Read the Official Description

SOMMER JUNIOR ENGELSKURS I BROOKLYN, NEW YORK

Vores engelsk & Express Yourself Junior ESL sommerprogram i New York er designet til studerende i alderen 14 til 17 år for at lære engelsk i New York. Det er et nedsænkningsprogram, der omfatter generelle engelskundervisning og "kreative kunst" workshops, helpension i værtsfamilier, et komplet program af aktiviteter og udflugter samt overvågning, der garanterer et sikkert og sikkert miljø til enhver tid.

Vores ESL junior program finder sted på St Francis College, som ligger i hjertet af Brooklyn Heights, 2 minutters gang fra vores engelske sprogskole året rundt. St Francis, der blev grundlagt for mere end 150 år siden, er et lille privat co-educational college. Faciliteter på college omfatter lyse og rummelige klasseværelser, et auditorium og en cafeteria hvor eleverne kan spise frokost på hverdage før de går ud til deres eftermiddag aktiviteter. Der er 3 metrostationer og 6 metrostationer tilgængelige inden for 3 minutters gang.

Kurset omfatter 20 lektioner (= 15 timer) af engelsk generelt pr. Uge, der finder sted mandag til fredag ​​mellem kl. 9.30 og kl. 12.45. Vores lærere er kvalificerede, erfarne og bruger en handlingbaseret, kommunikativ metode til at opmuntre eleverne til at interagere og bruge sproget så meget som muligt, både ind og ud af klassen. Der er højst 15 studerende pr. Klasse, grupperet i overensstemmelse med niveau. Kursusmaterialer er inkluderet (lærere bruger lærebøger samt autentiske materialer som magasiner, aviser artikler ...)

DE 'EXPRESS YOURSELF' AFTERNOON ELECTIVES

KONCEPTET

Vi mener, at et juniorprogram skal være sjovt, engagerende og inspirerende. At lære engelsk handler ikke kun om at sidde i et klasseværelse, og Brooklyn har meget at tilbyde sine besøgende, så vi har designet en eftermiddag valgfag, så eleverne kan øve en aktivitet, de elsker eller prøve deres hånd på noget nyt.

Workshoppen foregår en gang om ugen på onsdage i ca. 3 timer for hver session. Dette giver eleverne mulighed for at socialisere og praktisere engelsk i en afslappet atmosfære og opmuntre til spontan samtale.

Vores 2017 valg

dans - Zumba, Salsa, Jazz & Hip Hop, Contemporary, Afro-Haitian eller Brazilian-Samba fusion - Dette valgfelt er ideelt til alle, der elsker musik og dans, og vil gerne forbedre deres kondition og kropsbevidsthed i processen. Klasserne undervises på den Brooklyn-baserede Mark Morris Dance Group, en af ​​verdens førende danseselskaber, der udfører over hele USA og på store internationale festivaler.

Digital fotografering - Denne mulighed er ideel til at opdage kunsten om "visuel historiefortælling". Stop med at bruge den automatiske indstilling og begynd at lave smukke billeder! Klassen er undervist af Johnathon Henninger, en prisvindende freelancefotojournalist. Studerende skal komme med eget kamera.

AKTIVITETER OG EXCURSIONS

Vores aktivitetsprogram er designet til at omfatte det bedste fra New York City og skifte mellem sjove og uddannelsesmæssige udflugter. Der er 4 halvdagsudflugter og 1 heldagsudflugt per uge (undtagen den sidste uge, når lørdagen er afrejsedag).

mandage: Vandreture på ikoniske steder som Brooklyn Heights / Brooklyn Bridge, High Line, Central Park ...

tirsdage: Opdagelse af nogle af New Yorks berømte landemærker som Top of the Rock, Empire State Building, Freedom Tower ...

torsdage: Uddannelsesbesøg på Naturhistorisk Museum, MET, MoMA ...

fredage: Sjove sociale udflugter til at shoppe, spille sport i parken eller gå bowling, efterfulgt af en aftensmiddag i en typisk restaurant.

lørdage: Dagudflugter (undtagen på afrejsedagen) til attraktioner som Frihedsgudinden, Coney Island, Bronx Zoo ...

