Read the Official Description

The Oxford Enterprise Programme er designet til at give de studerende i alderen 16-18 med et sommerkursus, der består af både faglige klasser i international business og gruppeaktiviteter med fokus på ledelse. Kurset henvender sig til studerende, der planlægger at studere erhvervslivet ved University - virksomhedsledere i fremtiden!

Dette program er også tilgængelig i London og Cambridge.

For studerende i alderen 13-15, ORA tilbyder en introduktion til Enterprise kursus.

Fagligt indhold

Eleverne bliver undervist principperne for virksomhedsledelse, økonomi og finansiering i små grupper, og får mulighed for at lære principperne for regnskab, finans, marketing, menneskelige ressourcer og forretningsetik.

Ud over de faglige klasser, vil færdighedsbaserede workshops udvikle de studerendes præsentation og lederevner til gavn for deres fremtidige forretningsmæssige mål. Programmet vil omfatte en konkurrencedygtig element, hvor eleverne skal arbejde som en gruppe til forskning, design og markedsføre en ny forretningsidé.

Programmet kulminerer med en Enterprise Fair hvor de studerende får mulighed for at præsentere deres ideer til andre på skolen.

qq

Læringsmål

Ved udgangen af ​​kurset studerende vil være i stand til at demonstrere en forståelse af:

 • arbejdet i vigtige økonomiske modeller, forretningskoncepter og management teknikker;
 • de forskellige mål, at virksomheder kan have;
 • de faktorer, der påvirker den samlede omsætning og samlede omkostninger;
 • hvordan ledere søger at motivere arbejdstagere;
 • trinene hvor virksomhederne fremskridt, når de starter op og årsagerne til business fiasko;
 • de etiske spørgsmål, står over for virksomheder.

Omsættelige Life Skills

Deltagere på Oxford Enterprise Programme opfordres til at arbejde på vigtige vigtige færdigheder i løbet af deres tid med ORA. Vi mener, at oplevelsen af ​​at være væk fra hjemmet, bor og studerer i et kollegium af University of Oxford eller Yarnton Manor, giver vores studerende til at udvikle en suite af overførbare færdigheder, der går ud over dem, der findes for studerende i deres eget skolemiljø. Vital for fremtidig succes i enhver karriere, disse færdigheder omfatter:

 • udvikle styrker i uafhængighed, selvregulering og selvevaluering;
 • tillid til behandling af en lang række nye mennesker og situationer;
 • ansvar for egen læring, tidsstyring, og arbejde med andre;
 • kommunikationsevner i tale, lytte, og præsentere effektive argumenter i en række forskellige sammenhænge.

Hvem er Oxford Enterprise Programme sigte på?

The Oxford Enterprise Programme er for ambitiøse studerende, der mener sig spirende iværksættere eller virksomhedsledere i morgen. Du vil være mellem seksten og atten, og du vil tænke på dig selv som en Bill Gates eller Richard Branson i fremtiden. Du vil sikkert tælle shows som The Apprentice og Dragons 'Den blandt dine favorit tv-programmer, og du måske endda se dig selv som en fremtidig deltager på en af ​​dem. Uanset om du er opsat på at oprette og drive din egen virksomhed, eller du ser dig selv stige i graderne i et multinationalt selskab, dette kursus er for dig.

The Oxford Enterprise-programmet er også velegnet til studerende, der blot ønsker at lære mere om business, måske for at støtte A-niveau undersøgelse i et beslægtet emne, såsom Business Studies eller økonomi. Det er den ideelle baggrund for en virksomhed karriere af nogen art, så dine langsigtede ambitioner ikke behøver at dreje sig om din at blive en global virksomhed gigant for at drage fordel af at deltage dette kursus. Hvad mere er, deltager dette kursus er en god måde at finde ud af, hvorvidt virksomheden er noget, du ønsker at forfølge på universitetet.

Hvordan vil Oxford Enterprise Programme hjælpe mig med at nå mine ambitioner?

Vi har udviklet Oxford Enterprise Programme at være så nyttigt som muligt i at give dig den stærke fundament du har brug for at komme i gang på rette spor til en konkurrencedygtig virksomhed karriere. Vi introducere dig til baggrunden teorier, modeller og ideer omkring økonomi og virksomhedsledelse, hvilket giver dig en forståelse for, hvordan en virksomhed fungerer. Du vil udvikle din viden om aspekter af at drive en virksomhed, såsom regnskab og finansiering, markedsføring, menneskelige ressourcer, markedsundersøgelser, forretningsetik og hvad gør virksomheder mislykkes - alle værdifulde forberedelse til en virksomhed karriere.

