Read the Official Description

pic

Kurset

Vores sommer-programmer er en spændende og effektiv måde for dig at forbedre dit engelsk, mens de bor og studerer i et af verdens mest berømte, stimulerende, og smukke byer. Hvis du vælger et 15 timers kursus, vil du kun have morgen lektioner.

I formiddag

Begyndende på 9:00, vil du have tre timers General engelsk lektioner i en gruppe på højst tolv elever. For de første 2 timer arbejder vi med et kursus bog, så du kan forbedre de 4 vigtigste færdigheder: tale, lytte, læse og skrive samt grammatik og ordforråd. Den tredje time fokuserer på praktisk engelsk og studiefærdigheder til at hjælpe dig bruge det engelske du har lært.

Vores kvalificerede lærere vil hjælpe dig med at forbedre dine engelskkundskaber og i sommermånederne er der en større vægt på interaktion og kommunikation i undervisningen.

pic

Om eftermiddagen

Efter frokost, har du flere muligheder:

 • Sociale aktiviteter: De fleste studerende deltage i vores sociale aktiviteter til en fornøjelig lokal udflugt, såsom punting på floden, touring en af de historiske Oxford colleges, eller nyde fløde te på en café. Sociale aktiviteter generelt løbe fra 01:30 og er færdig ved 4:00. Sommer Aktiviteter og Udflugter for voksne
 • Gruppe klasser: Elever kan deltage i et 2-timers gruppe lektion (Intensiv engelsk, INT25). De eftermiddag klasser vil være multi-færdigheder og emne-baserede, som også kan omfatte videoer, projektarbejde, samtale osv
 • One-til-en lektioner: Studerende i alle aldre kan have én-til-en lektioner med en privat lærer i alle fag område (Business English, Akademisk engelsk, Medicinsk engelsk, etc.).
 • Udforsk: Du kan udforske Oxford på egen hånd, eller med familie, venner eller klassekammerater.

Alle studerende under en alder af 18 rådes kraftigt til at deltage i en fuldtids-program (15 timers morgen lektioner plus eftermiddag lektioner / aktiviteter). Enhver studerende under en alder af 18 at vælge ikke at deltage i eftermiddag aktiviteter / lektioner skal indhente skriftlig tilladelse fra en forælder eller værge.

pic

Undersøgelse i University of Oxford

Sommeren lektioner for elever i alderen 15 + almindeligvis på Lady Margaret Hall, University of Oxford eller andetsteds uden Bocardo House, såsom Oxford Union eller en af ​​de andre verdenskendte Oxford University colleges. Gennemsnitsalderen for vores studerende er 17/18, selv om vi tage højde for alle aldersgrupper.

FROKOST

Alle studerende er forudsat et stort udvalg af frisk varm frokost hver dag. Der er en bred vifte af frisklavet mad, herunder hovedbrandledninger, forretter, salater, desserter, drikkevarer og frugt.

fakta

Alle kursusmaterialer leveres. Du modtager et certifikat ved afslutningen af ​​dit kursus angivelse dit niveau i henhold til den fælles europæiske referenceramme.

Overnatning

Hvis du vælger værtsfamilien program, vil vi arrangere for dig at bo hos en britisk familie, der tager morgenmad og aftensmad med dem. Under måltiderne, kan du chatte med din værtsfamilie om din dag og liv i England. Vores studerende holder ofte i kontakt med deres værtsfamilier længe efter sommeren er forbi.

Kursus Information

 • Kursus Code: SOMMER 15+
 • Start Datoer: Hver mandag (Jul-AUG)
 • Kursusafgift: £ 230 (GE15) £ 60 Ugedag Aktiviteter + £ 60 lørdag Udflugter
 • Minimum Alder: 15
 • Level: Begyndere - Avancerede
 • Klasse Størrelse: max 12 personer
 • Antal timer om ugen: 15 timer
Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Cie-Oxford »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 12 uger
Deltid
Fuldtid
Price
230 GBP
Studieafgift per uge
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date