Read the Official Description

ls

Oversigt

Den Law School forberedelse program kombinerer møder, hvor processen med at ansøge til jurastudiet med sessioner, hvor de studerende vil lære om et aspekt af lov og derefter drøfte det.

Dette program er også tilgængelig i Cambridge og London.

For studerende i alderen 13-15, ORA tilbyder en introduktion til lov kursus.

Fagligt indhold

interviews

På Law School forberedelse program, de studerende fokusere på og praktisere de nødvendige i en god lov skole og advokatfirma interview færdigheder. De bliver bedt om at overveje forskellige typer af spørgsmål, de måtte blive stillet i interviews, og hvordan man bedst til at tackle dem. De lærer, hvordan man skriver en god juridisk essay og øge deres kommercielle bevidsthed for at søge relevante job og praktikpladser i retssektoren.

Personlige Udtalelser

Eleverne bliver guidet gennem processen med at skrive en stærk personlig erklæring. I løbet af de to uger, de udarbejder deres egen udtalelse for at få en første eller anden udkast deres erklæring klar, når de forlader Oxford.

LNAT test

Derudover studerende ser på LNAT (nationale Admissions Test for lov), som bruges af mange universiteter til at vurdere ansøgere. Eleverne bliver introduceret til de vigtigste nødvendige færdigheder til at tackle den del af testen essay. De ser også på de typer af multiple choice-spørgsmål stillet på eksamen, og få en chance for at besvare dem under tidsindstillede betingelser.

Crown Court Visit

Et særligt højdepunkt for vores studerende er vidne til en straffesag i London for at opleve fortalervirksomhed første hånd og for at få en fornemmelse af, hvordan det er at tale i retten. Studerende vil også få en chance for at arbejde i grupper på et omstridt, hvilket er en mundtlig præsentation af en juridisk argument mod en modstander i tilstedeværelse af en dommer. Studerende vil blive givet et sæt af fakta, og forskning og forberede et argument på vegne af deres (fiktive) klienter. Gennem øvelse vil de studerende øve deres tale-skrive og fortalervirksomhed færdigheder. Programmet slutter med en mock retssag, hvor alle studerende kommer til at spille forskellige roller.

ls

Læringsmål

Dette kursus har til formål at:

 • introducere de studerende til lov i England;
 • udstyre de studerende med en bred vifte af logik og argumentation færdigheder og teknikker, der vil sætte dem i stand til at konstruere overbevisende argumenter både essays og i mundtlig debat;
 • sætte de studerende med de adgangskrav for at studere jura på britiske universiteter.

Ved udgangen af ​​kurset skal de studerende have:

 • fik indblik i, hvad der udgør et stærkt program til at studere jura ved et britisk universitet;
 • udviklet og praktiseret deres kritiske tænkning og logiske ræsonnement
 • forbedret deres interviewteknik og dyrket i tillid til deres præsentationsteknik;
 • opnået en forståelse af kontrakt, kommercielle og forretningsmæssige lov i Det Forenede Kongerige;
 • styrket deres offentlige taler og diskuterer færdigheder;
 • udviklet deres tillid til at præsentere deres argumenter i en række forskellige sammenhænge.

Omsættelige Life Skills

Deltagere på Law School Forberedelse program opfordres til at arbejde på vigtige vigtige færdigheder i løbet af deres tid med ORA. Vi mener, at oplevelsen af ​​at være væk fra hjemmet, bor og studerer i et kollegium af University of Oxford, giver vores studerende til at udvikle en suite af overførbare færdigheder, der går ud over dem, der findes for studerende i deres eget skolemiljø. Vital for fremtidig succes i enhver karriere, disse færdigheder omfatter:

 • udvikle styrker i uafhængighed, selvregulering og selvevaluering;
 • tillid til behandling af en lang række nye mennesker og situationer;
 • ansvar for egen læring, tidsstyring, og arbejde med andre;
 • kommunikationsevner i tale, lytte, og præsentere effektive argumenter i en række forskellige sammenhænge.

Hvem er den Law School Forberedelseskursus for?

Den Law School Forberedelse kursus er designet til studerende, der ønsker at studere jura på universitetet. Det er normalt sådan, at selvhævdende studerende, der nyder at diskuterer, især i en formel indstilling, opfordres til at studere jura på universitetet. Men mens disse studerende ofte er velegnede til den type arbejde, der kræves af barristers, er de ikke de eneste studerende, der klarer sig godt i sådan en karriere. Studerende, der finder snørklede af loven og de måder, som vores samfund er indrettet til at være interessant, selv om de ikke er entusiastiske debattører, bør overveje lov som en mulighed for deres fremtidige karriere.

Som sådan, selv om dette kursus primært er beregnet til dem, der allerede har besluttet, at de vil anvende for at studere jura på universitetet, er det også velegnet til studerende, der er i øjeblikket i gang med at beslutte, hvad de ønsker at studere, eller om at studere lov i UK ville passe dem. Dette kursus giver de studerende til at afprøve, hvordan det er at studere jura, herunder vigtige elementer i et universitet-stil kursus såsom mooting (processen med at iscenesætte en mock prøveversion) og ser på den brede vifte af emner, der kommer der hører under den lov.

Hvordan vil Law School Forberedelseskursus hjælpe mig med at nå mine ambitioner?

Den Law School Forberedelseskursus er blevet omhyggeligt designet til at hjælpe dig i alle aspekter af vejen til jurastudiet.

