Read the Official Description

Oversigt

I næsten alle karrierevej, hvis du ønsker at gå videre, er du nødt til at være i stand til at håndtere mennesker - og det er især tilfældet i verden af ​​erhvervslivet. I dette kursus, er du nødt til chancen for at se på, hvad der adskiller gode ledere fra dårlige ledere, og hvordan du kan erhverve ledelsesmæssige færdigheder, som vil tjene dig godt i din fremtidige karriere. Du vil se på lederskab, folk færdigheder og hvordan man kan håndtere en bred vifte af udfordrende management situationer.

Fagligt indhold

Denne meget praktisk kursus ser på, hvordan man kan matche de færdigheder, du allerede har til at være en god leder. Over to uger af studiet, vil du se på alt der kræves af en leder, som inspirerer et team, der giver nyttig feedback, hvilket gør en pitch, budgettering, strategi og planlægning og hvordan man arbejder med vanskelige kolleger - og du kommer til at arbejde mod at lære de nødvendige færdigheder til at trække dette fra og inspirere et team. Du vil se på forskellige ledelsesformer, og arbejde ud af, hvilken er den rigtige for dig og de situationer, du kan støde på, givet din egen personlighed og evner.

Fordi dette kursus er rettet mod elever i alderen 19. til den 25., vil du også se på ledelsesmæssige udfordringer, der påvirker specifikt denne aldersgruppe, såsom hvordan man håndterer ikke bliver taget alvorligt på grund af din alder, og hvordan de skal håndtere mennesker, der kan være betydeligt ældre og mere erfarne end du er. Casestudier af forskellige virksomheder - nogle vellykkede og nogle ikke - vil hjælpe dig med at forstå, hvad der har ført ledere til at lykkes eller mislykkes. Virksomheder ledet af unge iværksættere er særlig fokus på de casestudier valgt.

Derudover vil du lære overførbare færdigheder, som vil være nyttige i en lang række sammenhænge, ​​såsom styring af uddelegering, offentlige taler og præsentationsteknik. Arbejde med studerende fra hele verden vil også give dig et indblik i, hvordan bedste praksis ledelsesformer varierer på tværs af forskellige kulturer, og der vil være omfattende diskussion af, hvordan man forvalter mulige sammenstød kultur i en stadig mere globaliseret verden. Der vil også være tid til studerende med ledelseserfaring, uanset fra arbejdspladsen, fra skole eller universitet eller fra fritidsaktiviteter, at rejse problemer, de har stået over for så unge ledere og for koncernen for at diskutere mulige måder at sådanne udfordringer kan få blevet løst.

bm

Hvorfor tage dette kursus?

Du har måske en inspireret idé til en ny app, eller en velgørende årsag, som du brænder for, men at lave en succes bestræbelser som disse vil uundgåeligt kræve business management færdigheder. Ligeledes enhver forfremmelse, du får i din fremtidige karriere vil sandsynligvis kræve forvaltningen af ​​andre medarbejdere; og mens nogle arbejdsgivere vil tilbyde uddannelse til dette, vil mange simpelthen forventer du at finde ud af det for dig selv.

Oxford Royale Academy Business Management kursus er målrettet specifikt mod behovene hos de studerende i alderen 19. til den 25. business management. Du kan tage en sabbatår, eller være en aktuel bachelor eller nyuddannet akademiker, der nyligt er startet i arbejdslivet. De fleste grader omfatter ikke business management færdigheder, men kan ikke desto mindre føre til job, der gør - dette intensive, sjov, hands-on to-ugers kursus kan hjælpe dig niveau op i færdigheder, så du er klar til at tage på ledelsesansvar, i uanset form, der kan være. Efter alt, de færdigheder, der er afgørende i bestyrelseslokalet er lige så anvendelig til at styre et teater gruppe eller politisk kampagne. Omgivet af ligesindede jævnaldrende, dette kursus vil ikke kun træne dig i ledelse og business viden, men hjælpe med at opbygge din tillid, så du ved, at du er klar til de kommende udfordringer.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på Business Management-programmet:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
4,295 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25