Læs den officielle beskrivelse

Lev og studere i en af ​​de mest elskede byer i verden - Firenze.

Mens du får mest ud af den italienske kultur og livsstil, tjener du overførbare kreditter.

gemstones

På kun 2 eller 4 uger kan du opleve og lære italiensk kultur efter eget valg. Praktikuddannelsen vil helt sikkert styrke dine karrieremuligheder.

Dette sjove, praktiske kursus er undervist i engelsks universelle sprog.

Kursusoversigt

gemstones

Udforsk din egen kunstneriske smag gennem praktikoplevelse i Firenze, centrum for renæssance kunst

Tilbehør med ædelstene (indeholder nogle behandlede ædelstene) med stærk accentueret med sin naturlige nuance (sølv bruges til kæde og dele) og - Hvad med design og skabe din egen og eneste i verden smykker med din fødselssten eller dine yndlingssten?

Du behøver ikke bekymre dig, hvis du ikke har erfaring med design før. Vores instruktører, der er aktive smykker masters, vil lære dig fra ABCs. Kom, kom med os i Italien og oplev de traditionelle italienske kunst!

Firenze om sommeren spænder over mennesker fra hele verden. Overfor folk med forskellige kulturelle baggrunde og lære af detailhandel oplevelsen.

Du kan tage smykker lavet af dig selv hjemmefra! Firenze, renæssancens fødested, venter på dig, med kunst og minder i overflod.

Barista

Virkelig praktisk oplevelse på italienske caféer. Bliv en sand barista!

Den rige aroma af en frisk espresso omgiver søde briocher stablet op på baren tælleren - en sædvanlig italiensk dag starter på en sådan café eller en (kaffe) bar. Kom og smag den unikke, rige italienske kaffekultur selv!

Som italienerne siger - hvis der er ti mennesker, udarbejdes hver af de ti espressoer forskelligt. En ægte barista er den, der kan imødekomme forskellige espressoordrer med tillid.

I 1. uge tager du lektioner om hvordan man laver italiensk kaffe, viden om café, hvordan man laver cappuccino og hvordan man tegner latte kunst. Fra 2. uge og efter indgår du praktikoplæring.

Gæstfrihed og den stilfulde konversation er også de vigtigste komponenter i en barista. Den bedste måde at blive en fremragende barista på er at interagere direkte med kunderne i den autentiske café-indstilling, hvor du kan få ægte praktisk oplevelse. Du kan endda få træning på et af de historiske caféer i det centrale Firenze.

gelato

Lær hvordan man laver den autentiske italienske gelato ved hjælp af friske, naturlige ingredienser i sin fødested!

Hvem ville ikke elske gelato i Italien? Du ser folk i alle aldre og køn, der holder gelato i hænder under den sollende sol, uanset årstider i Italien.

Der er næsten seks hundrede forskellige opskrifter af gelato. Ifølge de professionelle gelato-mastere kræver gelatofremstilling omhyggelig måling og opmærksomhed på detaljer. Det tager en upåklagelig opskrift og udsøgte tips til at producere lækre gelato.

Med vores koncentrerede læseplan kan du lære gelato mesterens hemmeligheder og teknikker på så kort tid som 1-3 uger.

I 1. uge tager du lektioner om, hvordan man laver håndlavet gelato. Forskellige gelatoer såsom mælkebaseret, chokoladebaseret, med ristede nødder, med friske frugter mv. Vil være din til at lave.

Fra 2. uge og efter vil du hjælpe på en "gelateria" for at lære forretningsmæssige aspekter af gelato making samt detailhandel. Den unikke og spændende oplevelse i Italien venter på dig!

Taske / Smykker Marketing, Retailing og Shop Viser hos Atelier Shop

Oplev praktisk træning på detailhandelsteknikker og markedsføring på en atelierbutik i Firenze!

Praktikuddannelse på en lille atelierbutik drives af en familie fra Ecuador. Du vil opleve detailhandel, markedsføring og butik visning i en butik, der sælger originale tasker og guld tilbehør.

Storslåede og delikate smykker belagt med 24K guld samt stilfulde læder tasker denne butik sælger er meget populære i Firenze.

Nyd at lære af deres hjertevarmende kundeservice, meget typisk for små butikker i Italien, der drives af familien. Du vil få grundige instruktioner om marketing tips og detailhandel teknikker. I atelierbutikken kan du se fascinerende håndværkers arbejde i nærheden. Og oplev butik for at finde ud af, hvor svært det virkelig er, selv om det kan se let ud. Gå ikke glip af denne store mulighed for at lære nye ting!

Kursusbeskrivelser

2-ugers kursus

  • 1. uge: Forelæsninger
  • 2. uge: Praktik (2 - 4 timer / dag) x 5

* Kan variere afhængigt af hvilken butik.

4-ugers kursus

  • 1. uge: Forelæsninger
  • 2. - 4. uge: Praktik (2 - 4 timer / dag) x 5 / uge

* Kan variere afhængigt af hvilken butik.

* Alle kurser tilbydes kun på engelsk. Italiensk Sproguddannelse er IKKE inkluderet i kurserne, men er tilgængelig som en mulighed mod et tillægsgebyr. (45 minutters privat lektion x 8/400 Euro) Kontakt os venligst.

* Du kan tage op til 2 kurser på én gang.

Program undervist i:
Engelsk

Se 14 flere kurser fra Accademia Riaci »

Senest opdateret June 18, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
2 - 4 uger
Deltid
Price
2,800 EUR
2 uger € 2.800 Utilities gebyrer (inkl. Gas / vand / el) € 16 / week
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date