieret, international pool af topkvalitets fakultet medlemmer

Sociale og selskabsbesøg

Hver uge inkluderer vi et virksomhedsbesøg eller social aktivitet (inkluderet i studieafgift). Vores program i Paris indeholder et besøg i et parisisk baseret firma, der bruger AI og Big Data management, og en guidet tur i Paris langs floden Seine!

Tilpas dit sommerprogram ifølge dine interesser

Vores fleksible format giver dig mulighed for at følge vores programpakke i Paris, eller vælge og vælge kurser på vores Bordeaux- og Marseille-campusser, der interesserer dig mest for at bygge din egen "Hybrid" -mulighed

Tjen pengeoverførbare ECTS Credits

Hvert Kedge Summer School-kursus har 30 kontakttimer, evalueres formelt, bærer 5 overførbare ECTS-point og fører til både et certifikat for afslutning og officielle udskrifter. Hvis 5 ECTS-point er et problem at overføre til et tilsvarende kursus på din hjemmeinstitution, skal du kontakte os for at se, hvilke muligheder der kan udarbejdes.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Læs mere

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Minimer
Bordeaux , Marseille , Paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mere Mindre