Read the Official Description

Oversigt

Uanset om vi er klar over det eller ej, politiske spørgsmål har indflydelse på alle aspekter af vores liv. På denne fascinerende kursus, vil du nyde en intellektuelt stimulerende introduktion til denne disciplin og dets relevans til moderne verdens problemer.

Fagligt indhold

Dette kursus kombinerer politik og internationale relationer med studiet af, hvad det kræver at være en succesfuld leder. Gennem en overbevisende blanding af debat, skriftlige opgaver og foredrag, vil du lære alt om de aktuelle emner, der dominerer verdenspolitikken, lige fra krænkelser af menneskerettighederne til terrorisme og spredning af atomvåben. Du vil overveje metoder til social videnskabelig undersøgelse, rolle demokrati i britisk politik, og de politiske systemer i andre lande. Diskussion forstærkes af de mange forskellige perspektiver, der tilbydes af dig og dine medstuderende, der kommer til Oxford Royale Academy fra hele verden.

Du vil også begynde at lære om forskellige stilarter af lederskab i politik og erhvervsliv, ser på verdens ledere og deres individuelle metoder. Du vil også overveje de færdigheder, der kræves for en vellykket lederskab, såsom effektiv kommunikation og konfliktløsning.

Hvorfor tage dette kursus?

Designet til sabbatår studerende, universitet bachelorer og nyuddannede, vores Politik, internationale forbindelser og Leadership kursus vil styrke din viden om aktuelle anliggender og hjælpe dig med at få mere ud af at se nyheder, uanset om du planlægger at forfølge disse emner yderligere . Kurset vil give en fremragende grundstødning for sabbatår studerende, mens andre studerende og kandidater vil finde det en tankevækkende akademisk erfaring, der vil udvikle en informeret perspektiv på verdenspolitikken og begivenheder.

Ledelsen element af kurset har indlysende værdi for din fremtidige karriere, og faktisk kurset som helhed er et udmærket supplement til dit CV. Samt lære om specifikke lederevner i beredskab til indtastning af arbejdspladsen, vil du også udvikle færdigheder - såsom analytisk bevidsthed og tilliden til offentlige taler - som kan udøves i enhver sammenhæng gennem hele livet.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på de Politik, internationale forbindelser og Leadership program:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
4,295 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date