En realistisk indtryk af jurastudiet

Fra film som "Legally Blonde" til bizarre vandrehistorier gået rundt på de studerendes fora, er det meget nemt at få et falsk indtryk af, hvad bachelor studiet af loven består af, og mere generelt, hvad livet på jurastudiet er faktisk gerne. Law School Forberedelse vil give de studerende en introduktion til de juridiske begreber, som de vil møde, såsom Business Law, aftaleret og strafferet, og et indtryk af, hvordan disse emner bliver undervist i en bachelor omgivelser.

Det betyder, at studerende, der har taget Law School Forberedelseskursus vil være i stand til at nærme ansøgninger til jura fra en position af større forståelse. Derudover har vænne sig til den måde, loven er uddannet på universitetet, vil de være klar til at arbejde på den rigtige måde fra deres første dag på jura, få et forspring i løbet af jævnaldrende, der kan stadig bosætter sig i.

Øv for LNAT

Den LNAT er en egnethedsprøve, der anvendes af otte af de bedste britiske universiteter for at skelne mellem topkandidater, især i vurderingen af ​​logiske ræsonnement og læseforståelse. Universiteter kræver LNAT omfatter Birmingham, Bristol, Durham, Glasgow, Kings College London, Nottingham, Oxford og University College London. Med kandidaternes gennemsnitlige score stiger hvert år, forbereder godt til denne test bliver stadig vigtigere. Dette kursus hjælper eleverne med at forbedre deres LNAT scores ved at tale igennem, hvad testen kræver, ser på prøvens spørgsmål og udøver virksomhed under eksamen betingelser, så når eleverne kommer til at tage LNAT for alvor, vil de være bekendt og fortrolig med dens krav, og dermed klar til at gøre godt.

Lær om UCAS applikationer

For ikke-britiske ansøgere kan UCAS universitetet ansøgningssystem være meget forvirrende. Vejledning om, hvilken kombination af universiteter til at gælde til og hvordan man skriver en god personlig erklæring kan variere meget, og det kan være svært at sige, når det er pålidelige, og hvornår ikke. Vores ekspert lærere ved, hvad det kræver at få accepteret på jurastudiet gennem UCAS systemet, og du kan være sikker på, at deres råd vil stå dig i god stedet, når du begynder ansøgningsprocessen.

Et aspekt af Law School Forberedelseskursus arbejder på din personlige erklæring. Den personlig erklæring er ofte betragtes som den mest udfordrende del af UCAS ansøgningsprocessen. Det er en 40-line erklæring, som er skrevet af den studerende, om, hvorfor de ønsker at studere deres valgte kursus og hvad der gør dem velegnede til det - en opgave, som mange studerende finder meget svært at opnå. På Law School Forberedelseskursus, vil du lære, hvad der gør en god personlig erklæring, har mulighed for at læse succesfulde personlige udsagn og udkast din egen personlige resultatopgørelsen under vores lærere 'vejledning.

UCAS giver også eleverne til at gælde for kun fem universiteter per ansøgning cyklus, hvilket betyder, at universiteternes studerende gælder, skal vælges med omhu. Igen vil vores lærere kunne rådgive studerende på hvilke kurser, hvor universiteterne kunne passer dem bedst, og som de ville være bedst ud målretning givet deres akademiske præstationer og deres interesser. Dette hjælper eleverne undgå "spilde" en UCAS plads på et universitet, der ikke ville være rigtigt for dem, så de gælder for fem universiteter, at de er rigtige for og der er rigtige for dem, at maksimere deres chancer for succes.

Gain interview færdigheder

Mens de fleste universiteter ikke interviewe for lov, er det vigtigt at være ordentligt forberedt, hvis du anvender til dem, der gør - og selv hvis du ikke er, vil interview færdigheder være afgørende, når du opgraderer og indtaste den konkurrenceprægede verden for at anvende til advokatfirmaer for en uddannelsesaftale.

I løbet af din tid på Law School Forberedelseskursus, vil du blive deltager i diskussion og debat på daglig basis, hvilket giver dig øve i lufte dine synspunkter foran et publikum på dine kammerater og en kvalificeret lærer, som vil øge din selvtillid og færdigheder i offentlige taler. Du har mulighed for at deltage i en mock interview at finpudse interview-specifikke færdigheder, også, som også vil give dig værdifuld erfaring af den stil af spørgsmål, du kan forvente fra en lov skole interview. Hvad mere er, vil det materiale, du vil dække på kurset være et nyttigt informationskilde for diskussioner interview, både hvad angår detaljerne i den lov, som du vil dække og i form af bredere spørgsmål, såsom konsekvenserne af etiske dilemmaer på loven og den måde loven interagerer med forskellige etiske systemer.

Hvorfor deltage Law School Forberedelseskursus nu?

Hvis du er i alderen 16-18, nu er det tid til at handle, hvis du ønsker at forbedre dine chancer for at komme ind jurastudiet. De fleste vælger at gælde for UCAS i det sidste år af skolen, så det er værdifuldt at lære om processen, før du nå dette stadium, for at have masser af tid til at samle den relevante erfaring til din personlige erklæring, at læse omkring emnet for din samtale og at forske mulige universitetets muligheder for din ansøgning.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på Law School Forberedelse Program:

 • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
 • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
 • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
 • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
4,295 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date