Read the Official Description

header

Sommer (juli og august)

Hvis dit barn er i alderen 10 til 14, og vil gerne studere engelsk i Oxford, kan CIE hjælpe. Den komplette juniorer Programmet omfatter engelsk sprog lektioner i morgen og eftermiddag sociale aktiviteter hver ugedag (mandag til fredag).

Lessons

Om morgenen (10-12 år)

Begyndende på 9:00, vil du have tre timers General engelsk lektioner i en gruppe på ikke mere end ti elever. De første to timer vil fokusere på de 4 vigtigste færdigheder: tale, lytte, læse og skrive samt grammatik og ordforråd. I den tredje time studerende vil gøre projektarbejdet såsom at forberede en præsentation eller leg.

pic

Om eftermiddagen (13-14 år)

Begyndende ved 13:00 pm, vil du have tre timers General engelsk lektioner i en gruppe på ikke mere end ti elever. De første to timer vil fokusere på de 4 vigtigste færdigheder: tale, lytte, læse og skrive samt grammatik og ordforråd. I den tredje time studerende vil gøre projektarbejdet såsom at forberede en præsentation eller leg.

Vores kvalificerede lærere vil hjælpe dig med at forbedre dine engelskkundskaber og der er en større vægt på interaktion og kommunikation i undervisningen. Vores særligt udvalgte lærere gøre læring engelsk sjovt og spændende!

AKTIVITETER

pic

I morgen (13-14 år)

De fleste studerende deltage i vores sociale aktiviteter til en fornøjelig lokal udflugt, som besøger Oxford Castle, spil og picnic i parken, og skøjteløb. Sociale aktiviteter generelt løbe fra 09:30 og er færdig ved 00:00.

Om eftermiddagen (10-12 år)

Om eftermiddagen slutte fleste studerende vores sociale aktiviteter for en fornøjelig lokal udflugt, såsom besøger Oxford Castle, spil og picnic i parken, og skøjteløb. Sociale aktiviteter generelt løbe fra 01:30 og er færdig ved 4:00.

Hvis den studerende opholder sig med familie eller venner, mens i Oxford, en undervisning, eneste mulighed er til rådighed, der ikke omfatter indkvartering eller aktiviteter.

* Bemærk venligst, at alle studerende under 18 år på det kraftigste anbefales at deltage i en fuldtids-program (15 timers morgen lektioner + eftermiddag lektioner / aktiviteter). Enhver studerende under en alder af 18 at vælge ikke at deltage i eftermiddag aktiviteter / lektioner skal indhente skriftlig tilladelse fra forældre eller værger, fordi CIE tilbyder ingen alternative arrangementer om eftermiddagen.

pic

Nøgleoplysninger

Alle kursusmaterialer leveres. Du modtager et certifikat ved afslutningen af ​​dit kursus angivelse dit niveau i henhold til den fælles europæiske referenceramme.

FROKOST

Alle studerende er forudsat varm frokost på CIE mellem 12 og 01:00. Studerende er i stand til at vælge mellem en bred vifte af frisklavet mad fra en buffet.

Overnatning

Hvis du vælger værtsfamilien program, vil vi arrangere for dig at bo hos en britisk familie, der tager morgenmad og aftensmad med dem. Under måltiderne, kan du chatte med din værtsfamilie om din dag og liv i England. Vores studerende holder ofte i kontakt med deres værtsfamilier længe efter sommeren er forbi.

Kursus Information

  • Kursus kode: JUNIOR
  • Startdatoer: Hver mandag (Jul-AUG)
  • Kursusafgift: £ 230 (£ 60 Ugedag Aktiviteter + £ 50 lørdag Udflugter)
  • Minimum Alder: 10
  • Level: Begyndere - Avancerede
  • Klasse Størrelse: max 10 personer
  • Antal timer om ugen: 15 timer + Aktiviteter
Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Cie-Oxford »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 12 uger
Fuldtid
Price
230 GBP
Studieafgift per uge
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date