Sommerkursus - engineering (for aldre 19-25)

Oxford Royale Academy

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Sommerkursus - engineering (for aldre 19-25)

Oxford Royale Academy

Oversigt

Fra veje, tunneler og broer, der gør os i stand til at bevæge sig rundt i landet til de planer, der gør os i stand til at flyve til udlandet for vores ferier, vi har en masse at takke teknik til. Hvis du gerne vil vide mere om dette interessante og vidtrækkende emne, og hvordan det hjælper os med at drage fordel af verden omkring os, så Oxford Royale Academy Engineering kursus er noget for dig.

Fagligt indhold

På dette kursus, vil du lære om forskellen mellem de store grene af teknik: borgerlige, mekanisk, strukturelle, elektriske, kemiske og aeronautisk. Du vil overveje arbejdet med forskellige former for ingeniører, og lære den tekniske ordforråd og analytiske færdigheder er nødvendige for at forstå komplekse ingeniørmæssige emner og problemer. Interaktive workshops og aktiviteter vil konsolidere din læring, hjælper dig med at få sammenhæng mellem teoretiske begreber og deres praktiske anvendelser. Samt lære engineering-specifikke færdigheder som kredsløb design, vil du også udvikle færdigheder, der gælder for mange andre fag og karriere, såsom offentlige taler og videnskabelige metoder.

ee

Hvorfor tage dette kursus?

Den Engineering kursus på Oxford Royale Academy giver dig mulighed for at studere en fascinerende videnskabelig emne sjældent undervises i skolerne. Hvis du er en sabbatår studerende planlægger at læse til ingeniør eller et beslægtet område (såsom fysik eller matematik) på universitetet, dette vil være en nyttig introduktion til emnet, mens dem, der allerede på universitetet vil finde kurset supplerer deres eksisterende studier. For kandidater, det giver et interessant indblik, der kan være relevante for visse arbejdsområder, samt giver dig overførbare færdigheder, som vil give dig en kant i jobansøgninger.

Selv hvis du ikke studerer et videnskabeligt emne på universitetet eller gå ind i en relateret karriere, vil kurset forbedre din generelle viden i en fornøjelig og intellektuelt stimulerende måde. Hvad mere er, vil de overførbare færdigheder, du udvikler gennem deltage dette kursus være til gavn på universitetet og i din fremtidige karriere, især færdigheder som kommunikation, offentlige taler og videnskabelig analyse.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på Engineering programmet:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
2 uger
Fuldtid
Price
Pris
4,295 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Oxford, England
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - Yarnton, England
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Videoer

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25