Sommerkursus i filantropi og civilsamfundet: en sammenligning

Koc University - Istanbul Turkey

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Sommerkursus i filantropi og civilsamfundet: en sammenligning

Koc University - Istanbul Turkey

Akademisk program:

For at se 2017 pensum med opdateringer, skal du kigge igen i begyndelsen af ​​2017!

Historisk set har filantroper spillet en vigtig rolle i udviklingen af ​​det civile samfund. Filantropi dag er et globalt fænomen, udnytte forskellige institutionelle former og involverer både meget velhavende og de beskedne ressourcer til at behandle spørgsmål af fælles interesse.

De almennyttige organisationer, som filantroper fond repræsenterer næsten ti procent af den amerikanske økonomi og ikke-statslige organisationer er blandt de hurtigst voksende dele af økonomien i andre dele af verden. Alligevel, mange studerende er bekendt med filantropi og den rolle interesseorganisation plan i samfundslivet. Filantroper er en vigtig kilde til kapital i sociale bevægelser, der fremmer innovation og støtter statslige og græsrødder infrastruktur, som fører til social forandring. Statslige organisationer, både formelle og uformelle er de køretøjer til filantroper sociale investeringer.

Målet med kurset er at introducere de studerende til rollen filantropi og civilsamfundsorganisationerne spiller i samfundslivet, specielt i Tyrkiet og USA. Dette kursus introducerer studerende til individuel og institutionel filantropi og den rolle og forvaltning af nonprofit / civilsamfundsorganisationer i samfundslivet gennem en hands-on tjeneste-learning grantmaking oplevelse. Som en del af dette kursus studerende vil få mulighed for at lære om flere tyrkiske civilsamfundsorganisationer.

filantropi

Credits:

Du vil tjene 6 ECTS i slutningen af ​​kurset.

Forudsætninger:

 • En baggrund i samfundsvidenskab er ikke påkrævet. Koç University inviterer alle interesserede studerende til at anvende, uanset baggrund eller større.
 • Et minimum af 2,5 GPA er påkrævet.
 • Undervisningssproget er engelsk. Studerende skal have et minimum af TOEFL PBT 550, TOEFL CBT 213, TOEFL HIH 80 eller IELTS 6,5 (gælder ikke for studerende, der søger fra institutioner, hvis undervisningssprog er engelsk).

Kursus struktur:

 • 3 ugers undervisning + service-læringsaktiviteter
 • Læring via foredrag, gæsteforelæsere og studenteroplæg (mandag til torsdag)
 • Tjenesten læringsaktiviteter vil finde sted om fredagen

Desuden vil de studerende beslutte, kollektivt, for at gøre et tilskud til én. Alle i organisationen, som du vil arbejde, vil modtage et tilskud fra klassen; men vil du beslutte, hvilken en du ønsker at støtte med et større tilskud.

Dette kursus er et samarbejde af Office of International Programs og Koç Forum University Social Impact (KUSIF).

filantropi

Ansøgning

Hvis du vil anvende, er de studerende forpligtet til at indsende:

 • Online ansøgningsskema
 • En 400 ord redegørelse den studerendes motivation for deltagelse
 • Udskrifter beskriver studerendes akademiske præstationer
 • TOEFL eller IELTS score ark
 • Ikke-refunderbart depositum på 100 USD

Indbetaling af depositum vil sætte dig på ansøgernes liste, men vil ikke sikre dig en plads i programmet. Din deltagelse vil kun blive bekræftet, når du fuldføre privattimer og dorm betalinger. Depositum på 100 USD, udledes af det fulde beløb for undervisning, som du vil betale. Hvis du annullerer din deltagelse på noget tidspunkt, vil dette depositum ikke blive refunderet til dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
3 uger
Fuldtid
Price
Pris
1,250 USD
Omfatter indkvartering på campus, måltider, omkostninger forbundet med service læringsaktiviteter (transport osv), diverse andre udgifter. Studerende kommer fra partnerinstitutioner i Koç Universitet vil få 10% rabat på undervisningen.
Information
Deadline
Locations
Tyrkiet - Istanbul, Istanbul
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Tyrkiet - Istanbul, Istanbul
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen