Read the Official Description

Oplev dine passioner. Den bedste sommer nogensinde.

Rejser verden, opbygge færdigheder, og brændstof dine passioner under Winterline Global Færdigheder 'Sommer programmer.
Du vil få hands-on erfaring i dine interesseområder, opdage, hvad gør du kryds, og bygge livslange venskaber. Du vil forstå, hvordan, hvad du gør påvirker andre i hele verden, og lære at bygge fra det. Hvis du overvejer en fagområde, men ikke sikker på, men hvis det er rigtigt for dig, dette er din mulighed for at prøve det, mens du arbejder med og lære af vores utrolige partnerorganisationer.
Gør dig klar til den bedste sommer nogensinde.

24 juni - 13 august, 2017

Global Gastronomi

Spanien, Italien, Frankrig, Thailand, Cambodja, US
Uanset om du drømmer om at være en kok, der ejer en B & B eller bare ønsker at vide, hvordan at være vært for en morder middagsselskab, dette program leverer. Du vil udforske forskellige typer af fødevarer prep. Besøg en kulinarisk kunst universitet i Spanien. Oplev håndværk af vinfremstilling og mixology. Lær den tværkulturelle kunst af gæstfrihed. Fordyb dig i mad som hjertet af den menneskelige kultur, fra fagfolk rundt om i verden.

Færdigheder Højdepunkter:
  • Fejr de kulinariske traditioner jord til bord og håndværksmæssige fødevarer på familieejede vinmarker, gårde og ranches.
  • Lær, hvordan druerne er dyrket og forarbejdet, hvordan oliven høstes og gøres til olie, og hvordan tomaterne dyrkes og tørres.
  • Oplev de århundreder gamle kunst af mad konservering, herunder bejdsning, rygning, og fremstilling af ost.
  • Lær første hånd færdigheder madplaner, ingrediens udvælgelse, madlavning, og bagning i køkkener, bagerier, og fine spisestuer.
  • Forstår at være vært for en middag, fra gæstelisten og menuen planlægning til vin fodboldmesterskaber, service og bord etikette.
  • Catch, pick, og forberede frisk fisk, lave nudler, og bruge krydderier og urter til både smag og sundhed.
  • Udforsk travle udendørs markeder i Europa og Asien, og hånd-vælg friske råvarer til dine måltider.
  • Street food - hvordan gør de det ?! Lær at lave frisk mad med begrænset plads
PROGRAM EMPHASIS Regional mad, globale gæstfrihed tradition, mixology


DATOER 24 juni-13 august, 2017
VARIGHED 7 uger
Lande / STEDER Spanien, Italien, Frankrig, Thailand, Cambodja, US
FERIEBOLIGER Vandrerhjem, sovesale, landsbyer
AFGANGSBY New York, NY
RETURN CITY Kommer snart!
AGES 18-22
PROGRAM FEE $ 15,000

Program taught in:
Engelsk
Winterline Global Skills

See 8 more programs offered by Winterline Global Skills »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Aug. 2019
Duration
7 uger
Fuldtid
Price
15,000 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date