INDKVARTERING

Vores værtsfamilier

På BSL ved vi, at indkvartering er en vigtig faktor for en vellykket rejse i udlandet, så vi bruger meget tid på at vælge de rigtige familier. De er alle baseret i Brooklyn, og den gennemsnitlige rejsetid til skolen på offentlig transport er 30 minutter (kan være længere for nogle homestays). En værtsfamilie kan være et par med børn, et pensioneret par, en enlig forælder eller endda en enkelt person. Etnisk mangfoldighed er en vigtig faktor for New Yorks kulturelle identitet, så nogle værter kan være af asiatisk eller latinsk afstamning, men engelsk tales altid i hjemmet. Uanset deres baggrund og omstændigheder har alle vores værtsfamilier fælles ønske om at gøre hver elevs ophold så behageligt og afslappet som muligt.

Fordelene ved at bo hos en værtsfamilie

At bo som en del af en engelsktalende husstand er simpelthen den bedste måde at virkelig fordybe dig i et lands sprog og kultur. Studerende vil praktisere den engelsk, de har lært hver dag med andre engelsktalende, hvilket betyder, at de aldrig vil stoppe med at lære og forbedre flydende. Det er også en god chance for at lære folk, der bor i New York, at kende og dele deres livsstil. Værter vil byde ungdomme velkommen i deres hjem som medlem af deres familie, og til gengæld forventer de at tilpasse sig deres livsstil (måltider kan for eksempel være forskellige fra hjemlandet). Gensidig respekt er nøglen til et vellykket ophold.

Hvordan virker det dagligt

Ankomstdagen er søndag før kurset starter. Afrejsedagen er på lørdagen efter afslutningen af ​​kurset. Vi kan arrangere en ekstra nat i hver ende af opholdet, hvis det er nødvendigt (mod et tillægsgebyr) for at passe sammen med rutetiderne.

Studerende bliver i dobbeltværelser med en anden BSL-studerende af samme køn men forskellig nationalitet og deler badeværelset med familiemedlemmerne. Morgenmad er inkluderet hjemme hver morgen, så eleverne går sammen til skole sammen med offentlig transport. De kommer også hjem sammen med offentlig transport om aftenen. Frokostpakker vil være på St Francis College på hverdage, og en madpakke vil blive forberedt til lørdag udflugt. Middag er taget hjemme hos familien hver dag (undtagen fredag ​​aften, hvis aftensmad er en del af farvel partiet).

Håndklæder og sengelinned er til rådighed, og vaskeri er til rådighed for elevernes brug (normalt en belastning pr. Uge).

Værtsfamilier har også ansvaret for at sikre, at eleverne respekterer deres udgangsforbud og er hjemme sikkert om aftenen.

SIKKERHED OG SUPERVISION

Vores ledere

Aktiviteter og udflugter ledes af erfarne aktivitetsledere i et forhold på 15 studerende pr. Leder. De er her for at sikre, at eleverne altid er sikre på udflugter.

Aktivitetsprogrammet er obligatorisk, og eleverne skal deltage i alle de aktiviteter, der arrangeres af skolen.

Sundhedsskema

Et sundhedsskema, der informerer os om allergier / behandlinger, vil blive sendt til forældrene ved reservation og skal returneres afsluttet og underskrevet til skolen senest 2 uger før kursets start.

Udgangsforbud

Studerende skal være tilbage i deres ophold hver dag efter aktiviteterne kl. 18.30, dog ikke fredag, når de har aftensmad sammen med gruppen og skal være hjemme kl. 8.30. En af værtsfamiliens pligter er at informere skolen, hvis en elev er forsinket til middag. Studerende er ikke tilladt om aftenen, medmindre deres værtsfamilier tager dem ud.

Datoer:

 • Søndag 25. juni 2017 til lørdag 29. juli 2017
 • Mindst 2 uger

Aldersspænd: 14-17 år

Maksimal klasse størrelse: 15 deltagere

KLASSE TIDER:

 • 9:30 til 12:45 pm generelt ESL program
 • 2 pm til 5:30 pm eftermiddag workshops / udflugter

Kursusmaterialer: Inkluderet i kursusafgifter

priserne:

Fuld pakke med indkvartering:

 • $ 2.795 i 2 uger
 • $ 3,975 i 3 uger
 • $ 4,845 i 4 uger

Kun kursus og aktiviteter:

 • $ 1.995 i 2 uger
 • $ 2.845 i 3 uger
 • $ 3.445 i 4 uger

Kun kursus:

 • $ 790 i 2 uger
 • $ 1.185 i 3 uger
 • $ 1.580 i 4 uger

1-vejs lufthavnstransport:

 • Fra JFK: fra $ 150
 • Fra Newark: fra $ 175

(Prisen er per person eller 2 personer, der rejser sammen)

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Brooklyn School of Languages »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
2 - 4 uger
Fuldtid
Price
4,845 USD
Fuld pakke med indkvartering 4 uger
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date