Read the Official Description

Certificeret Credit Summer Program

Geopolitik og sikkerhed - Case Black Sea-Caspian Region

Dette program understøttes af generøse bidrag fra MR. FRANK Greinke og hans familie fundament.

PROGRAM BESKRIVELSE & MÅL

Dette kursus er designet til at give graduate og senior bachelor niveau studerende med en bred viden om og forståelse af Sortehavet-kaspiske Region. Kurset vil give med strategisk overblik over historiske og seneste udvikling, samt med forskellige scenarier for den langsigtede udvikling i regionen gennem undersøgelse af de empiriske sager og aktuelle sikkerhedssituation i regionen. Fokus for kurset vil være på pivotale stater for stabilitet og vækst i regionen: Ukraine, Georgien, Armenien, Aserbajdsjan, Usbekistan, Kasakhstan og Turkmenistan Under diskussion i klassen, vi vil male strategisk kort over Kaukasus og Centralasien ved at se på flere interne og eksterne faktorer af stabilitet, herunder: interesser stormagter og modstridende udenrigspolitiske prioriteter i de regionale lande; status for styring, effektivitet af de stater, og problemet med korruption; stærk makro vækst i nogle lande på grund af naturlige ressourcer, ledsaget af begrænset adgang til økonomiske og uddannelsesmæssige muligheder; beskæftigelse som et sikkerhedsspørgsmål og centrale mål for statens legitimitet; fejlallokering af naturlige, menneskelige og økonomiske ressourcer; status af civilsamfundet; muligheder for at lette borgernes engagement i den nationale udvikling af multietniske samfund og øge deres følelse af empowerment.

Kursets målsætning

Ved udgangen af ​​programmet, den studerende skal:

 • Udvikle en klar forståelse af oprindelsen og historiske udvikling af de regionale stater og stormagter påvirke regionen
 • Lær om store udfordringer i regionen, domineret af etnisk-politiske konflikter, samt udfordringer såsom demografiske tendenser, arbejdsløshed osv
 • Udforsk mulighederne for potentielle positive politiske og økonomiske udvikling i regionen.
 • Få en grundig forståelse af, hvordan verden politik påvirkes af energisikkerhed og energipolitikken, samt forståelse af sammenhængen mellem energiforsyning til Europa og langsigtet sikkerhed;
 • Forbedre deres evne til at anvende teoretiske tilgange til specifikke tilfælde: BTC Pipeline; Sydlige korridor for Naturgassen mv

LÆRINGSRESULTATER

Studerende vil være i stand til:

 • Definer politisk og økonomisk geografi og historiske oprindelse af Sortehavet-kaspiske region;
 • Definer regionale staters udenlandsk sikkerhedspolitikker og indenrigspolitiske udvikling;
 • Kritisk analysere eksisterende og potentielle udfordringer og konflikter i regionen;
 • Påfør IR teori elementer lært i andre klasser til denne region
 • Definer de grundlæggende økonomiske og energi sikkerhedsspørgsmål for bredere Eurasia;
 • Kritisk analysere alternative strategier for energisikkerhed;

Program Format

Dette program vil kombinere foredraget format med klasse diskussion. Studerende forventes at være klar til diskussionerne klasse baseret på de tildelte aflæsninger. Studerende forventes også at følge den aktuelle nyheder om regionen skal drøftes i klassen.

Der vil være en i klassen møde om dagen i to timer, klokken 10, og flere eftermiddag sessioner på 14:00 med besøger gæst-højttalere, herunder georgiske embedsmænd, udenlandske diplomater og medlemmer af erhvervslivet.

naturligvis krav

Essay Skrivning (35%)

Essay reflektere over en af ​​de store Security udfordringer for det valgte land i regionen. (3-5 sider)

Gruppe Projekter og præsentation (40%)

Grupper skal udarbejde og 20 minutters formel præsentation på grundlag af en analyse af det valgte emne.

Klasse Deltagelse (25%)

Studerende vil blive forventes at deltage i hver klasse parat til at drøfte de tildelte emner, aktuelle nyheder om Sortehavet-Kaspiske Region, og engagere sig aktivt i diskussioner med gæstetalere.

Certifikat og CREDITS

Sommeren program vil tildele 3 point i det amerikanske system og 6 ECTS i det europæiske system (selvom vi anbefaler at tjekke med din institution, hvor meget kredit vil blive tildelt til programmet).

Efter en vellykket afslutning af programmet, vil de studerende modtage GIPA Certificate of Afslutning og bogstav i Transcript (angiver antallet af kreditter modtages)

ANSØGNINGSPROCEDURER

 • Udfyldt ansøgningsskema
 • Opgørelse af Formål (max. 300 ord)
 • Opdateret CV med kontaktoplysninger
Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
2,500 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date