Men hvad vigtigere er, vil vi hjælpe dig med at sætte denne viden i praksis ved at se på det virkelige liv casestudier, herunder et besøg til Oxford blomstrende MINI plante. Du vil også blive sat sjove forretningsmæssige udfordringer i din egen: vores eftermiddag workshops fokuseret på at hjælpe dig med at udvikle hands-on erfaring med hvad der foregår i erhvervslivet, og typisk involvere dig og dine medstuderende arbejder sammen i grupper for at komme med forretningsidéer og udvikle ideen til det punkt, hvor det kunne blive lanceret i den virkelige verden.

Disse forretningsmæssige udfordringer er en af ​​de mest populære elementer i Oxford Enterprise Programme. Tingene bliver yderst konkurrencedygtige som grupper af studerende formulere forretningsidéer og præsentere dem sammen med finansiering figurer, salg og marketing ideer og en business rapport. Disse aktiviteter giver dig en dybere forståelse af, hvad der er involveret i etablering og drive en virksomhed af dine egne, og det hårde arbejde, der går ind i at udvikle, forske og bringe en vare eller tjenesteydelse til markedet.

På toppen af ​​dette dybere forståelse af arbejdet i en virksomhed, vil du også udvikle dine færdigheder i visse områder, der vil gavne din virksomhed erfaring og indsigt. Eksempler indbefatter - men er på ingen måde begrænset til - følgende:

 • Lederskab og ledelse - at få succes i erhvervslivet, vil du næsten helt sikkert finde dig selv at skulle administrere andre mennesker. For at gøre dette effektivt og få mest muligt ud dine medarbejdere, skal du blive dygtig til at motivere andre mennesker. Mens dette kursus ikke gør krav på at forvandle dig til den perfekte business leder i blot to uger, hvad den vil gøre, er at give dig en forståelse af de teknikker ledere kan bruge til at motivere deres medarbejdere.
 • Præsentation færdigheder - præsentationer er en del af livet, når du er i erhvervslivet, når du bliver nødt til at pitche din virksomheds ideer, produkter eller tjenesteydelser til klienter, kunder og investorer. Hvis du ikke kan lide at skulle give præsentationer i skolen, eller du bare føler, at der er plads til forbedringer i din stil og teknik, dette er din chance for at erobre din frygt og lære at levere en glat og imponerende præsentation.
 • Arbejde i teams - mest bedste business mennesker vil fortælle dig, at erhvervslivet er fundamentalt om at komme videre med andre mennesker; Det er derfor, netværk er så vigtigt. Folk kan lide at gøre forretninger med folk, de kan lide og nyder at arbejde med, og at være nacn vil få dig langt i verden af ​​erhvervslivet. The Oxford Enterprise Programme giver dig uvurderlig praksis på arbejde effektivt med andre, som er en af ​​de mest grundlæggende aspekter af opbygningen af ​​et navn for dig selv. For at få succes i din karriere, er du nødt til at være i stand til at hæve sig over den slags skænderier, du ser på lærlingen, og du har brug for at udvikle din evne til at bidrage med idéer, formulere din mening roligt, og rose andres indsats. Du har mulighed for at gøre alle disse ting og meget mere i løbet af din tid på Oxford Royale Academy.

Hvorfor deltage i Oxford Enterprise Programme nu?

Denne sommer kursus gør ideel forberedelse til en virksomhed grad, da det introducerer dig til de begreber, du dække mere indgående på universitetet, hvilket giver dig et forspring. Hvad mere er, det er en måde at demonstrere på universitetets indlæggelser vejledere, at du er seriøs omkring at forfølge dine mål, og det er yderst relevant erfaring til at tale om på din personlige erklæring. Deltagelse i Oxford Enterprise Programme vil gavne din A-niveau studier, også, og ikke kun Business Studies. For eksempel vil de præsentationsteknik du bygge på i løbet af din tid hos os komme i handy for de præsentationer, du bliver nødt til at give i skolen (og universitet ud over dette).

Din tilstedeværelse på Oxford Enterprise Programmet vil også være en fantastisk tilføjelse til dit CV, da det viser potentielle arbejdsgivere, at du forstår mere om business end de fleste andre ansøgere. Dette kan være en stor fordel, selvom du kun søger kortsigtet arbejde, såsom en del tid lørdag job at passe omkring dine studier; det sætter dig ud fra andre kandidater, viser, at du er en person, der tager erhvervslivet alvorligt, og viser, at du er en person, der er ivrig efter at lære af dine erfaringer med denne arbejdsgiver. Med sådanne vidtrækkende fordele for denne fornøjelig sommer kursus, giver det mening at afsætte et par uger af din sommerferie til at komme til Oxford Royale Academy.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på Oxford Enterprise Programme:

 • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
 • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
 • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
 • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
4,595 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date