Read the Official Description

Oversigt

Fra veje, tunneler og broer, der gør os i stand til at bevæge sig rundt i landet til de planer, der gør os i stand til at flyve til udlandet for vores ferier, vi har en masse at takke teknik til. Hvis du gerne vil vide mere om dette interessante og vidtrækkende emne, og hvordan det hjælper os med at drage fordel af verden omkring os, så Oxford Royale Academy Engineering kursus er noget for dig.

Fagligt indhold

På dette kursus, vil du lære om forskellen mellem de store grene af teknik: borgerlige, mekanisk, strukturelle, elektriske, kemiske og aeronautisk. Du vil overveje arbejdet med forskellige former for ingeniører, og lære den tekniske ordforråd og analytiske færdigheder er nødvendige for at forstå komplekse ingeniørmæssige emner og problemer. Interaktive workshops og aktiviteter vil konsolidere din læring, hjælper dig med at få sammenhæng mellem teoretiske begreber og deres praktiske anvendelser. Samt lære engineering-specifikke færdigheder som kredsløb design, vil du også udvikle færdigheder, der gælder for mange andre fag og karriere, såsom offentlige taler og videnskabelige metoder.

ee

Hvorfor tage dette kursus?

Den Engineering kursus på Oxford Royale Academy giver dig mulighed for at studere en fascinerende videnskabelig emne sjældent undervises i skolerne. Hvis du er en sabbatår studerende planlægger at læse til ingeniør eller et beslægtet område (såsom fysik eller matematik) på universitetet, dette vil være en nyttig introduktion til emnet, mens dem, der allerede på universitetet vil finde kurset supplerer deres eksisterende studier. For kandidater, det giver et interessant indblik, der kan være relevante for visse arbejdsområder, samt giver dig overførbare færdigheder, som vil give dig en kant i jobansøgninger.

Selv hvis du ikke studerer et videnskabeligt emne på universitetet eller gå ind i en relateret karriere, vil kurset forbedre din generelle viden i en fornøjelig og intellektuelt stimulerende måde. Hvad mere er, vil de overførbare færdigheder, du udvikler gennem deltage dette kursus være til gavn på universitetet og i din fremtidige karriere, især færdigheder som kommunikation, offentlige taler og videnskabelig analyse.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på Engineering programmet:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
4,295 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25