Read the Official Description

Oversigt

Fra mælkeprisen til Storbritanniens meget omdiskuterede medlemskab af Den Europæiske Union, få akademiske discipliner har så stor en indflydelse på vores hverdag som Economics. Dette kursus vil skinne en lys på den teoretiske side af denne komplekse og ofte misforstået emne, overvejer virkelige applikationer i forbindelse med de mere praktiske discipliner finansiering og regnskab. Uanset om du ønsker at forbedre din generelle viden eller du overvejer en karriere i et beslægtet område, kurset er en fascinerende introduktion til emnet.

Fagligt indhold

På dette kursus vil du se på afgørende økonomisk teori, og hvordan det anvendes gennem en række emner inden for mikroøkonomi, makroøkonomi og international økonomi. Dækker modeller såsom markedsstruktur, international handel, og valutakurser du vil overveje grundlæggende økonomiske problemer som knaphed og valg og udbud og efterspørgsel. Du vil desuden overveje aktuelle økonomiske spørgsmål såsom arbejdsløshed og de fordele og ulemper ved EU-medlemskab, der nærmer sig dem fra en intellektuel perspektiv og engagere sig i debatten med dine medstuderende.

Med din nye viden om økonomi i tankerne, vil du så dykke ned i de mere praktiske discipliner økonomi og regnskab, overvejer forskellene mellem de to, og udforske de mange karrierevalg rådighed inden for hver.

ef

Hvorfor tage dette kursus?

Dette kursus henvender sig til sabbatår studerende, bachelorer og nyuddannede i alderen mellem 19 og 25. Det giver en fornøjelig intellektuel udfordring med at besætte en del af din sommer, og vil styrke din viden og forståelse af verden omkring dig. Ved at lære om økonomi, finansiering, og regnskab du få et indblik i en række mulige karrierevalg, samt erhvervelse af viden, der vil forbedre dit CV. Hvad mere er, fordi debat er en central del af undervisningen på Oxford Royale Academy, vil du udvikle færdigheder såsom offentlige taler og evnen til at analysere et argument, som vil stå dig i god stedet enten på universitetet og eller når de ansøger om jobs.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på økonomi, finans og regnskab program:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
4,295 GBP
Deadline
Contact school
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Contact school
Application deadline
Contact school
Start Date
Juli 2019
End Date
Contact school
Application deadline
Contact school

Juli 2019

Location
Application deadline
Contact school
End Date
Contact school
Location
Application deadline
Contact school
End Date
Contact school

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25