Read the Official Description

Oversigt

Hvor mange gange har du fundet dig selv sige "Der er en app til at"? Computere og apps er blevet så dybt forankret i vores dagligdag, at det er svært at forestille sig livet uden dem. Den store efterspørgsel efter IT-færdigheder, kombineret med en generel mangel på kvalificeret arbejdskraft i dette hurtige voksende område, gør datalogi og App Programmering et godt område til at vokse din viden - og dette kursus er den ideelle måde at komme i gang.

Fagligt indhold

På vores udfordrende datalogi og App Programmering kurset vil du blive introduceret til de grundlæggende principper for datalogi og de måder, hvorpå computerteknologi kan udnyttes. Samt at studere programmering teori, vil du udvikle praktiske færdigheder i hjemmeside udvikling, ved hjælp af HTML for strukturen og CSS til formatering, og du vil også blive introduceret til Python, en mere videnskabelig programmeringssprog. Du vil få en forståelse af matematikken bag computer algoritmer, og du vil arbejde i teams til at designe og udvikle din egen app til at sætte hvad du har lært på prøve.

cs

Hvorfor tage dette kursus?

Datalogi og App Programmering er en fascinerende og yderst relevant kursus designet til sabbatår studerende, bachelorer og nyuddannede. Din tid på dette kursus vil give dig en dybere forståelse af den teknologi, der er blevet så grundlæggende for hverdagen, udstyre dig med ny viden og færdigheder, der har potentiale til at føre til en lukrativ karriere.

Selv hvis du ikke ender med at gå ind i en computer science-relateret karriere, kurset giver nyttige baggrund, der vil komme i handy for en bred vifte af karrieremuligheder. I den moderne arbejdsplads, kendskab til computere og apps er altid hjælpsomme og i efterspørgslen, så din deltagelse på kurset vil forbedre dit CV og sætte dig ud fra andre kandidater. Hvad mere er, vil du udvikle færdigheder - såsom at arbejde effektivt i et team - der vil stå dig i god stedet på universitetet og i din fremtidige karriere.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på datalogi og App Programmering program:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date