Read the Official Description

Oversigt

Vores bredere Horizons Kurset giver de studerende i alderen 16-18 mulighed for at leve og studere i et kollegium af University of Oxford eller Yarnton Manor. Eleverne vælger tre fag fra de 23 muligheder, der giver dem mulighed for at forfølge områder af interesse eller prøve noget nyt.

Fagligt indhold

Deltagere på Udvidelse Horizons programmet modtager mere end 20 timers undervisning om ugen. Studerende vælger to unikke morgen muligheder (en fra liste A og en fra liste B) og en eftermiddag Workshop klasse. Eleverne følger alle deres klasser i to uger - deltagere på fire uger p1rogramme bliver bedt om at vælge to muligheder fra hver liste. Udvidelsen Horizons-programmet tilbyder et udvalg af 23 forskellige underlagt muligheder. Uanset om du ønsker at arbejde på et område af interesse, eller du gerne vil lære noget helt nyt, er vi sikker på at vi har noget at fange din fantasi.

Morning fag foregår i små studiegrupper; eftermiddag workshops består typisk af større grupper er egnede til interaktive aktiviteter. Klik på de underlagt navne for at se kursus synopser og forudsætninger.

Bemærk, at når et emne vises både liste A og B, er det ikke muligt at vælge det samme emne fra begge lister. For eksempel er det ikke muligt at vælge liste A Matematik og Liste B Matematik. Alle option valg skal være unikt.

bh

Læringsmål

Inde i klasseværelset, hvert emne option har sine egne læringsmål, der vedrører de drøftede materiale og de centrale evner dækket. Klik på navnet på det emne, du er interesseret i ovenstående for at læse dem.

Omsættelige Life Skills

Desuden er deltagerne om udvidelse Horizons programmet opfordres til at udvikle vigtige Life Skills i løbet af deres tid med ORA. Vi mener, at oplevelsen af ​​at være væk fra hjemmet, bor og studerer i et kollegium af University of Oxford eller i Yarnton Manor, giver vores studerende til at forbedre følgende overførbare færdigheder, vitale for fremtidig succes i enhver karriere eller kald:

  • Uafhængighed
  • SELVTILLID
  • Mulighed for at få venner og etablere kontakter med studerende fra forskellige baggrunde (netværk-building)
  • Internationalt perspektiv
  • Ansvar

vores studerende

Hver sommer, ORA hilser hundredvis af verdens dygtigste og mest fagligt dygtige studerende til vores Oxford kurser. I 2016 deltagere kom fra 108 forskellige nationer, hver medbringende unikke kulturer, perspektiver og historier til at dele med deres nye venner. Udvidelsen Horizons Kurset er ORA mest populære program. I 2016 knap 800 studerende fra 73 nationer deltog i programmet.

Vores undervisning Fakultet

På Oxford Royale Academy er vi forpligtet til at give vores studerende med den mest kvalificerede og høj kaliber undervisning fakultet til rådighed. Til en uddybning Horizons programmet, skal alle lærere i vores morgen Klasser i besiddelse af en masteruddannelse i deres område, eller en Post Graduate Certificate in Education (PGCE). Det er overflødigt at sige, alle Oxford Royale Academy lærere brænder for deres fag, og ser frem til at passere deres viden videre til deres elever til sommer.

Gæsteforelæsninger og debatter

Hos ORA, vi gå den ekstra mil for at forbedre studiet i udlandet oplevelse af vores studerende. Som en del af dette, hvert år vores dedikerede Events Team arrangerer en række spændende gæsteforelæsninger. I 2014, disse fandt sted i eksamensbekendtgørelsen skoler fra University of Oxford, så ORA studerende til at opleve et foredrag i det samme miljø som et universitet bachelor. Gæstetalere kommer fra en bred vifte af baggrunde og specialer, herunder verdener af online medier, tv og den akademiske verden. Vores studerende har også mulighed for at se og deltage i en række debatter, der finder sted på campus. Disse spænder fra formelle paneldebatter involverer undervisning fakultet og andet personale, til uformelle drøftelser om aktuelle "varme emner" ledet af rådgivere.

Coach Udflugter

Det Forenede Kongerige har en rig kulturarv, og et kursus med Oxford Royale Academy er den perfekte måde for en ung elev at udforske denne. Alle ORA kurser omfatter coach udflugter til steder af historisk og social betydning i Storbritannien. På en 2-ugers Udvidelse Horizons program, vil deltagerne bord ORA træner til to sådanne destinationer, med denne fordobling til fire forskellige udflugter på en 4-ugers kursus. Sidste sommer, coach udflugter for elever i alderen 16-18 omfattede besøg på Blenheim Palace, Hampton Court og London.

Ekstra-studieaktiviteter

Hos ORA, vi aldrig glemme, at vores studerende er på ferie! Inkluderet med hver ORA kursus er en ekstra-læseplanerne tidsplan, omhyggeligt designet af vores dedikerede Events Team for at sikre vores studerende have det sjovt, få venner og få mest ud af at være i Oxford.

Berettigelse og Forudsætninger

Studerende på Udvidelse Horizons programmet:

  • Skal være i overensstemmelse med vores Age Policy.
  • Skal være flydende eller næsten flydende engelsk sprog højttalere - hvis du er usikker på, om dit engelsk niveau er egnet til dette program, kan du kontakte vores Registreringer Team admin@oxford-royale.co.uk og de vil være i stand til at hjælpe dig.
  • Skal kunne opfylde de grundlæggende krav i programmet, i form af deltagelse i undervisning, måltider og arrangementer. Kontakt venligst vores Registreringer Team for mere detaljerede oplysninger.
  • Skal kontrollere forudsætningerne for hver mulighed, de vælger før indskrive, for at sikre, at de besidder den nødvendige viden til at drage fordel af det emne diskuteres i klasserne.
Program taught in:
Engelsk

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
2 - 4 uger
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date