Hvordan vil du forvandle denne sommer?

Svaret er et program, hvor deltagere udfordres til at nå deres fulde potentiale. I et stimulerende miljø, der fremmer kreativitet og innovation, er UÉvora Summer School en unik mulighed for at erhverve nye færdigheder, mens man opdager campusen UÉvora og Évora. Forbind med jævnaldrende fra hele Portugal og rundt om i verden. Benyt lejligheden til at opleve de unikke aktiviteter, der er tilgængelige på campus og i den kulturelt rige by Évora. UÉvora Summer School er et inspirerende forslag til at forme din fremtid.

Opskriften på en stor oplevelse på universitetet i Évora

  • Kurser for alle: bachelor- og kandidatstuderende fra portugisiske og internationale videregående uddannelsesinstitutioner, portugisiske gymnasieelever, fagfolk på forskellige områder, forskere og offentligheden generelt.
  • "Skræddersyede programmer", hvor hver deltager kan tilmelde sig et eller flere kurser i henhold til deres mål og interessepunkter.
  • Et unikt sociokulturelt program, som omfatter samtaler med forskere, kunstnere, alumni på universitetet i Évora og flere kulturelle aktiviteter på universitetet og i byen.
Program undervist i:
  • Portuguese (Portugal)
Senest opdateret June 6, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date