Sommerkursus - akademisk opdagelse (for aldre 8-10)

Oxford Royale Academy

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Sommerkursus - akademisk opdagelse (for aldre 8-10)

Oxford Royale Academy

Oversigt

Vores Academic Discovery-programmet giver de studerende i alderen 8-10 mulighed for at bo og studere i St Marys Ascot, en top UK kostskole. For hver uge-lange session, studerende studere en bred vifte af Kunst og Videnskab emner, sammen med en række eftermiddag workshops. Dette kursus er også tilgængelig for studerende i alderen 11-12

Fagligt indhold

Studerende i alderen 8-10 på vores Academic Discovery Programmet vil få mulighed for at studere en bred vifte af Kunst og Videnskab fag, sammen med sjove eftermiddag workshops, der vil bidrage til at konsolidere, hvad de har lært, at dagen. Uanset om de studerende ønsker at studere et område af interesse, eller lære noget helt nyt, vil de helt sikkert finde noget af interesse for dem.

d

Læringsmål

Inde i klasseværelset, hvert fag har sine egne læringsmål, der vedrører det materiale dækket i kurset, samt den viden og færdigheder fremmes.

Omsættelige Life Skills

Deltagere på Akademisk Discovery-programmet opfordres til at arbejde på vigtige vigtige færdigheder i løbet af deres tid med ORA. Vi mener, at oplevelsen af ​​at være væk fra hjemmet, bor og studerer i St Marys Ascot, en top UK kostskole, giver vores studerende til at udvikle en suite af overførbare færdigheder, der går ud over dem, der findes for studerende i deres eget skolemiljø. Vital for fremtidig succes i enhver karriere, disse færdigheder omfatter:

  • udvikle styrker i uafhængighed, selvregulering og selvevaluering;
  • tillid til behandling af en lang række nye mennesker og situationer;
  • ansvar for egen læring, tidsstyring, og arbejde med andre;
  • kommunikationsevner i tale, lytte, og præsentere effektive argumenter i en række forskellige sammenhænge.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på Akademisk Discovery-programmet:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
1 - 5 uger
Fuldtid
Price
Pris
1,495 GBP
5 uger £ 6995
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Oxford, England
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Det Forenede Kongerige - Yarnton, England
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates