Read the Official Description

Oversigt

Dette to-ugers program vil introducere de studerende til de grundlæggende principper for mikroøkonomi, makroøkonomi og beslægtede fagområder, herunder økonometri, bank og økonomistyring. På Oxford Royale Academy Economics kursus, har du chancen for at lære om økonomi, der understøtter vores dagligdag, hvad der forårsager finanskriser, og forskellige skoler til at tænke blandt økonomer om, hvordan vi kan gøre vores samfund mere økonomisk stabilt og velstående en til at leve i. Økonomi påvirker så meget af vores liv alligevel så mange af os finder det mystisk, så i denne to-ugers kursus, du kan løfte låget på nogle af de principper, debatter og usikkerheder, som studiet af økonomi besidder.

Fagligt indhold

Hvad sker der, hvis du øge skatterne for de rige? Vil en højere mindsteløn hjælp til at løfte folk ud af fattigdom, eller bare øge arbejdsløsheden? Hvad betyder at have en svag valuta betyder for et land, praktisk? Hvorfor er Freddos så meget dyrere end de plejede at være? I denne økonomi kursus, vil du lære svarene forskellige eksperter har til hvert af disse spørgsmål, og kommer til at forstå, hvorfor de forskellige teorier, der ligger til grund for deres svar kan føre dem til at være uenig.

Du vil se på virkningen af ​​individuelle beslutninger om økonomiske systemer (mikroøkonomi), økonomi over en større, især nationalt plan (makroøkonomi) og andre områder såsom statistikker i økonomi, og økonomisk teorihistorie. Eleverne opfordres til at præsentere deres egne meninger til diskussion, om du ønsker at lave en inciterende forsvar for marxismen eller tale i ros af neoliberalismen. Diskussion og debat er vitale elementer i dette kursus, hvor du vil blive udstyret med den jordforbindelse af viden og teori til at forsvare dine meninger overbevisende. Præsentere dine synspunkter på en måde, der er høflig og respektfuld af andre er en færdighed, at du også vil få mulighed for at finpudse.

Virkelige verden eksempler er centrale for tilgangen på dette kursus; især, vil du se på finanskrisen i 2008, se sine rødder i historien og forstå det første, hvad der kunne have forhindret det, og for det andet de foranstaltninger, som regeringer og virksomheder rundt om i verden for at mindske dens virkninger. Du vil diskutere, om deres handlinger var effektive, og diskutere, hvad der kunne have været gjort bedre, givet i bagklogskabens lys.

ec

Hvorfor tage dette kursus?

Økonomi påvirker vores liv på utallige måder. Hvis du er interesseret i politik, den offentlige orden, den lov, internationale udvikling eller beslægtet emne, en grundig forståelse af Economics er afgørende. For aktuelle bachelorer studerer en af ​​ovenstående emner, er dette kursus stærkt anbefales at forbedre din forståelse af din egen emne, og for at give dig et indblik i, hvad Economics har at tilbyde, bør du vælger at forgrene ind i det for din kandidatgrad.

Men mange studerende overvejer at tage vores Economics kursus studere kurser, der ikke umiddelbart relateret, fra engelsk litteratur til Fysik. Tager Oxford Royale Academy to-ugers Economics kursus kan være en forfriskende forandring, hvis du studerer en uafhængig emne. Bortset fra noget andet, vil det hjælpe dig med at forstå overskrifterne i Financial Times.

Hvis du ikke er en aktuel bachelor, men i stedet at tage en sabbatår eller nyuddannet, kan du finde, at dette Economics kursus er af værdi for dig, hjælper dig med at forstå de forretningsmæssige beslutninger af din arbejdsgiver, eller eventuelt lysende en fremtidig karriere sti eller yderligere undersøgelse. Det bred vifte af studerende på enhver Oxford Royale Academy kursus, fra hele verden, bidrage til at belyse studiet af økonomi fra et globalt perspektiv, som er stadig mere værdifuld i den moderne verden.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på Economics programmet:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
4,295 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25