Read the Official Description

asacctech

Udforsk en karriere i Regnskab Technology

Karriere muligheder i Regnskab Teknologi område kan omfatte, men er ikke begrænset til, konti tilgodehavende koordinatorer, kreditorer koordinatorer, generelle bogholdere, kredit- og indsamling koordinatorer, løn koordinatorer og assisterende controller.

Associate i Science Degree - Regnskab Teknologi

AS grad i Regnskab Technology er en to-årigt program designet til at udstyre de studerende med den tekniske viden og færdigheder er nødvendige for at fremme deres uddannelse og karriere i entry-level regnskabsmæssige positioner.

College Credit certifikater

NFCC tilbyder tre kortsigtede Regnskab Technology College kredit certifikater gennem sin XCEL-IT Program. Disse certifikat programmer kan være afsluttet i et år eller derunder. De kan tages enkeltvis eller anvendes som byggeklodser, mens du udfylder AS grad i Regnskab Technology.

Regnskab Technology Management

27 kredit timer: designet til at forberede de studerende med den tekniske viden og færdigheder i forbindelse med entry-level regnskabsmæssige holdninger eller supplerende uddannelse for dem i øjeblikket eller tidligere været ansat inden for området. Underviser de principper, teorier og begreber i forberedelsen og vedligeholdelse af regnskaber, herunder udarbejdelse af statslige selvangivelse, og i analysen af ​​finansielle oplysninger for beslutningstagning i organisationer. .

Regnskab Technology Operations

18 kredit timer: designet til at forberede de studerende med den tekniske viden og færdigheder i forbindelse med entry-level regnskabsmæssige holdninger eller supplerende uddannelse for dem i øjeblikket eller tidligere været ansat inden for området. Underviser de principper, teorier og begreber i forberedelsen og vedligeholdelse af finansielle poster og i analysen af ​​finansielle oplysninger for beslutningstagning i organisationer.

Regnskab Technology Specialist

12 kredit timer: Formålet med dette program er at forberede de studerende med den tekniske viden og færdigheder i forbindelse entry-level regnskabsmæssige holdninger eller supplerende uddannelse for dem i øjeblikket eller tidligere været ansat inden for området. Underviser dataindtastning af regnskabsoplysninger og forberedelse, præsentation og analyse af business rapporter.

Professionelle kurser

NFCC tilbyder gode kurser for små virksomheder eller nogen søger for at tage et kursus eller to til at hjælpe med at forbedre færdigheder i lønberegning eller regneark for erhvervslivet.

APA 2501 Payroll Accounting

Giver de studerende en forståelse af de procedurer, der er forbundet med lønberegning, herunder beregning af løn- og lønskatter og procedurer for lønningslisten registre og rapporter. Visse love, der regulerer løn applikationer er også omfattet i dette kursus.

CGS 2515 regneark Ansøgninger om virksomheden

Dette kursus er designet til at give studerende hands-on erfaring og færdigheder i at designe, planlægge, skabe og programmering regneark til business-applikationer ved hjælp af regneark funktioner og kommandoer.

Optagelse, program og graden krav kan ændres. Kontakt program koordinator eller et NFCC akademisk rådgiver for de mest aktuelle oplysninger.

tilskud program Xcel-IT er finansieret delvist af det amerikanske Department of Labor og amerikanske Department of Education handelstilpasningsfond Assistance Community College og Karriere Uddannelse (TAACCCT) tilskud program. Uddannelsen udbydes gennem NFCC som en del af et konsortium af syv skoler i staten Florida.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by North Florida Community College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
3,084 USD
Florida bosat: $ 3084 / Ikke-Florida bosiddende: $ 12,018 (per år)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date